Защо оставам с впечатления,че някои тук съфорумци си мислят, че на други над 3-Д реалности няма егрегор, каквото и да се има предвид с термина. Ами, просто -няма такова нещо според мен. Според литературата и според максимата "каквото горе, такова и долу", ние повтаряме природата, вселената, клетките в организма, отношенията между атомите. никъде няма автономност на едното, освен при Абсолюта, или както всеки му казва, ако го признава.
Като музикант-не, не съм доволна от заплащането, но нямам екзистенциални дилеми. Ям по-малко /хляб

/, не се идентифицирам с тялото, не и само с него. То ни предава с времето-факт, боледува, старее, но има си и духовни практики, които подобряват-забавят процесите. И не само заради тялот това, а и заради духа. Убедена съм, че много форумци се занимават и с такива неща, дали намират за срамно да го афишират-не е мой/ваш проблем, предполагам.
В началото на темата,четох пост на Fiery. За да получа по-цялостна представа каква концепция има човек прочитам няколко други негови поста. Та, четох за телепатия, "виждам те, гледам те...", сега явно е друг житейски период. Лошо няма. Усеща се разочарвание...
Който иска да оглави фирма, а не харесва да има над него друг-принципно, ставайки шеф ,ще има подчинени. Сам на остров ще си си господар, но няма и кого да оглавиш. Друг е въпросът, че с днешното развитие на хората, рядко се търси наистина способното, духовна криза на ценностите...