Здравейте,от известно време няколко години чувам също,като вас морзова азбука или нещо подобно в лявото ми ухо или там го усещам звука по-скоро.В началото се опитах да записвам звуците и да съставя нещо,но тези дни започнах да уча Морзовата азбука и снощи съставих две букви ,,ТИ,,.Много се радвам,че не съм единствен на с това нещо.Случва се винаги в повечето случай преди да заспя или след като се пробуждам сутрин.Какво мислите,че може да бъде.По принцип да ви разкажа малко за мен.След,като почина мама преди 13 години започнах да я усещам по лицето си докосваше ме и ми даваше съвети по този начин.Запопнах да чета много Езотерика и да се интересувам от Извънземни.Не мисля,че съм отвличана от тях,нямам симптоми.Но имам много сънища с тях през годините си.Стнувах веднъж един кораб кацна слезнаха мъж и жена в сиви костюми и бяха с руси коси подстригани като купи,казаха ни да влезем в тази врата а те много врати и там,като отворих беше рая.Друг сън имаше нещо,като инвазия и всички хора тичаха насам натам и корабите чакаха да натоварят хората,но казаха само тези,които не са с червени очи.Друг сън аз съм някъде под Земята и едно Сиво дребно беше затворено в една клетка и аз го разпитвах разни неща,той ми каза,че имат синя кръв.Другото странно нещо,което виждам е вечер и то не всяка,когато заспивам то е тъмно и аз съм със затворени очи да виждам как преминава една бяла светлина от лявото към дясното око,но как го виждам,най-вероятно с вътрешното си Зрение.Много дълго стана,но кажете мнение за това,което чувам като морзова азбука,може ли примерно да получавам информация или да се опитват да се свържат и да ми кажат нещо.Не знам също от духовния свят възможно ли е по този начин да правят връзка? Благодаря ви