Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 19123 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен stefan4o

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #150 -: Април 03, 2020, 08:36:36 am »
Интересна гледна точка, според мен.
https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd/
п.п. Здравейте, на всички. От доста години само чета този форум. Реших накрая и аз да пиша.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #151 -: Април 03, 2020, 12:19:50 pm »
Наистина гледната точка е много интересна. И според мен вярна. От друга страна, много хора умират просто от паника - инфаркти, инсулти и т.н.т. И когато в тях бъде открита следа от коронавирус - те вече са "жестоко покосени от болестта". Остава да им дадат и медали. Особено на частта от стадото, убедено че правителството и масмедиите се грижат за тях и са винаги прави. Те по скоро ще си умрат вкъщи, отколкото да идат на лекар от страх, че ще бъдат намерени като заразени от коронавируса. В България всеки, който излезе с положителна проба се карантинира за един месец, заедно с цялото си семейство, независимо че те може да не са заразени. И затова никой нормален човек не иска да се тества доброволно (и доброволния тест не е безплатен. Ако Тъмните поискат да увеличат заразените и съответно паниката - те ще го направят безплатен и дори задължителен). А с тази нова информация от видеото всички неудобни е възможно да се изкарат позитивни. Особено тези, които имат домашни любимци.

Обаче тотално завземане на планетата само от едната полярност е невъзможно. Например ако Светлите видят че губят тотално ще пресъздадат планетарен ЕМР импулс, угасяйки тока, който ще "нулира" Играта. Това например е описано в сериала "Revolution"
https://www.imdb.com/title/tt2070791/
А и присъства като информация във видеото на Дейвид Уилкок. Масовите медитации са за стадото - да покажат принадлежност. Светлите нямат проблем да прилагат насилие.

Ако Тъмните разберат че губят тотално, ще стартират термоядрена война. И в България те демонстрираха своето превъзходство с подигравката "ръкопляскане по балконите" (това е отговора на тъмните на масовата медитация и демонстриране каква част от стадото им принадлежи). Това демонстрира пълното обсебване на съзнанията на тези хора от тях. И каква по голяма подигравка от тази, да накараш хората, които доброволно са се подложили на домашен арест и така са се съгласили да унищожат всичко, което са постигнали, да ти ръкопляскат.
Целта и на двете полярности е да продължат да играят. Обаче Игата вече е на друго ниво - вабанк...

Разбира се съществува и "Черното масло", прекратяващо Играта и за двата отбора...

От друга страна мисля че наистина върлува някаква форма на биологично оръжие, независимо какво е то и кой го е произвел. И това изглежда не е прословутия коронавирус. А какво означава "коронавирус" - че този "патоген" прекратява връзката с коронната чакра, връзката с Духа. Виждате че не е необходимо да имате "енергийно зрение", за да разберете какво става. Всичко е казано в прав текст. И това е едно от правилата на Играта - затова всичко е достъпно в интернет, затова и форуми като този още съществуват. Въпреки че точно коронавируса не прекратява връзката с Духа, а медиите и излъчвателите в големите градове. Това е изявление на управляващата фракция че е готова да прибере "своите" в съответната паралелна реалност. Внимавайте с какво се съгласявате, или както пише Киро Брейка "На кого ръкопляскате?" :D

И когато медиите насочват цялото внимание в една посока, бъдете сигурни че точно натам не трябва да гледате. Та учените от цял свят още не могат да разберат как се предава вируса. А е необходимо да вдигнат главите си нагоре и химическите пръскания извършвани от години. Дори и в тази тотална карантина все още има самолети, които оставят целодневни следи в небето...
« Последна редакция: Април 03, 2020, 12:27:41 pm от dhdido »

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #152 -: Април 03, 2020, 12:37:17 pm »
Като спомена тъмни светли(полярностите), гледал ли си видеата на Олег Землянин?
Разправя че светличьок били май по лоши от тьомние.
 :unknown:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #153 -: Април 03, 2020, 13:55:58 pm »
Не, Паци, доверявам се на собствените си преживявания. Видеото на stefan4o беше напълно ново за мен.

Обаче аз съм живял при управление на Светлата полярност - това беше социализъма. Всеки който е живял по време на социализъма може да каже какво е било при управлението на Светлите...
Малко хора го разбират, но оттам могат да се видят всички принципи на Светлите - Градене на "светлото бъдеще", безплатно здравеопазване, ред, дисциплина и работа за всички, пълна информационна завеса срещу Тъмните, високи морални принципи на хартия, хуманност на хартия. Премахване на всички с "Тъмно ДНК" - така наречения "народен съд". Това между другото е правено и от цар Борис - премахването на петдесетте прабългарски рода - "Смърт на жена му, децата му, слугите му и целия му род" - това е репликата на Стефан Данаилов.

Още от управлението на Светлите - всички хранителни продукти - с високо качество, но само една марка - да речем "краве сирене", с еднакъв стандарт за всички. Липса на наркомании и пристрастявания, насилствено ходене на работа. И липса на всякаква свобода - дори Управляващите са нямали свободата да бъдат себе си и е трябвало да се преструват публично на такива, каквито не са.

От 1990 година насам сме под управлението на Тъмните. Всеки сам може да си прецени кое управление е по привлекателно за тях. При Тъмните на практика Всичко е позволено - и всеки може да го разбере от спомените си.

На всеки човек е дадено да си създаде собствена граница между двата "строя", за да не изпада във фанатизъм.


Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #154 -: Април 03, 2020, 14:09:21 pm »
Ами без да съм привърженик на тъмни или светли (по класификацията на Дидо), и имайки опита от двата строя мога да кажа че и двата имат своите плюсове и минуси...Но определено в едно съм сигурен, хората преди бяха много по-спокойни, безгрижни, животът беше не толкова стресов, лятото си имаше слънце, зимата сняг, и много повече от нещата бяха истински, независимо в каква сфера - култура, храна, спорт, любов и т.н. В момента всичко е надолу с краката, не знаеш кое е бяло, кое черно,объркано е времето, взаимоотношенията между хората, навсякъде фалшиви новини, продукти, отношения. Би се объркал дори човек с житейски опит, камо ли по-млади деца и юноши. Всеки да си вади изводите.
И да, имало е Белене и потъпкване на свободното слово. Сега обаче положението не е много по-различно, има доста теми, по които биваш веднага цензуриран в социалните мрежи и може да ти бъде потърсена наказателна отговорност че си ги повдигнал, всеки се сеща кои са.

Като плюс и то с много условности, мога да изведа предприемаческия дух и мислене, които в момента могат да ти се отблагодарят в условията на пазарна икономика и демокрация. Обаче в България с условностите да си човек на някой, да даваш рушвети, да нямаш скрупули. Така че не се знае колко е плюс, пак е уродлива работа.

А ако тръгна да отварям дума за спазване и погазване на закони, за низки страсти и вибрации, за анархията, която се вихри днес...по-добре да не отварям, че май ще се окажа симпатизант на по-стария строй, който уточнявам също имаше доста минуси.

В заключение - човек още не е стигнал до момента в еволюционното си развитие, в който да прави каквото си иска без да навреди на себе си или на другите. Говоря за стадото, не за отделни единици.
« Последна редакция: Април 03, 2020, 14:22:09 pm от Sinair »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #155 -: Април 03, 2020, 14:19:09 pm »
Да Sinair, при социализма имаше сигурност. Аз знам че се чувствах сигурен и понеже не знаех че има и друга гледна точка се чувствах морално възвишен над "прогнилия капитализъм".
Сега периода е отново преминаване от Тъмно към Светло. Тъмното може да се определи с три думи - Пълна Свобода, Хаос, Светлото - Пълна Сигурност, Затвор. Ами то и всеки може да се увери сам - влез в напълно тъмна стая и в нея всичко е възможно и нищо не е сигурно. Влез в напълно осветена стая - и всичко вече е фиксирано, сигурно.

Човек без опит трудно може да избира, защото не разбира какво е управлението на Светлите. Чувал е само истории, но нищо не може да замени личното преживяване. Затова Светло и Тъмно се редуват (на около 45 години и всеки може да го види в историята). За да може всеки да намери баланса между двете.
Въпроса не е да се избере Светло или Тъмно, а всеки да направи уникална и индивидуална амалгама от двете. На това му викат баланс - вземане на индивидуално най-доброто и от двете. Ето такава вероятност и двете полярности мразят. Защото включва лична отговорност.
А личната отговорност е Независимост.
« Последна редакция: Април 03, 2020, 14:23:46 pm от dhdido »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #156 -: Април 03, 2020, 14:43:30 pm »
И дойде момента, в който ще ви разкрия най-мръсния известен ми хак на Системата, независимо дали е Светла или Тъмна. И това е да вършиш нещата безкористно, без да очакваш награда/наказание за действията си. Да вършиш нещата за удоволствие, за кеф. От чиста страст. Това вкарва и двете полярности в ступор, защото и двете се основават на принципите "За да вземеш, първо трябва да дадеш" - за Светлите, и "За да дадеш, първо трябва да вземеш" - за Тъмните.

Когато даваш/вземаш без да очакваш нещо насреща, Системата/Матрицата блокира. И излива рога на изобилието върху теб. И го знам от личен опит. Тогава имаш както пълна свобода, така и пълна сигурност. И Системата не се занимава с теб, защото си непредсказуем и за двете полярности. Можеш да правиш всичко, което решиш = Живот в синхроничности...

За да го направиш трябва обаче да разбереш какво е алтруизма. На английски това е All true, Всичко е Истина. И никой не е прав/всички са прави. Неосъждане и уважение на всяко мнение. Тогава можеш да влезеш във всяка една роля, без да се отъждествяваш с нея и просто да я изиграеш за кеф.

И точно сега е перфектния момент за това...
« Последна редакция: Април 03, 2020, 14:49:15 pm от dhdido »

Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #157 -: Април 03, 2020, 14:50:21 pm »
Е да де, ама доста хора мислят (надявам се има и много други инакомислещи), че не са длъжни никому и не са склонни да помагат, всеки си качва сам своята стълбичка и  люпи семки пред "стадото" ...и си мисли че е нависоко...:) това не е алтруизъм, няма да казвам какво е. Но то си е за тях, всеки сам е отговорен за постъпките си или бездействието си, както каза не трябва да съдим никой. Просто наблюдения...

И си прав, с уточнението, че нещата ако се правят за кеф (в общоприетия смисъл) няма да са правилните. По-скоро да се правят безкористно с вътрешното убеждение, че така е редно.
« Последна редакция: Април 03, 2020, 15:13:31 pm от Sinair »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #158 -: Април 03, 2020, 15:17:43 pm »
Sinair, "безкористно с вътрешното убеждение, че така е редно" = кеф.  Поне за мен.

"Убеждението че така е редно" е именно личната отговорност / амалгамата между Светло и Тъмно. Това е Независимостта.
Разбра ме, радвам се!
Сега остава най-ключовото - всеки да приложи ТУК И СЕГА, това, което е разбрал.
« Последна редакция: Април 03, 2020, 15:22:59 pm от dhdido »

Неактивен stefan4o

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #159 -: Април 03, 2020, 16:14:07 pm »
Според мен, човечеството винаги е от такованата страна. Без значение кой, кога и по кое време дърпа конците.
Цитат
Да вършиш нещата за удоволствие, за кеф.
Тук съм съгласен. Когато човек върши нещата в ежедневието си с КЕФ, без никаква мисъл за облага или "далавера", както обичаме да казваме - му се получават доста по-лесно и по-добре.
Правилно и неправилно, добро или лошо са размити понятия. Или поне с такова впечатление оставам след доста изчетен материал по въпросите, тематика на този форум.  :drinks:
Правилните/добрите неща за мен може да са неправилни/лоши през призмата на другия.
« Последна редакция: Април 03, 2020, 16:21:53 pm от stefan4o »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #160 -: Април 03, 2020, 17:05:42 pm »
Stefan4o, "Човечеството" винаги е било, е, и ще бъде от такованата страна! И това му харесва!
"Човечеството" е там, за да могат единиците да се осъзнаят и развият. иначе не може да има контраст между това, което не искаш да си и това което Наистина си. Интересна е аналогията с електронна игра. Ти управляваш един герой, други хора управляват други герои, а съществуват и Органичните портали (герои, генерирани от самата игра, които да насочат Играещия в определен Коридор/Паралелна реалност). Ти тези Органични портали не можеш да спасиш - те са продукт на Системата и не могат да реагират на творческия импулс на Играча.

"Човечеството" е химера, служеща за контраст. Когато играеш за удоволствие, няма как Играта да не ти допринесе полза...
« Последна редакция: Април 03, 2020, 17:10:23 pm от dhdido »

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #161 -: Април 03, 2020, 18:58:54 pm »
Ефекта на махалото - колкото повече се тревожиш, толкова повече привличаш ситуации и събития към себе си, храниш енергията на махалото,  разлюляваш и дисбалансираш себе си и другите, за които носиш отговорности. Ключът е в спокойствието за настоящето, в изключване потока на мисли по отношение на бъдещето, защото ти имаш власт над него и можеш да го контролираш/програмираш, всеки опит за контрол се връща като бумеранг, но под събитийност, която може да те устройва, но може и да не ти хареса. Структурирането е с определени параметри и нарушиш ли цялостната рамка, тъй като замесваш взаимоотношения с други структури в мирозданието и може да не си в синхрон с тях и техния път на развитие, ще предизвикаш реакцията по веригата. Постоянното нагнетяване на негативност под формата на тревожност, създава мисъл форми, които рано или късно ще се материализират. Затова си мисля, че дори и всички тези наивни форми за медитация и визуализация на определени цветове, с които да обвием като в пашкул себе си, друг човек, Земята /като планета/ или Вселената, помагат защото се предполага, че човекът , който се е съгласил и включил в подобен род активност има бекористни мотиви. Друг е въпросът, че аз вътрешно чувствам съпротива към включване в подобен род кошерно съзнание, затова бягам от теми за групови медитации, дори и картинките ги скролвам, за да не ги гледам, усещам енергия, която е в дисонанс с вътрешното ми състояние. От друга страна са ми попадали произведения на изкуството, като картини, графики, музика, части от литературни произведения, фрази от диалози в някой филм и каквото там се сетите от арт-а, които без нарочно да е търсено, предизвикват верижна реакция и отключват, да ги наречем асоциации, състояние подобно на нирвана, където плуваш сливайки се с мирозданието и усещането за цялостност и хармония се лее като космически лъчи. Един вид пълно равновесие.
Сега за коронавируса, получих от една мед.сестра съобщение, https://voca.ro/bbhfpS6Hoji, но за мен е частичен hoax, нито отричам, нито се съгласявам с всичко казано там. Дори смятам, че е възможно да е ответна реакция от китайците или рашките.

Чисто информативно, още един коментар по темата за манипулативните кадри, това всеки може да го забележи, как се повтарят едни и същи кадри по всички тв новини, сякаш са правени от един и същи монтажист.
[/url][/img]

Очаквам скоро по БТВ същото това видео и снимки - че са от ИСУЛ примерно..

https://twitter.com/laurianna90/status/1244692010335965184

Знанието за случващото се, или онова , което предстои да се случи, променя бъдещето. Има достатъчно много балансьори, които се противопоставят и разбират капаните на илюзията. Доста хора съзнателно или несъзнателно подвеждат другите да се страхуват, но това им действие ще привлече към тях същата енергия, по третият закон на динамиката "Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие".  :D

На Острова решиха да тестват всички здравни работници за антитела за коронавируса, което ще позволи бързо да се запълнят нуждите от кадри в болниците. Обаче се оказва, че тестовете или частична партида от тях са били заразени с коронавирус! И какво излиза сега, отиваш на тест здрав, а се прибираш заразен...  :XXX: :bomb:

https://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=12321748&fbclid=IwAR37mz_ZXO7MgjbQomb3STpIhpZGmbfjJ1baZgJvexJ7sXFG3Q7VHmK0s_0

Да не излезе сега, че закупаните тестове в България са от същата партида?  :---

 :hi:
Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #162 -: Април 03, 2020, 19:41:01 pm »
Цитат
Ключът е в спокойствието за настоящето, в изключване потока на мисли по отношение на бъдещето, защото ти имаш власт над него 

Точно!
Моментът е за катарзис на Духа, а не за бунтове и априлски въстания, кръв...
Осмисляне и изпиране на съзнанието ..от стари модели...осъзнаване.
Обръщане и молитва към Твореца да смекчи гнева си.
Празни приказки на празна основа не са нужни на този етап.
Всичко е вече казано!

Земята също претърпява този катарзис и за нея е нужно време да си поеме дъх и отпочини за да може да ражда и поддържа живота жив на съществата на планетата.
Отровени са цели континенти, морета, океани от човешката цивилизация.
Нужен е рестарт на този етап и спокойствие.

Другият вариант с бунтовете на партизаните ще доведе до тва където се казва в Библията, ..че когато злото никне, като трева то е само за да бъде по лесно унищожено.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #163 -: Април 03, 2020, 20:33:31 pm »
А бе не е ли раничко още да пръскат против комари?
Щото преди малко мина оная кола с горелката дето е отзад. Целия квартал е в дим.
 :unknown:

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #164 -: Април 03, 2020, 20:46:24 pm »
Паци, на какво мирише този дим? В областен град ли си? Това може да е ключово...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27