Автор Тема: Какво се случва в Украйна?  (Прочетена 11991 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ilianvs

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 119
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #15 -: Юли 17, 2014, 13:18:45 pm »
Не мисля да просветлявам никой, имайки предвид информацията в този сайт и форум, а и не само. Оставям те да дерзаеш.

Неактивен бате Боби

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #16 -: Юли 19, 2014, 18:09:58 pm »
Тук  ние  сме си достатъчно просветлени , въпросът е как да се просветлят всички останали, които формират "общественото мнение".. Което обществено мнение в крайна сметка чрез липса на активност или чрез пасивност дава "зелено"  за поредната война, без да осъзнава ,че го манипулират най-примитивно..
Ето, оня ден стоя на зъболекарския стол ( устата ми запретната , не мога да говоря :) ) ,когато по телевизията даваха подробности за "сваленият" самолет. Затова  бях принуден само да слушам дълги и злостни коментари по адрес на Русия от страна на стоматолога и сестрата.  "Ама как може бе , това са касапи, това не са хора.. " и т.н. Като станах от стола, им казах - " мога само да ви посъветвам за такива неща да не се информирате от телевизията" .
 Та , след като дори образовани хора   реагират така дебилно  и не си напрегнат даже и за секунда гънката да помислят - Какъв интерес има Русия ( или която и да било държава!!)  да сваля пътнически самолети?? , какво остава до  обикновеният народец..    Толкова ли е трудно да се осмисли , че свалянето  на цивилен самолет  винаги е провокация! (Естествено , изключение прави ако е за  отмъщение към страната-собственик или пък в него  да е пътувала важна особа , както в случая с Квашневски , но тогава го изпипаха прецизно, като "катастрофа"  :D)
Украйна също няма интерес от това , ОСВЕН за провокация. 
Както писа Иванджийски в Строго Секретно , напоследък УСА даже не си и правят труда да измислят сложни  схеми ,изглеждащи правдоподобно, (които после да използват за поводи ) , защото явно са разбрали , че за общество от преобладаващи дебили  изобщо не е нужно да се напрягат толкова ..  :biggrin:  Преценили са , че най-обикновена партенка ще е съвсем достатъчна   :D
« Последна редакция: Юли 19, 2014, 18:18:10 pm от бате Боби »

Неактивен bbarak74

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #17 -: Юли 19, 2014, 19:09:56 pm »
Общество »Аномални явления
Трета световна война, за да започне по време на Зимните игри през 2014 г.
25.03.2011
 

На 24 март, добре известни руски астролози, шамани и парапсихолози се събраха, за да обсъдят прогнози за близко и далечно бъдеще.

"Феноменът, че те наричат ​​на световната финансова криза, и които, както те вярват, сега е към края си, не беше финансовата криза сама по себе си. Тя беше просто поличба за предстоящата криза. Истинският финансова криза ще се проведе в бъдеще ", каза астролог Алексей Колов в началото на срещата.

Най-впечатляващата астрологична прогноза бе направена от Павел Глоба: "Много атака мен сега твърди, че е обещаващ Русия тих година Какъв тих година е ако земетресения разтърсиха Япония Но Япония не е Русия ще има войни в... свят тази година, но всичко ще бъде наред в нашата страна, с изключение на лятото лятото ще бъде трудно:.. ще има три затъмнения подред през юни-юли тази година, ще има шест затъмнения общо. Имахме такава катастрофална година като преди това един на 20 години, когато Съветският съюз се разпадна, "каза астролог.

Затъмнение ще причинят много неприятности тази година, Globa предупреди. От момента на последната една, която ще се проведе на 10 декември, въоръжени конфликти ще се появят на Балканите. Терористите ще засадят бомба по време на церемонията по награждаването на Нобелова награда.

Според Глоба, тази година може да се сравни 1939 - годината, предхождаща Втората световна война, от гледна точка на астрологически данни.

     версия за печат
     + - Font Size
     Изпрати на приятел

Участниците в срещата също така разкри датата за началото на Трета световна война. Новият войната се казва, да започне през март 2014 г., по време на Олимпийските игри в Сочи. Възможно е също така, че войната може да започне пет дни след края Games. Globa не каза в коя страна точно войната ще започне. Той само каза, че африканските революции бавно ще се движат в посока Русия. Масови протести в крайна сметка ще предизвикат в Централна Азия, каза астролог. Според Глоба, такива събития се случват, защото на Черно Луната. НАТО нападнат Либия в деня, когато на Черно Луната се съюзи със слънцето. Когато черната луна се съюзи с Уран, настъпили земетресението в Япония.

В най-близко бъдеще, един се очакват революции в Сирия и Йемен. Йеменското лидер ще бъде свалено само за три години, все пак. Алжир ще бъде най-щастливият страната сред всички тях: бунтовете там няма да трае дълго.

"Учих хороскопите на лидерите на всички страни от региона на алжирския президент е единственият лидер, който няма харизмата на всички Между другото, рожденият му ден е един и същ ден с Горбачов -... 02 Март 1931 Той ще напусне . мирно Те дори ще го дам на яхта и вила няма да има революция в Алжир Що се отнася до съдбата на Кадафи, проблемът е, че никой не знае рождената му дата -.. това е било 1937 или 1940 или 1942 Ако той е роден. на 7 юни наистина, той ще умре за рождения си ден - има затъмнение просто близо до тази дата, но аз не вярвам, че той е Близнаци той действа като Водолей Вестници наскоро писаха, че той е син... . френски пилот, те дори публикува снимка на пилота видях снимката - те и двете изглеждат еднакви наистина ", каза Павел Глоба.

Парапсихолог Лариса Vais не се предскаже нещо положително от двамата.

"Това ще бъде дълъг пролетта, лятото ще е горещо, шест пръста деца и животни ще бъдат родени. Видях го вътре в мен", каза тя.

На парапсихолози също видяха (вътре в нея, както и, очевидно), че "върховен главнокомандващ-главен" вече търси негов наследник. Името на наследника му ще започне с буквата "К". Лариса Вайс каза, че такива видения никога не са я измамили преди. Обратно през 1996 г., Лариса видях един украински жена с плитка. The парапсихолог дори се споменава, че в един от нейните интервюта с добре известен руски журналист по време на тези години.

Сега Лариса Vais се вижда жена, както добре. Тази жена, Вайс каза, ще бъде управляващата Русия зад гърба на съпруга си, президента.

Говорейки за глобалните проблеми, Лариса Вайс каза, че Япония ще страдат от други гигантски земетресения. "Много хора ще умрат на планетата тази година", каза тя.
Андрей Дондуков, шаман от Тува република, заяви, че през 2009 година се поставя началото на ерата на Yamaraj, богът на смъртта. "Всички ще бъдат държани отговорни за всичко, което е направил. Death ще бъде особено близък на 5 ноември," каза шаман.

Дондуков потвърди прогнози Вайс му. Според него, хората загубиха истинската си мощ преди много време. "Ние живеем в ерата на псевдо-патриаршия. Тази епоха скоро ще свърши и matriarchate ще се върне", каза той.

Русия ще оцелее тази промяна на тенденцията лесно. Дмитрий Медведев ще остане владетел на нацията. Медведев е човекът, когото руските будисти признати като въплъщение на женското божество - White Tara.

Когато го попитали за ролята на Путин, Дондуков каза, че Путин е боец​​.

"Путин е военен човек и Медведев прави йога Има два вида мъже в общо Един от тях е хоризонтален тип -.. Това е мястото, където военните се отнасят до Има също така и вертикална тип мъже -. Те се стремят към духовно израстване . Медведев е истински цар, Помазаник. Путин Господ е само един херцог ", каза шаман Дондуков.

МОЛЯ, ВИНАГИ посочвайте източника си на цитиране, както е според Правилата на форума.
« Последна редакция: Юли 20, 2014, 14:07:09 pm от Black Adder »

Неактивен petro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
 • дойдох и видях един все още жив форум.
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #18 -: Юли 20, 2014, 09:12:00 am »
Аз съм учил 5г физика и историята не я обичах от училище, но последно време покрай философия и религии ми стана интересна и историята. Ето едно мнение, което потвърждава моята визия за събитията в Украйна, с една сочна плънка история. В един друг форум ставаше дума дали е преврат или не. Ето цитат:


Цитат
1. Франция, 1789 г. Т.нар. Велика френска революция я правят 1000 лумпена и криминални елемента, които атакуват Бастилията. Финансирането е външно и се осъществява от Германия и Амстердам.
Бастилията пада, защото Луи ХVІ бил издал заповед да "не се стреля срещу народа". Иначе да са ги били попилели, като се има предвид, че в крепостта имало оръдия. И на Франция щяха да са спестени 800 000 избити от якобинците и после още 1 млн или по-малко загинали в Наполеоновите войни. Отделно жертвите и опустошенията в цяла Европа. Както виждаш, Фр. рев. е най-обикновен преврат, на всичко отгоре инспириран първоначално и формално от орлеанския херцог, сиреч няма никакво надигане на народни маси, а конфликт между елити и външни нефренски фактори, на които няма да се спирам.
Резултат - терор, грабеж, експроприации и грандиозно прехвърляне на собственост.
 
2. Русия, 1917 г. Т.нар. болшевишка революция. Моделът е подобен. Мекушав владетел, който също издава заповед да не се стреля. Шайка бандити атакуват Зимния дворец. Водачите са докарани повечето от чужбина и 90% с неруски етнически произход. Външно финансиране - от Германия и от Уолстрийт през шведския еврейски финансист Парвус, една много интересна личност, за която по разбираеми причини много не се пише.
Резултат - терор, 20 млн убити, грабеж, експроприации и грандиозно прехвърляне на собственост.
 
3. Украйна 2013-2014 г. След отказа за евроинтеграция (каквото и да ознавача тя) на мейдана излизат 300 000 души (по твърдения на западните новинарски централи, непроверима цифра, но както и да е). Умба, думба, на мейдана шум се вдига до декември. Путин обещава 15 милиарда заем за закърпване на украинския бюджет. Срещу това бърборковците от Брюксел и стиснатите немци даваха само 600 млн. Дето се вика, "дранг нах остен за немско-американските корпорации и за полските грандомани, ама да е без пари, ако може".
Идват февруари 2014 г. и олимпиадата в Сочи, която се оказа много удобна за превратаджиите, защото Путин не можеше да си позволи да съсипе скъпия олимпийски пиар на управлението си и на Русия и да даде силно рамо на Янукович. И какво става? Изведнъж започват рязко радикализиране на протеста, нападения срещу милиционерите и "беркут", които (има си видеа в интернет) са невъоръжени и определено имат заповед, да не бият "протестиращите". Пропорционално на радикализирането на тълпата на мейдана изчезнаха всички сведения за броя на "протестиращите" на мейдана. Тотална медийна подкрепа от водещия информационен мейнстрийм на Ройтерс, Франс прес, Асошиейтед прес и т.н., пълно заглушаване на позицията на украинската влалст или на руски медии и нито едно сведение за броя на "протестиращите" и нито една снимка отвисоко. Тоест броят е бил като този на бандитите от атаката на Бастилията и на Зимния дворец. И фактът, че чуждестранните, а и повечето от нашите медии, зарязаха всякаква журналистическа обективност и се превърнаха в рупори на англоезичния и германоезичния икономически истаблишмънт, обявявайки бандитите на мейдана за велики борци за свобода, ще отговори на наивните ти въпроси по-горе имало ли е или не чуждо финансиране и подкрепа. Американо-германците решиха, че няма смисъл да се бъркат с милиарди, за да надцакат Путин, след като за 100 или 200 милиона могат да си напазаруват няколко хиляди бандита и да свалят с преврат Янукович, който, впрочем, е избран на законни избори.
 
Резултатът (ще се види до 2 години): терор (спрямо руското и българското малцинство, евреите и те май ще го отнесат), грабеж (приватизация де) и рандиозно прехвърляне на собственост.
от Aspandiat
Получен БАН за "изселничество". Аргумента не е дали съм прав или крив, а че живея някъде си.

Неактивен petro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
 • дойдох и видях един все още жив форум.
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #19 -: Юли 20, 2014, 09:30:47 am »
И едно видео. Като слушам някой, аз лично си правя нещо като анализ на "разказвача". Доколко има пристрастие, доколко си дава сметка за това, доколко смесва рационално и ирационално (или ума с чуствата) в разказа. Тук ми направи впечатление, че човека изнася описание на "събитието" от гл.т. на един сравнително доста обективен наблюдател (ума) и от време на време вмъква ясни думи или възклицания изразяващи неговата позиция (или пристрастеност/чувства).
Да, видеото не е много качествено, но за сметка на това е дълго. Аз предпочитам по длъжки видеа защото изразяват позицията по пълно, по се излагат, и затова  по-лесно се виждат опити за манипулация, искреност, подготвеност, поза и пр.

Получен БАН за "изселничество". Аргумента не е дали съм прав или крив, а че живея някъде си.

Неактивен Kat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #20 -: Юли 20, 2014, 12:42:22 pm »
Историята със самолета много прилича на простата тактика, коята САЩ използват, за да влязат в Куба 62-ра година.

Наскоро се замислих, че в Украйна американците използват старата англо-саксонска тактика - настрой ги един срещу друг и ги накарай да се мразят. Лошото е, че от този конфликт страдаме ние и цяла Европа, съюзявайки се със САЩ европейските лидери слагат сами клина на Европа. А европейската комисия с това разбиране всички държави да са длъжни да приемат общата политика спрямо Русия почна да прилича на политбюро.

А българските медии дотам ни манипулират, че всички сме се разделили на русофоби и русофили. Не трябва да сме нито едно от двете, а трябва обективно да преценим кое е добре за нас в настоящия момент.

Неактивен petro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
 • дойдох и видях един все още жив форум.
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #21 -: Юли 20, 2014, 22:30:28 pm »
Дааа, стария принцип "Разделяй и владей!".
Следващото "мероприятие" изглежда ще е в Санкт Петербург. Човека от клипа започва да разпространява все по сериозна информация. И дори не толкова информация, това по принцип не е проблем, а навързана информация - разбиране. Това вече е съвсем друго ниво.
Понеже често се ползва от този човек, аз дълго се чудех какво е това нещо "пета колона".  Някъде из другите филмчета го спомена: Някаква армия напада град с четири колони от четирите страни. А водачът съобщил на защитниците че напада с пет колони. Като имал предвид, че има достатъчно хора вътре в града, които ще му помогнат. Става въпрос за важни хора от властта. В сегашно време това са медиите. Ако медиите не са подчинени на суверена, то ще са подчинени или най-малкото податливи, на външни сили. Най-малкото да им осигуряват тлъста хапка рекламни приходи.

Както се казва, стой та гледай:
Получен БАН за "изселничество". Аргумента не е дали съм прав или крив, а че живея някъде си.

Неактивен ranilota

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 115
Re: Какво се случва в Украйна?
« Отговор #22 -: Юли 28, 2014, 02:08:57 am »
Едни и същи маскари стоят и зад  Сирия, преди това Египет, Украйна, предишната Оранжева революция.... Имам как да кажа-сведения и че целта е да се измести  центъра след време и да се включат Балканите, бившите югорепублики. Геополитически интереси, ако погледнем нещата глобално и мислим като тях не е трудно да схванем схемата, системата. Разделяй и владей, нали тук четохме,че 90 пр. от украинското правителство са с юдейски произход. Който сее огън, дано да го постигне него. На обикновените хора, дето уж им додеяло нещо си, изобщо не са фактор. Световният елит си играе на Монополи, и ако е нужно бързо сменя целта, плана, ...труповете...самолета. Това,повечето ги е страх да чуят истината показва,че още е далеч времето на всякакви нови раси,напреднали, въпреки нам кви енергии и портали.
Кои ресурси са вездесъщи в света в момента, къде е траекторията, кои страни, нации са по-обособени по етнически, религиозни причини, геополитически причини? Такива, биват атакувани.
Глобализацията няма връзка в днешно време с-бедния народ, той как мислил....не че е хубав такъв света, но това е положението.
И, да, щях да кажа -разделяй и владей, друг го казва преди мен.
и...не знам вие как сте, но вече 2 г. не гледам тв, просто ще получа шизофрения ,от лъжите. Наистина са от нечестивия тези медии.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27