Автор Тема: Хилядогодишен човек  (Прочетена 7045 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Harry

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Хилядогодишен човек
« -: Януари 23, 2013, 23:59:33 pm »
Здравейте приятели, здраве и добруване през новата година. Какво мислите за хипотезата за съществуването на хилядогодишни хора, които живеят сред нас и не остаряват? Чували ли сте за такива, мислите ли, че могат да ни научат на нещо и ако да- защо се крият. Според мен ако има такива, то те са извънземни и направляват нашия живот през хилядолетията, така, че да не затрием цялата си планета. Но в същото време ни пречат да се развием достатъчно, че да ги разкрием.

Преди около година мисля, че срещнах такова същество. На вид не повече от 30-годишен мъж, но в очите му отекваха хилядолетни спомени. Изведнъж започне да ми говори за отдавна отминали събития, за френската революция и превземането на Константинопол, но не като историк, а като присъствал на тези събития. Не можех да повярвам какво чувам, питах и питах, а той отговаряше. Назоваваше героите от историята си по име, не описваше някакви мащабни събития, а чисто житейски и битови случки. Сякаш съществото преливаше от информация, която трябваше да излее пред някой. В един момент обаче се усети и замлъкна, стана рязко и напусна заведението, в което бяхме. Дори не си плати сметката.  :) Всичко това се случи до НАТФИЗ.

Та какво мислите, приятели, дали си въобразявам или ми бе предаден опита на един хилядогодишен човек?

Неактивен Arcane

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #1 -: Януари 24, 2013, 02:46:44 am »
Има, разбира се. И всички ги познаваме. Това са Дънкан Маклаут, Лили Иванова и Чък Норис. Шегата настрана. Чувал съм и съм чел тук-там за подобни "личности". В момента се сещам единствено за граф Сен Жермен. Ако те интересува в нета има достатъно инфо. Ян Ван Хелзинг в "Не пипай тази книга" също беше писал доста за него. Относно твоя случай не си прави прибързани заключения. Попадал съм на няколко такива сладкодумци. Единия даже ми беше в района, където живеех. Той членуваше в жълтата сграда и разказваше истории от рода на Синдбад мореплавателя и Гъливер, в които беше главния герой. Нареждахме се на пейката като пилешки хапки на шиш и го слушахме в захлас. Естествено, колкото и малки да бяхме, знаехме че тези "преживявания" са плод на фантазията му, но ...да му се не види...каква фантазия само...

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #2 -: Януари 24, 2013, 09:23:44 am »

...Преди около година мисля, че срещнах такова същество. На вид не повече от 30-годишен мъж, но в очите му отекваха хилядолетни спомени. ...


По-скоро ще е бил повлиян от филма "Землянинът".
http://zamunda.net/details.php?id=200515

Или може да си е обикновен муфтаджия, щом не си е платил сметката. :D

Неактивен Harry

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #3 -: Януари 24, 2013, 09:29:07 am »
Да, чел съм за граф Сен Жермен, но не мисля, че Хелзинг е прав за пътешествията във времето. По-скоро мисля, че и той е извънземен, но се е отклонил от мисията си, заради което е станал по-известен. А те не търсят това. Човекът от моята история също бе на крачка да се отклони от мисията си, той със сигурност може да стане президент, министър-председател, шеф на Фейсбук или нещо подобно, но мисията на тези същества на Земята не е такава.

Arcane, забавна история за този сладкодумеца, радвам се, че проявяваш интерес към темата ми, приятелю. Все пак си мисля, че този твой приятел е бил просто налудничав и забавен, докато моята среща беше астрално преживяване. Няма как да се опише, затова питах дали някой друг е чувал или участвал в подобна случка. Близо месец след това се въртях около Оражевото, до НАТФИЗ, за да го търся, но повече не се появи.


Гален, приятелю, аз също съм го гледал този филм, хубав е, макар да има някои логически пропуски. Но човекът от моята случка нямаше за цел да ми разказва историята си, просто се отплесваше от нормалния разговор в спомени. Не знам защо не си плати сметката, сигурно беше много разстроен, че се е разкрил. За мен беше удоволствие да му я платя, не всеки ден имам възможността да се срещна с хилядогодишен човек.Неактивен Una

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 229
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #4 -: Януари 24, 2013, 11:45:07 am »
Хари, бил разказал повече за тази среща ако можеш. Какво си спомняш, как изглеждаше човека, дали спомена с какво се занимава, как беше облечен.. изобщо как изглеждаше в твоите очи. Кое ти направи най-силно впечатление у него и от това, което казва. Наистина звучи много интересно, темата ме интересува

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #5 -: Януари 24, 2013, 12:02:30 pm »
Хари, може да става дума не за "хилядогодишен човек", а пътешественик във времето.

Вячеслав Докучаев:"Не е възможно да се излъже природата. Времето може да се разтегля, устроено е много хитро. Вие не можете реално да живеете милион години. Но можете да попаднете в епоха след милион години."

Преди малко прочетох този материал. Хвърли му едно око. Цитата е от там.
КОСМИЧЕСКИ  ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ - ЧАСТ 1
http://lucecita.blog.bg/technology/2013/01/15/kosmicheski-pyteshestvenici-chast-1.1042569
КОСМИЧЕСКИ  ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ - ЧАСТ 2
http://lucecita.blog.bg/technology/2013/01/15/kosmicheski-pyteshestvenici-chast-2.1042571


Неактивен sTaTix

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 71
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #6 -: Януари 25, 2013, 11:30:35 am »
Гален много интересни публикации благодаря! :))

Неактивен alexxx39

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Re: Хилядогодишен човек
« Отговор #7 -: Януари 25, 2013, 20:16:34 pm »
Здравейте ,случката е интересна, но Harry защо бързаш да кажеш че човека е хилядагодишен ,по вероятно е в това съвсем нормално тяло да живее хиляда годишна душа, която си спомня предишните си прераждания,има такива документирани случай,пак ще разказва исторически събития като очевидец защото ги е преживял.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27