Автор Тема: Интервю с рептилоид  (Прочетена 52312 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен element

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #75 -: Февруари 03, 2012, 19:49:23 pm »
Така, интересно е написано, но няма много общо с реалноста. :)
Тази раса наистина съществува, но са по високи от описаното и не са от толко отдавна тук, както и нямат нищо общо с динозаврите освен че са студенокръвни, идват от сириус и те са тъй наречените анунаки, човешкия вид е много много! по стар от това, което се знае и прадедите ни са доста по-развити от нас и дори от тях.
Тяхната цел тук на земята далеч не е свързана с ресурси (руди),  тъи като всеки, който е по-запознат знае, че всяка материя е забавена светлина или чиста енергия, следователно няма елемент, който да е рядък и да не може да бъде енергийно синтезиран, единственото ценно тук за тях и за сивите от орион сме ние, арийците или днешните хора.
Ние не можем да погледнем през тяхните очи за да видим колко просто, лесно и добро е всичко.
Прочетете за атлантите и лемурианците, за да получите представа кои сме всъщност.
 p.s.не сме незначителни, а една от наи-интересните цивилизаци в цялата всвлена!
Всеки има право на избор и право да вярва в нещо, което сам си избере, доброволно, по някога не съвсем. Само, че, явно ако имат материални тела, тези рептилии много успешно се прикриват. Къде пребивават? Виждал ли си такова "животно"? Нямаше да си правя труда да пиша, но малко ми е трудно да подмина подобна провокация, освен това, при мисълта, че има хора които вярват на тези истории направо не се удържам и ми идва да извикам: ТОВА Е ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ, НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАВАТЕ??? Но както казах, всеки сами избира. Някъде бях чел, че да вярваш в нещо, означава да приемеш идеята на някой без да можеш да провериш дали е така или не. Примери колкото искаш и то в световен мащаб. Но който може да провери, проверява, който не може - вярва или не. Всеки сам избира. Но Вие, long george, на какво основание, твърдите, че сме една от най-интересните цивилизации в цялата вселена? Лично ли сте го проверил? Какви още цивилизации познавате? Зелени, Сиви, Кафяви??? И в какво точно се изразява интересното в нас? Обяснете по-подробно, че съм много любопитен. Че сме интересни - да, интересни сме, но с какво? Бих искал да чуя Вашето мнение? Моля!
Случайност - това е начина чрез който Господ, се опитва да запази анонимност.

Неактивен The Time Lord

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 190
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #76 -: Февруари 03, 2012, 21:10:04 pm »
И въпреки всичките отрицателни коментари, които изчетох по темата, аз все пак намирам пресечни точки между това интервю и други подобни статии, които съм чел. Интересно, защо ли? :-X Може би защото, както и някои съфорумци изтъкват, и в най-голямата лъжа има капка истина, сиреч - поне част от това интервю съдържа адекватни, истинни данни за Рептилите. И въпреки някои други коментари, аз примем факта, че преди нас на Земята са се развивали и други разумни видове, за достоверен. Меко казано наивно е да смятаме, че сме единствено и уникално чудо на еволюцията. С огромномно удоволствие изчетох коментара на един дъх, като постоянно откривах вече познати за мен факти (или поне твърдения, защото не съм убеден напълно в достоверността им). Като цяло приемам и критиката, защото най-много ме изуми на какъв език, аджеба, се е разбрал въпросният човек с Рептилката, ако така мога да я нарека. Странно наистина! :unknown: При това забелязах, че същият този женски индивид съвсем недвусмислено казваше на няколко пъти, че Рептилите не са ни врагове, в което аз съм склонен да повярвам. Ние хората, особено българите, сме склонни да приемаме с резерви всички, и най-вече да мислим всеки около нас за враг, пък в последствие и да се окаже приятелски настроен, пак по-добре че сме си имали едно на ум! Странна идея, но си е така.

П.С. Само искам да добавя, че цялата тази идея за Рептилите като местни земни същества и изобщо със всичките им особености, посочени в статията, е въплътена и филмирана в 5 сезон на сериала "Doctor Who". Аз съм гледал и двете серии и съм категоричен, че те почти напълно се припокриват като информация с горе изложената статия-интервю! :hi:
« Последна редакция: Февруари 03, 2012, 21:13:23 pm от The Time Lord »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен long george

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #77 -: Февруари 08, 2012, 15:46:05 pm »
Нашата цивилизация е интересна с това че не сме естествен вид а сме умишлено изменени от нашите предци, атлантите и лемурианци.
Изменението се състои във това че мозъка ни е блокиран и ограничен като капацитет на работа и му е зададен да следва определена честота и периоди след които да бележи скок във развитието.
Другото интересно и най цено е че нашия начин на прераждане е уникален и започваме на ново всеки следващ живот.
Това ни прави много по чувствителни и потенцяла ни за духовно и физическо развитие и много голям.
Последното което знам като промяна и нещо специфично за нас ариците е че за разлика от всички останали ние не ползваме още колективния си разум защото за момента само изпращаме мозъчни вълни но не ги  приемаме, което прави нашето общество много по различно от техните.
Това което имам като информация е събирано доста време и е трудно да напиша това което знам но всеки който няма цялостната картинка няма да може да възприеме тези неща и ще му е излишно като информация.
Всеки който се интересува а не е само лювопитен може да ми пише лично собщение за да кореспондираме по добре.

Неактивен The Time Lord

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 190
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #78 -: Февруари 08, 2012, 15:50:00 pm »
И отново ми се прокрадва тоталната липса на аргументация! Няма ни източник, дори поне бегла следа, за това от къде си започнал да черпиш информацията, която си систематизирал тук. Обоснови се - ако щеш от личен опит нещо, но само да напишеш "Това което имам като информация е събирано доста време и е трудно да напиша това което знам" е далеч от достатъчно! >:(

П.С. Честно казано като чета "систематизираният ти труд" много ми напомняш на онези екстрасенси, дето ти дърпат пари от телефонни разговори и ти говорят едни сложнотии, които от пръстите са си ги изсмукали. ;D
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 18:39:45 pm от Mirotvorec »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен long george

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #79 -: Февруари 08, 2012, 16:18:37 pm »
 Прав си и те разбирам :)
Източниците ми са съответните афтори, Джо Витале, Бил Браксън, Боб Фрисъл, Ванга, Алис Бейли, Николай Рьорих, Елена Рьорих, Елена Блаватска, Елисавета Логинова, Ернст Мулдашев, Ал. Горбовски, Еми Безант, Джери Висалатос, Ричард Бартлет, и лични контакти с познати просветени.

Неактивен The Time Lord

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 190
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #80 -: Февруари 08, 2012, 17:05:23 pm »
Благодаря за информацията! :) Така вече е по-добре.
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 18:40:39 pm от Mirotvorec »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен Elemat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Re:Интервю с рептилоид
« Отговор #81 -: Февруари 09, 2012, 02:11:11 am »
Прав си и те разбирам :)
Източниците ми са съответните афтори, Джо Витале, Бил Браксън, Боб Фрисъл, Ванга, Алис Бейли, Николай Рьорих, Елена Рьорих, Елена Блаватска, Елисавета Логинова, Ернст Мулдашев, Ал. Горбовски, Еми Безант, Джери Висалатос, Ричард Бартлет, и лични контакти с познати просветени.
просветени? Може ли да попитам, в какво?
Човек САМ кове съдбата си! IYI

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re: Интервю с рептилоид
« Отговор #82 -: Април 05, 2012, 13:44:41 pm »
Прочете  "Един ден прекаран с ЕТ" от Sleeper (Лу Болдин)
http://atiearth.com/documents
Разказът   е доста  фантастичен  и сами преценете доколко описаното е реалност.
Личното ми мнение е, че това е фантазията на един болен мозък (sleeper = сънуващ)

Неактивен ATALIS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Интервю с рептилоид
« Отговор #83 -: Април 05, 2012, 14:20:19 pm »
E това си е така.Просто някой искат да препечелят парички.

Неактивен bg2

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Re: Интервю с рептилоид
« Отговор #84 -: Май 11, 2012, 21:15:22 pm »
Интересно, че не е засегната темата за възможен глобален катаклизъм. По всичко личи, че ако нещо сполети общата ни планета, рептилите имат по-голям шанс за оцеляване отколкото хората. Живеят си от хилядолетия под Земята и едва ли ги вълнуват въпроси като ядрена война, сблъсък с  метеорит, глобално затопляне и други човешки тревоги.
Интересно е и с какво месо се хранят. Ако навремето са ги почитали като богове в Южна Америка, значи ли, това че са замесени в жертвоприношенията и кървавите ритуали на древните?
Също ми е интересно как успяват да се прикрият след като живеем във време на тотално видео наблюдение и технологичен контрол. Сигурно са толкова напреднали с въздействието върху човешкия ум, че камерите снимат гущероподобни, а хората на мотитора не виждат друго.   
Поне се разбра, че имат хуманоидни белези, а не са типични гущери пълзящи по земята. Също се разбра и че са  двуполови.
Разбира се с уточнението, че интервюто не е измислица.
<><><>

Неактивен gamer_man

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re: Интервю с рептилоид
« Отговор #85 -: Ноември 17, 2012, 14:55:31 pm »
Мисля, че от далече си личи, че интервюто не е реално, а е написано с манипулативна цел. Едва ли, ако има наистина такова интервю, журналистът ще каже "това е края на интервюто" и си мисля, че ще задава въпроси, които всеки нормален човек би задавал при реален такъв контакт, защото останах с впечатлението, че много неща са му ясни на журналиста и той не пита за тях. Не съм сигурен дали тези рептилоиди ги има, дали съществуват или дали това не са хора, внушаващ си, че са такива, но факт е, че в това интервю се казаха неща, които ме карат сериозно да се замисля. Мисля, че това е изкуствено създадено писание, което отново да ни обърка и да ни внуши погрешни неща за нашия произход и за нашия интелект и за това, което сме като цяло, но между тези редове може да се открият едни чудесни техни разкрития (техни=на елита или на тези рептилоиди или и на двете ), които ми изясняват много неща.
Според мен най-важното разкритие от цялото "интервю" е следната фраза: "Има цивилизация във Вселената, която е на над един милиард години и много малко се знае за тяхното свръх развитие. Те могат да ни унищожат само с една-единствена мисъл." Според мен ТАЗИ МНОГО РАЗВИТА РАСА СМЕ ВСЪЩНОСТ НИЕ ХОРАТА с изтрити спомени. Не само, че разбрахме, че сме на над един милиард години и всички съшности са се проектирали много след това, но и разбрахме за мисълта на всички хора и това е още едно доказателство за истината. Те се страхуват най-много от нашата мисъл, защото те са супер технологично развити, но нямат духовност и не им е дадено като на човека да има от всички съшности в себе си. Разкриват ни още много други неща, които всеки сам може да почувства, до колко са истина, докато чете и да си навърже какво наистина става сега в света на много дълбоко ниво. Не всеки е готов и не всеки ще разбере сега, но всеки може да го почувства индивидуално, защото всеки мисли на различна честота в момента.
Малко дълга и много различна тема, но нека всеки малко да разчупи мисленето си и да прогледне, че не само това, което виждаме с очите си е реалността. Ще завърша с една мисъл на един велик човек: „Има много неща по света, приятелю Хорацио, които нашите мъдреци не са и сънували.’’(Шекспир)   :drinks:  :yes:
Мисли, Вярвай, Мечтай, Рискувай!

Неактивен aismak

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
Re: Интервю с рептилоид
« Отговор #86 -: Ноември 18, 2012, 15:51:05 pm »
Тя уж рептилката провежда социален експеримент а пък "нашето"момче задава въпросите все едно е на разпит тя  :nea:

Неактивен VangelisII

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re: Интервю с рептилоид
« Отговор #87 -: Януари 28, 2013, 14:14:15 pm »
Аз препоръчвам да се прочете книгата "Историята на Звездния Старейшина и Документите Тера: Скритата история на планетата Земя" не я давам като достоверен източник.....всеки има право на съмнение........,но това което е представено като история,а и самата истоя около написването,буди голяма доза за достоверност. ;)Аз лично мисля,че в морето от теории и мистификации има ена истина която човек трябва сам за себе си да немери.
THERE IS NO GOD BUT MYSELF,KNOWING THIS, WHO DARES WORSHIP THE FALSE GODS

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27