Деца, деца, четох мненията в тази тема отново и се усмихнах. Оставете нещата да бъдат каквито си трябват, каквито са. Няма за какво да се съжалява, пътят си е път и отговорите се явяват сами, стига да си готов за тях и да ги потърсиш - абе, както, когато си трябва. Освен ако не трябва да съжаляваш
. Това си е в концепцията на нещата.
А форумът ще западне някога и ще дойде друг форум, тъй като израстването, ученето е личен процес и този форум е свършил работата на определените индивиди, които са се учили по един или друг начин от него. И тъй като няма нищо безкрайно освен безкрайността, и той ще свърши. А винаги ще има незнаещи, превръщащи се в знаещи. И ще има форуми. Продължете напред, защото единственото вечно сте самите вие (и аз, де) . Всеки един от вас създава форума и единствено той зависи от вас - нито знанието ви от него, нито вие от него. Затова - използвайте го, докато чувствате , че трябва.
Напълно осъзнато пиша това нещо - няма да се лъжа - за себе си, като препотвърждение на онова, което знам и съм усетил и прочел. Поствам го тук като настоящата си позиция по темата като онагледяване как се променя.