Автор Тема: ПОМОЩ!!!  (Прочетена 51150 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Oberon

• Гост
Отг: ПОМОЩ!!!
« Отговор #60 -: Септември 15, 2006, 17:38:39 pm »
Нищо не си разбрал от идеята ми...Кой ти говори да убиваме и затвряме състуденти и тн? Говоря за гадовете!!!!

Дъвиан

• Гост
« Отговор #61 -: Септември 15, 2006, 17:40:41 pm »
Е, момчето може да ги е избило, защото ги мисли за гадове!

Oberon

• Гост
« Отговор #62 -: Септември 15, 2006, 17:44:46 pm »
бъркаш моя мозък с нечий болен такъв...

Дъвиан

• Гост
« Отговор #63 -: Септември 15, 2006, 17:46:21 pm »
Ами помисли какво пишеш бе Обероне. С разстрел щели да се оправят нещата...

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #64 -: Септември 15, 2006, 17:47:46 pm »
Да, точно като избием всички гадове ще дадем пример затова как трябва да сложим началото на един свят изпълнен с любов и ненасилие :P

Oberon

• Гост
« Отговор #65 -: Септември 15, 2006, 17:50:05 pm »
Явно предпочиташ варианта те да ни избият първо....

Дъвиан

• Гост
« Отговор #66 -: Септември 15, 2006, 17:50:58 pm »
Предавам фронта на Хорус. Давай, братко мой! ;D

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #67 -: Септември 15, 2006, 17:54:09 pm »
бъркаш моя мозък с нечий болен такъв...

Шшшшт, тихо, не се карайте - той цитирам : "се снима с автомата си, ножа си, дългото си кожено яке и други любими кухненски принадлежности. Самотник и малко странен. Мрази властите, полицията, правилата, сивите и скучни хора"
И ние мразим властите, полицията, правилата, сивите, скучните, НО и автоматите, ножовете, дългите кожени якета, и ВСИЧКИ;) кухненски принадлежности :P
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Oberon

• Гост
« Отговор #68 -: Септември 15, 2006, 17:56:15 pm »
Пълната ми противоположност:))))

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #69 -: Септември 15, 2006, 17:57:50 pm »

Ае не слушайте ко ви говорят казуалните медии  :P Всичките "жертви" са били агенти на матрицата ;) Абе като цяло всичко е инсцинировка да се повишават до безкрай мерките за сигурност  така че официално да могат да ти проследят  и нивото на кръвната захар още докато си в тоалета

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #70 -: Септември 15, 2006, 18:01:43 pm »
Аааа, не ставам, устата ми вече стана от ухо до ухо - цял ден, айде чао на всички  ;D
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #71 -: Септември 15, 2006, 18:02:38 pm »
"Но аз мисля, че сега сме в един период на огромна промяна. Един голям скок в човешката еволюция. И следователно една енергия на промяната разкрива всичко това. И голямата му сила - потайността се разкрива. Аз със сигурност не искам да се смята, че критикувам хората, за които говорих. А съм виждал хора, които са разследвали тази конспирация без духовната й част, обаче и които казват: “Да ги обесим. Да ги обесим.” - пълни глупости!!! Да, хората, замесени в тази манипулация, проявяват тяхното състояние на съществуване в този момент от тяхното вечно пътешествие. Те проявяват тяхната нагласа към живота и състоянието на съзнанието им. Но те също така, правят едно голямо изявление за нас и ние бихме сторили много добре, ако признаем това и се замислим за него. Не говоря за Карингтън и за Кисинджър и за Рокфелер с омраза или критика в сърцето си. Просто мисля, че е редно да знаем какво става, за да можем да спрем това. Това което току-що описах, всъщност прави едно огромно изявление за нас самите, защото това може да се случи само заради нас и заради факта, че сме отказали от силата да контролираме живота си."

(...)

"Има един страхотен немски певец в тази страна, наречен Гила, който има една прекрасна песен, в която се пее: “Ние сме силата във всеки, ние сме танцът на Луната и Слънцето, ние сме надеждата, която никога няма да се скрие, ние сме началото на обрата.” Ако можем да поставим началото на обрата у нас самите от страх към свобода, после външно ще направим този обрат с планетата. И това както всичко друго, е само един избор. Избор между страх и любов. Това е всичко! Ние можем да изберем да се страхуваме и да мразим. Това е само един избор. Или може да изберем да не се страхуваме и да обичаме. Но не любов от сорта на “Ще те обичам, ако ми харесваш скъпа.” А: “Обичам те, защото съществуваш!”, “Обичам те каквото и да става!”, “Обичам те безусловно!” И ако искаме да променим света, трябва да започнем със себе си. Страх, гняв, омраза, критика, нареждане на другите какви трябва да бъдат. Такъв е светът, в който живеем! Това е затворът. Но раят чака. Той е само на една мисъл разстояние, на една нагласа, на един избор - ЛЮБОВ! Ако се обичаме един другиго, ще обичаме и света, животът ни както и света фундаментално ще се промени. Аз страстно вярвам, колкото и странно да звучи когато днес се наблюдава света, че ние ще сме поколенията, които ще обичат света и ще го превърнат в рай, какъвто наистина трябва да бъде и е предназначен да бъде. Да се промени света не е повече нещо свързано с бъдещето: “Надявам се, че ще е по-добре за децата.” То е тук и сега. Ще станем свидетели на промяната. Има една песен, с чийто припев ще приключа: “Любовта може да построи мост между сърцата ни, любовта може да построи мост, не смятате ли, че е време?” Все повече и повече хора по света отговарят на този въпрос, викайки “Да” и ние сме поколенията, които ще обичат света и ще го превърнат в рай."

Из лекцията на Дейвид Айк - "Началото на Обрата"
« Последна редакция: Септември 15, 2006, 18:05:45 pm от Horus »

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #72 -: Септември 15, 2006, 18:06:50 pm »
Затова казвам аз - не се убеждаваме - а пускаме информация...създаваме интерес...ако някой твърдоглаво упоритства - оттегли се, после пак погъделичкай с информация, ако пак упоритства, пак се оттегли. Важното е че му пускаш муха в главата и рано или късно ще го накарш сам да те потърси. Това е елементарна тактика за подбиране на агентура на агентите от ЦРУ. Философия на Писхиката...

На този етап това е най-доброто! Аз действам така ;) Гъдела върши добра работа и има добър ефект :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Oberon

• Гост
« Отговор #73 -: Септември 15, 2006, 18:08:33 pm »
Айк се изживява като мечтател в този цитат. Той хубаво го казва, но нали се сещаш, че не всички хора ще се превърнят в любящи всичко и всички машини? Какво да правим тогава?

Аз другата си буза вече не давам...мина времето!
Иде времето на меча. Не ме разбирайте буквално....

п.с Невенчеее, луда си ми ти:)))

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #74 -: Септември 15, 2006, 18:12:16 pm »
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА, АКО ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ!!! ТОЧНО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ В МОМЕНТА!!! НИКАКВИ ЛИСТОВКИ, НИКАКВИ МАНИПУЛАЦИИ, НИКАКВИ МЕЧОВЕ!!! ЧИСТОТА НА ИЗЛЪЧЕНАТА ЕНЕРГИЯ, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ПРАВИЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН И ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ БРАТКО!!!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27