Автор Тема: ПОМОЩ!!!  (Прочетена 51155 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Отг: ПОМОЩ!!!
« Отговор #75 -: Септември 15, 2006, 18:14:51 pm »
убийството не е липса нха любов.Даже може да е водено именно от нея.
Да не говорим че няма как да разкараме гдините сао ако им нашепваме в ушенцето "обичам те"
 Не забравяйте че те могат да се хранят от цялата тая енергия на любовта с която ги засипваме
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #76 -: Септември 15, 2006, 18:19:45 pm »
AMOR VINCIT OMNIA!
ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО!

Oberon

• Гост
« Отговор #77 -: Септември 15, 2006, 18:22:19 pm »
AMOR VINCIT OMNIA!
ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО!

Има убийство от любов.
Има лъжа от любов.
Има много "лоши" неща, подорени от любов.
Ако аз хвана Хитлер ( ако съм имал възможността де ) и го удуша с 2 ръце от любов към останалия свят?
А, Дъвиан??

Дъвиан

• Гост
« Отговор #78 -: Септември 15, 2006, 18:28:07 pm »
Ами както знаем това не е станало. Явно никой не обича света повече от теб. :D Жалко, че си се родил след Хитлер. ;)

Oberon

• Гост
« Отговор #79 -: Септември 15, 2006, 18:31:22 pm »
Тънко се измъкна от трудната ситуация:)))
А аз наистина обичам този свят, и ме боли за него, както мисля и всички вас...

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #80 -: Септември 15, 2006, 18:37:38 pm »
А тогава ,ако използвам манипулация за да  се боря против масова манипулация и искам да спра годишно да има по 10 000 жертви на измислени войни на банкери за власт, това е насилие ?! :-\ :-\ :-\
помисли 1во
:o

??? :-\

escAPE
аватара ми е  Тупак Шакур Амару (щото нямам аватар на Ву-Танг)  :'( :P

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
« Отговор #81 -: Септември 15, 2006, 18:41:49 pm »
Смятайки, че чрез замяната на манипулация с друга, която според ТЕБ е правилна, ще подобриш съзнанието и начина на осмисляне на света от хората... - да твърде смело е да ти дам 20 ;)
Ми и аз вече не ти давам 20 :)
НЕ КАЗВАМ ЧЕ МОЯТА МАНИПУЛАЦИЯ Е ПРАВИЛНА, а че е мн доър метод да разбием системата, трябва да я използваме за да можем да я унищожим !  >:(

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
« Отговор #82 -: Септември 15, 2006, 18:47:48 pm »
Хора, подкрепям IYI, календарните години нямат никакво значение. Знаете, че аз лично съм започнал да си върша работата в тези области от 14 годишен, когато отидох в АСФЕН и създадохме първият младежки клуб ЧОВЕК ЗЕМЯ КОСМОС към АСФЕН. Значи ако ще Смърф и на 12 да е, не трябва да се спира порива му за справедливост. Виждате всички, че той въобще не е краен в мислите си, а човека просто търси изход, търси начин да спаси положението и да се почувства щастлив от това, че е направил нещо в името на хората.

Смърф, какво да ти кажа, виждам в теб мое копие. Когато аз започнах да мисля глобално и да мисля, как да помогна на хората, как да им отворя очите и т.н, бях страшно объркан. Не знаех въобще накъде да тръгна, какво да направя. Но след като помедитирах малко (въпреки, че не съм кой знае колко добър в това) ми се изясниха някои работи. Най-важното нещо, което трябва да се направи и което трябва да е ЦЕЛ номер 1 е да се изгради здрава структура, да се намерят хора и да се впрегнат тези хора в работа.(разбира се по тяхно собствено желание) Това е моята цел, това е нашата цел. В момента да го кажем, че сме във началото на фаза 1 на развитието на този ОТГОВОР срещу опозиционната мега структура.  Ако се интересуваш, ще ти споделя на ЛС останалата част от плана, който изплува тогава в моето съзнание. Най-важното обаче е ОБЕДИНЕНИЕ и работа в ЕКИП, защото "Vox unius, Vox nulius".

И въобще да не слушаш Хорус какво ти говори. Ако не е имало кой да му напише книгите и ако не са били "интернет манипулаторите", които публикуват статии на тези теми, никога нямаше да е на това ниво, на което е сега. Хорус, респект, но не си прав брат,(както и другите, които го подкрепят) защото ако няма действие от нечия страна, няма никога да има развитие. Разбирате ли, че ако никой не върши работа, всичко ще стане хаотично и безмислено. Ако някой не е седнал да напише Библията, никога нямаше да има Христянство, нали? И ако не са били разпространителите на Христянството, никога хората нямаше да минат 1 ниво нагоре в духовното си развитие, нали? Щяхме всички да си останем варвари, малко или много...

Затова смърф, дерзай в тази област, мисли, пиши, разработвай, бъди част от нас и работи с нас в името на една добра идея. Трябват ни хора, млади и с гореща кръв като твоята. НО младите трябва да бъдат водени от един "мъдър вожд"...още го търсим.  :P

И още нещо: Ударът трябва да е не със сила, а с хитрост. Хитростта е най-силното оръжие на света. !!!
Доста съм съгласен !
1) Ударът наистина трябва да е с хитрост, а именно това предлагам аз. Победа на техен терен, понякога най-добрата защита е атаката (и на улицата и на бойното поле и в бизнеса и тн.)
2) За обединението съм напълно съгласен, такова нещо е невъзмажно да постигнеш сам... (затва има масонИ, а не масоН :))
3) отвам да ям че съм мега гладен 8)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #83 -: Септември 15, 2006, 18:49:15 pm »
Ох, ох, леле мале...

Тази тема за мен приключи 8)

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #84 -: Септември 15, 2006, 18:59:47 pm »
Хор не се предавай. Истината се ражда в спора...
Оберон отричам насилието кат успешна тактика.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Oberon

• Гост
« Отговор #85 -: Септември 15, 2006, 19:04:58 pm »
Да разбирам ли , че ако имаш възможност да свитнеш Хитлер на 31.08.1939 няма да го направиш?

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #86 -: Септември 15, 2006, 19:07:45 pm »
има и други начини... върни го към изкуството например, ако си толкова всемогъщ
пък и има закони на причината и следствието, би ли се осмелил да поемеш отговорността да промениш историята?
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
« Отговор #87 -: Септември 15, 2006, 19:11:37 pm »
Ох, ох, леле мале...

Horus, говориш и пускаш изречения точно като човек който НЕможе да разбере, НЕиска да разбере, че е манипулиран и използван и казва: "ох...да уе..." / "Леле Мале..." / "Баси лудия..."

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #88 -: Септември 15, 2006, 19:57:35 pm »
Ох, ох, леле мале...

Horus, говориш и пускаш изречения точно като човек който НЕможе да разбере, НЕиска да разбере, че е манипулиран и използван и казва: "ох...да уе..." / "Леле Мале..." / "Баси лудия..."
Ти баш нацели кой да упрекнеш в горепосочените неща
Само погледни колко материали, публикации, и линкове има той с една  единствена цел - ДА СЕ ПРОСВЕТЯТ ХОРАТА!  Само че той счита че същите тези хора сами трябва да достигнат и намерят знанието, което им се предоставя, когато са почувствали вътрешна необходимост за това а не образно казано да се набива на всеки у каската за рептили, извънземни, матрица и прочие от този сорт неща.
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 21:53:51 pm от Alien »

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #89 -: Септември 15, 2006, 21:50:02 pm »
Смърф не си прав, Хорус е можеби най-начетения тук...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27