Здравейте и от мен,драги съфорумци!
И така... от пасивно четяща минах към активно четяща,докато ето,че се превръщам в пишеща,надявам се активна,а не пасивна. Вземам си метлата и парцала и започвам да чистя паяжините от замъка. Който иска,започва с мен.
Тъй като имам за съжаление ограничено свободно време,напредвам по-бавно с изчитането на информацията/знанието във форума. За това и се извинявам,ако започна някоя тема,която вече е била разисквана. Също моля по-осъзнатите да проявяват разбиране към изказа ми,който на моменти може да им се стори детински,смешен или копиран.
Към днешна дата мисля,че има много теми,които могат да бъдат разисквани или преразгледани поне,ако щете,от гледна точка на времето(за няколко години много нови събития са се случили).
Форумът е жив,ако го съхраняваме жив. Моята асоциация е на мечка,която спи зимен сън. Но е време да се събуди,пролетта чука на вратата!
По същество. Теми,които мен ме вълнуват сега:
- С кои същности е бил Петър Дънов - със светлите или с тъмните (тази тема,въпреки че е на първо място,не е най-важната за мен,просто точно в момента имам нужда от избистряне по въпроса)
- Новата Германска медицина на д-р Хамер, Бионевроемоция
- Телегония
- Как отсявате информацията,за да стигнете до вашата истина,модели в действие ( аз,например,използвам асоциация и търсене на подсказвания в заобикалящия ме свят)
- интуитивно дежа-вю
Това е за сега.