Автор Тема: Система за унищожаване на семейството действаща в Норвегия  (Прочетена 23044 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Агент Мръднал

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
 • The Evil's always stronger, Hope's dead ...
 :---  :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :--- :---
Ммм... все повече се убеждавам в гениалността на Михаил Калашников и неговото безотказно изобретение....

Що за лудост е това?! Няма достатъчно изразни средства, в който и да било език във Вселената, които да използвам, за да опиша какво чувствам в момента.... Илюминати, анунаки, рептили или както там се казват тези изверги, много добре са си оплели кошницата и нещата им се получават!
След прочетеното и видяното във видето, и другите материали, които съм прочел и видял през живота си, окончателно и на 101% съм убеден в световни конспирации. Това е тотална лудост!
Прав е бил Айнщайн в мнението си за Вселената и човешката глупост. Аз бих нарекъл това лудост и като че ли е най-точната формулировка.
По всякакъв начин и с всички методи "заинтересованите" водят Света към гибел. Содом и Гомор отдавна се възродени...
Ако прочетете Манифеста на комунистите, там се говори за подобно оправление на терор. Децата се извеждат от семействата на 6 години и започват работа. Семейството като таково, каквото познаваме не съществува. Жените се "отглеждат" в специализирани конц лагери и се събират с мъже за създаване на нови индивиди.... и т.н.
Бях чул преди години, но тогава не го възприех на сериозно, за страни, в които нямаш право да дори да се скараш на детето си за нещо.
Аз съм атеист (животът ми доказа и демонстрира по гадният начин, че господ няма + артефактите говорещи за високотехнологични отрепки развяващи ония си работи из Вселената и правещи безнаказано каквото, когато, където и колкото си поискат), но ще възкликна - Господи, намеси се НЕЗАБАВНО, инак края ще е за всички и всичко! Чудо трябва сега!

И да иска човек да се скрие, няма къде. Какво остава?! Въпросът е реторичен. Май остава войната. Но не война за нефт или нещо материално, което да поробва и вкарва в подчинение. Това е война за собственото оцеляване на всеки един. Както казва Дон Кихот "Свободата, Санчо, е на върха на копието." Това ще е война именно за онзи съкровен блян наречен "Свобода".
Тази планета е опаразитена и тежко болна. Смръзвам се къде ще му излезе краят. И казвам "ще" едва ли не категорично, защото друг изход поне за момента не виждам...

"Спрете Земята! Искам да сляза..."

Винаги предимно съм четял форума, мненията са ми малко, но сега просто избухнах. Извинявам се ако съм бил малко или много патетичен! ::)
THE TRUTH IS OUT THERE

Неактивен Schicksal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
 • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Извинен сте :)

И през това трябва да се мине, за да могат да се оценят слабостите му и да се върви напред към Съвършенството. Само жалко за тези, които са станали жертви на режима. Иначе ще се разбере от само себе си (разбирайте хората от само себе си) и методът, заедно с подбудите си, ще отпадне. След това ще се премине през другата крайност и накрая нещата ще се уравновесят. Така ще се премине на по-горно ниво и т. н.

А м/у другото, тия дни се убедих, че ако се помолиш на Бог в себе си, нещата тръгват (въпреки че по-скоро се дължи на създадения егрегор). Поздрави и хайл!
                                                                            от мен и Шиклгрубер
« Последна редакция: Април 18, 2014, 22:37:40 pm от Black Adder »
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

Неактивен osinator

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
   Здравейте!

   Доста интересни неща виждам в този форум и се радвам, че го има. Може би е време и ние/ форумците от този тип/ да се глобализираме срещу тези, които се опитват да ни накарат да повярваме, че са ни устроили нов ред и не знам какво. Преди всичко се движимм по плана на Бога, а те са само жалки узорпатори.

   Наистина това, което виждам е трагично, но вярвам с цялото си сърце, че това безумие ще спре.
Мързелът е подсъзнателна мъдрост.

Неактивен Kat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
видео,  - модерните детски градини на Скандинавия и как се формират нови нетрадиционни разбирания на децата за семейството

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NfGhLf4W35k#at=610

тотално объркват сексуалната идентичност на децата! и в този репортаж няма преувеличени неща. Накратко - отричат се биологичните ни белези, семейството мъж-жена се представя за рядкост, а еднополовите бракова за НОРМА.

Засега тази система е въведена само в скандинавските страни, ако не се лъжа. Миналата година беще направен опит за въвеждането й и в началните училища във Франция като предмет "теория на половете". Предложението дойде от една министърка с обратна ориентация. Аз лично не очаквах да има съпротива, имайки предвид колко много хомосексуалисти има във Франция, но сбърках. На протест се събраха милион и половина родители! МИЛИОН И ПОЛОВИНА! Бях приятно изненадана. Резултатът от протеста беше следният: от министерски съвет обявиха, че като за начало ще въведт предмета пробно само в 600 училища в цялата страна, и ако е успешно, каквото и да значи това, ще се превърне в задължителен предмет. Е, въведоха го в 600 училища и 80% от децата във всичките училища бяха отписани от родителите си и записани в католически училища.

Неактивен fashion.fun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 87
Потресена съм от видяното и прочетеното... Това е извратено...,горките деца... Лошото е ,че рано или късно ще дойде и към България.. Като начало тези гей - паради, които са разрешени..Защо трябва да ги има, като са си обратни, да си бъдат такива, но защо трябва парад да правят, за какво е цялата показност. Аз лично съм против осиновяването на деца от гей двойки. Това не е нормална среда за отглеждане на психично-здраво дете. Това дете ще живее с мисълта, че е нормално да имаш двама бащи или две майки, вероятността и детето да стане гей е много, много голяма. Факт е,че много влиятелни хора са обратни и разполагат с много, пари, та погледнете българската църква само, репортажа който излъчиха по телевизията за Троянския манастир - 95% са обратни.... Нали уж за християнството това не е нормално,заклеймява такива хора... а какво излиза,че те самите са такива....

Неактивен Schicksal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
 • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Какво християнство е това?Коя изобщо от църковните догми и пр. е християнска? Единствените герои от Евангелията, с които е съпоставимо свещеническото съсловие на "християнската" Ц/църква, са фарисеите, придържащи се към буквата на религията вместо към нейния задълбочен смисъл. И изкарващи прехраната си от това...
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

Неактивен petro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
 • дойдох и видях един все още жив форум.
Ето интервюто, за което ставаше въпрос в началото. Малко на руски, но се надявам повечето тук да разбират за какво днава дума.

Руснаците от "Познавательное" имат доста интервюта за различни страни. Накрая гледах и за Филипините, но и там имаше какво да науча.
И минавам в геополитика, че там са интересните неща. И пак "Познавательное" - мен ми стана любима телевизия. Както навремето "Свободна Европа" на къси вълни...
Получен БАН за "изселничество". Аргумента не е дали съм прав или крив, а че живея някъде си.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27