На духа ти не му трябва ядене, ама на тялото ти му трябва. Следователно трябва да работиш нещо, следователно някой ще те командва, а ако ти командваш какво става, не можеш да имаш безграничен контрол? Било то ще си роб на съд, на закон.

Точно! Най - доброто, което можеш да направиш е да работиш нещо, което харесваш, нещо, за което имаш дарба, нещо, което ти е призвание и талант. НО! Дори и тогава си вътре в матрицата, скачен чрез паричния егрегор здраво с нея, и няма мърдане, колкото и "вътрешно" да си "свободен електрон"....
Докато си жив, си в матрицата и си свързан с нея, ако ще да си монах в Тибет....
Всеки, който ти пише тук има компютър, ползва електричество, интернет....За какво излизане от матрицата може да ми говори изобщо?!

След смъртта си попадаме отново в матрица, тази на астрала....Просто следващия свят със своите си закони и правила....
Може би някъде още по - нагоре, след астрала....може би има място, което да не е матрица...ноооо...аз не знам...
Голям смях ме напушва като някой ми каже: "Аз съм финална инкарнация и излизам от Матрицата"...

Къде излизаш, бе, пиле шарено, каква финална инкарнация може да си, като си с двата крака в кълчищата...