Автор Тема: ПОМОЩ!!!  (Прочетена 51154 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Отг: ПОМОЩ!!!
« Отговор #15 -: Септември 12, 2006, 17:19:42 pm »
Мисля че е добре да си оптимист, но не и сляпо вярващ че като дойде времето истината ще се докаже...
Хората вместо да се замислят кое е лъжа и кое истина, кое е правилно и кое не е и дори кое зло или добро, все по често дейистват като роботи които се опитват да решат задача с бъгав софтуеър.
Дано не звуча много песимистично, но мисля че хората не се пробуждат от изюзията, а изпадат в кома... :o

Този сайт за какво е според теб? Както и няколко други? КОЙТО Е ГОТОВ И ТРЯБВА - СТИГА ДО ПРАВИЛНОТО МЯСТО ЗА НЕГО! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УБЕДИ НИКОГО, АКО САМИЯТ ЧОВЕК НЕ Е РЕШИЛ ДА ПОВЯРВА САМ ВЪТРЕШНО!

Пак казвам. Не можем да седим на улицата и да раздаваме листовки! Не е това начина!

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #16 -: Септември 12, 2006, 18:19:11 pm »
Horus ,мисля че грешиш до някъде !
Както има хора които умишлено пречат и чертаят грешни пътища, така и трябва да има хора които да намерят начин да ги извеждат от тези пътеки.
Поне така мисля...Вцяко действие си има противодействие :P
EON, заглавието го направих умишлено с цел привличане на внимание, зашото това наистина е най-важното нещо (поне според мен), а именно да се направи план, открие начин или поне даде насока за изход от масовата заразна ПРОСТАЩИНА.
Дори и аз, който осъзнавам доста неща (неказвам че съм голям разбирател...), напоследък забелязвам какъв съм дебил в действителнот ;)
Донякъде наща песен е почти изпята и не е толкова лоша, но тези след нас (следвашото поколение) са още по зле.
Ми то всичко си има край и ние знам че той ще бъде трагичен, но почти нищо не правим и не мога да спра да го мисля тва :(

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #17 -: Септември 12, 2006, 18:26:27 pm »
Приятелю от колко време си в тази материя?

fisk

• Гост
« Отговор #18 -: Септември 12, 2006, 19:43:38 pm »
АЗ КАЗАВАМ това е начина!!!! Как да не може да спирам всеки срещнат по улицата!? Естествено може!
Смърф, радваме че търсиш решение, защото тука това не се прави! 10000000 символа от факти или близки подобни, теории, пр. Кому нужни И?
 Знание? Какво знаме? Нищо? Какви са тези претенции за будители, повечето приятели тук не са виждали евреин или говорили с баптист, сатанист или прочее, но имат претенции относно техния начин на живот!! И си мислим че знаем нещо за нечия дейност или кое как трябва да стане, не ме разбирайте погрешно, повечето участници не знаят къде се намират,  все още не достатъчно живели или изживели за реална представа за целия организъм! Като не пиш кола какво? Ами смешно е честно казано!
Като се осведоми обществото за подривната дейност която е част от нашия вид , КАКВО,?това не е дори 1 десета от необходимо което трябва да се направи за да се възстанови до някъдее нужното равновесие за оцеляването на нашия вид!
Хорус, ти,  аз, още 2милиона,  като знаем всичко какво, тези факти са сам подробност ?
Само да се погледнем как сме си изградили представата за живот, ами от страни е несириозно меко казано, при основно съществуване в рамките на 40кв. Метра през 80% от живота ни, седим и четем нещо,  от някои, за нещо и си представяме, искаме,  на базата на човешката психология почваме да даваме обратната връзка, по нищо не се различаваме от тези които гледат новините и четат вестници (почти)! Много добре съм наясно как може да е наложи цензура на 90% от целия трафик в интернет, то всъщност е наложена! Относно думате „илюминати”, „матрица” , тук стана егати франчайза,  това е причината този форум от време на време да дава грешка в SQLa :)
  Какъв импулс, да чакаме импулс звучи нелепо, докато ни „чакаме”, което между другото е в абсолютното противоречи на всички теми тук!  Умират хора, вече минават 100 000 милиона последните 80 години, но ние да 1акаме докато не стане нещо с наш близък, дете може би! Всяка минута умират по 7 деца приблизително някъде, според някаква статистика. Но ние вечер си лягаме на завет и повечето на топло, и си пускаме мониторите да „учим” и като знаем какво пак да кажа :) . Това е начина, да ходим по улиците и да спираме хората! А не да ругаем журналистите, защото пуска ли по 70и кадър, а всеки един от тях е човек невинен колкото повечето от нас, защото манипулацията в медията става посредством нейното създаване, а не предаване! А спор няма какво относно начина по който трябва да се реагира, защото математиката наистина е точна наука! И искаме или не човешката история не е кой знае колко обемна за да се проследи човешкия нрав и съществуване,  дали сте съгласни или не искате защото ви се струва харш няма да ни спаси. Докато разделяте физика от езотерика, дух от тяло няма да разберете, всичко е едно, „илюминати”, масони, те са хора със свой собствен избор, те са част от човешкият ОРГАНИЗЪМ, който е едно цяло и няма делене, вместо да се смеем на символите им, тези хора трябва да се поправят със своите античовешки действия, но не да се делят, а жертвата винаги ще я има защото това е математика , всеки ще понесе отговорност за действията си не пред БОГ, а пред нас!

от импулса е :)

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
« Отговор #19 -: Септември 12, 2006, 20:11:47 pm »

ами виж , аз се мъча вече стана 3 години , и листовки съм раздавал и плакати съм лепил , и филми съм показвал , и накрая само ти се смеят. В един друг музикантски форум даже вече ме заплашват и с БОЙ в София , защото им обяснявам , че са МАНИПУЛИРАНИ от собствената си заблуда първо , че камо ли да разберат за ОБЩЕСТВЕНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ .  Но за сметка на това преди две години разбутах яко мрежата , като пишех в един топик свойте анти глобалистки виждания ,  и хоп , отговориха ми всички световни телевизии с бълвоч  :-X , сега аз обаче знам сайта , знам и част от АРТИСТИТЕ , коеот значи ,че съвсем скоро ще ги ЕВАКУИРАМ много лошо , към пъклото където те и без това ще отидат , само дето нещо ме кара да си мисля ,че нашата прекрасна България е предназанчена за нещо , само дано да не ни докарат ръководителите на СИНДЕРИОНА или самият цар Юдейски , че тогава ще ни е АПОКАЛИПТИЧНО лошо

МЕДИЕН ШПИОНАЖ  :)
  ЕЗК   :P

Oberon

• Гост
« Отговор #20 -: Септември 12, 2006, 21:23:12 pm »
Ето ви и моя начин:
Тряя си психопат:) Взимаш 1 автомат, 1 заложник и влизаш в някоя телевизия - я БТВ, я НОВА ( която напоследък само ми надува главата с тая помия БигБрадър ), ако се наложи гърмиш по някого, без да го убиваш, завземаш некво студио и искаш ефир!!!!!!
Като във "V for Vendetta", там беше много показателно. Така те вижда и чува цяла една нация, цял един народ. Който не те гледа, му разказват. Който не те чува, му разказват. Записват те, пускат те!!! Гледат те, повтярят те. Това е начина според мен.
Във филма "Седем", убиеца накрая каза на Брад Пит : "Обществото ни е толкова деградирало, отделния индивид е толкова снизен и малоумен, че се налага да го удариш с чук по главата за да те чуе и разбере".
Това е чукът - завземаш една ТВ медия и правиш ти БигБрадъра....

Оберон
« Последна редакция: Септември 12, 2006, 23:32:31 pm от Oberon »

IYI

• Гост
« Отговор #21 -: Септември 12, 2006, 22:18:17 pm »
Явно тая вендета си е свършила рабтата...., Оберонски не мисля, че е редно точно ти да правиш пропаганда на насилието!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #22 -: Септември 12, 2006, 22:35:27 pm »
Ето ви и моя начин:
Тряя си психопат:) Взимаш 1 автомат, 1 заложник и влизаш в някоя телевизия - я БТВ, я НОВА ( която напоследък само ми надува главата с тая помия БигБрадър ), ако се наложи гърмиш по някого, без да го убиваш, завземаш некво студио и искаш ефир!!!!!!
Като във "V for Vendetta", там беше много показателно. Така те вижда и яува цяла една нация, цял един народ. Който не те гледа, му разказват. Който не те чува, му разказват. Записват те, пускат те!!! Гледат те, повтярят те. Това е начина според мен.
Във филма "Седем", убиеца накрая каза на Брад Пит : "Обществото ни е толкова деградирало, отделния индивид е толкова снизен и малоумен, че се налага да го удариш с чук по главата за да те чуе и разбере".
Това е чукът - завземаш една ТВ медия и правиш ти БигБрадъра....

Оберон

Това и мюсюлмански терорист с промит мозък не би го формулирал по-добре 

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #23 -: Септември 13, 2006, 18:05:58 pm »
Оберон, не е това начина. Веднага ще те изкарат изперкал и когато те заловят (повярвай няма как да не успеят) ще изкочат компромати, които ще доказват, че си хахав и, че си някакъв терорист и ще използват това като предтекст за по - нататъшните си операции. Във филма, е показан идеалния вариант, когато всички се осъзнават, в реалния живот ефекта далеч няма да бъде същия, ако въобще се постигне нещо. Мисля, че може и да има някакъв ефект, трябва да се мисли в подобна насока, как да ги подбутнем (или треснем с чука по главата :) ) пък те вече решават дали ще станат.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #24 -: Септември 13, 2006, 18:58:35 pm »
Тва с автомата ми хареса :), но не мисля че е начина.
Според мен, ако се създаде например 1 телевизия, изцяло в наш контрол, ще можем да докажем истината чрез пародия. Например БТВ казват няква лъжа, а ние излъчваме друга лъжа която е напълно противоположна ! ! !
Така ще се постигне най-важното, а именно хората да се замисялт кое е истина и кое не е !
Когато медиите започнат да доказват колко много грешим в нашите новини, ние ще докажем колко МНОГО грешат те, но тогава народа вече ще има зародено съмнение и няма веднага да им повярва.
За по кратко мисля че трябва да използваме тяхните методи ! Да оборим огъня с огън !

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
« Отговор #25 -: Септември 13, 2006, 19:18:04 pm »
Тва с автомата ми хареса :), но не мисля че е начина.
Според мен, ако се създаде например 1 телевизия, изцяло в наш контрол, ще можем да докажем истината чрез пародия. Например БТВ казват няква лъжа, а ние излъчваме друга лъжа която е напълно противоположна ! ! !
Така ще се постигне най-важното, а именно хората да се замисялт кое е истина и кое не е !
Когато медиите започнат да доказват колко много грешим в нашите новини, ние ще докажем колко МНОГО грешат те, но тогава народа вече ще има зародено съмнение и няма веднага да им повярва.
За по кратко мисля че трябва да използваме тяхните методи ! Да оборим огъня с огън !
:o

да отговорим на лъжата с лъжа , това е направо свръх МАНИПУЛАЦИЯ  :-\

ЕЗК 

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #26 -: Септември 13, 2006, 19:25:52 pm »
Айде всички умници дето се изказаха сега, да излязат на улицата и да почнат да раздават листовки щото са много хитри! Давайте! Искам да ви видя резултата срещу машината, създавана с векове! Срещу машината не се тръгва така - смазва те! Начина е друг!

fisk

• Гост
« Отговор #27 -: Септември 13, 2006, 21:37:36 pm »
АЗ КАЗАВАМ това е начина!!!! Как да не може да спирам всеки срещнат по улицата!? Естествено може!
Смърф, радваме че търсиш решение, защото тука това не се прави! 10000000 символа от факти или близки подобни, теории, пр. Кому нужни И?
 Знание? Какво знаме? Нищо? Какви са тези претенции за будители, повечето приятели тук не са виждали евреин или говорили с баптист, сатанист или прочее, но имат претенции относно техния начин на живот!! И си мислим че знаем нещо за нечия дейност или кое как трябва да стане, не ме разбирайте погрешно, повечето участници не знаят къде се намират,  все още не достатъчно живели или изживели за реална представа за целия организъм! Като не пиш кола какво? Ами смешно е честно казано!
Като се осведоми обществото за подривната дейност която е част от нашия вид , КАКВО,?това не е дори 1 десета от необходимо което трябва да се направи за да се възстанови до някъдее нужното равновесие за оцеляването на нашия вид!
Хорус, ти,  аз, още 2милиона,  като знаем всичко какво, тези факти са сам подробност ?
Само да се погледнем как сме си изградили представата за живот, ами от страни е несириозно меко казано, при основно съществуване в рамките на 40кв. Метра през 80% от живота ни, седим и четем нещо,  от някои, за нещо и си представяме, искаме,  на базата на човешката психология почваме да даваме обратната връзка, по нищо не се различаваме от тези които гледат новините и четат вестници (почти)! Много добре съм наясно как може да е наложи цензура на 90% от целия трафик в интернет, то всъщност е наложена! Относно думате „илюминати”, „матрица” , тук стана егати франчайза,  това е причината този форум от време на време да дава грешка в SQLa :)
  Какъв импулс, да чакаме импулс звучи нелепо, докато ни „чакаме”, което между другото е в абсолютното противоречи на всички теми тук!  Умират хора, вече минават 100 000 милиона последните 80 години, но ние да 1акаме докато не стане нещо с наш близък, дете може би! Всяка минута умират по 7 деца приблизително някъде, според някаква статистика. Но ние вечер си лягаме на завет и повечето на топло, и си пускаме мониторите да „учим” и като знаем какво пак да кажа :) . Това е начина, да ходим по улиците и да спираме хората! А не да ругаем журналистите, защото пуска ли по 70и кадър, а всеки един от тях е човек невинен колкото повечето от нас, защото манипулацията в медията става посредством нейното създаване, а не предаване! А спор няма какво относно начина по който трябва да се реагира, защото математиката наистина е точна наука! И искаме или не човешката история не е кой знае колко обемна за да се проследи човешкия нрав и съществуване,  дали сте съгласни или не искате защото ви се струва харш няма да ни спаси. Докато разделяте физика от езотерика, дух от тяло няма да разберете, всичко е едно, „илюминати”, масони, те са хора със свой собствен избор, те са част от човешкият ОРГАНИЗЪМ, който е едно цяло и няма делене, вместо да се смеем на символите им, тези хора трябва да се поправят със своите античовешки действия, но не да се делят, а жертвата винаги ще я има защото това е математика , всеки ще понесе отговорност за действията си не пред БОГ, а пред нас!

от импулса е :)

Horus,  kажи тогава в кое от становищата си бъркам и се аргументирай ?

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #28 -: Септември 14, 2006, 04:29:56 am »
Това е безсмислено. Нито аз ще убедя теб (не ми и е притрябвало...), нито ти мен. Само спам.
Като се видим ще говорим на 4 очи.

Eon

• Гост
« Отговор #29 -: Септември 14, 2006, 09:58:23 am »
Извикайте ме и мене.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27