Автор Тема: Има ли смърт и какво е тя?  (Прочетена 161479 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Re: Има ли смърт и какво е тя?
« Отговор #345 -: Октомври 26, 2012, 14:16:24 pm »
mitko - значи ти харесват съществата от "любофф и светлина", които ти казват какво да правиш? Какво друго се сещаш от "там горе"? Каква беше обстановката и съществата? Колко "стаи" имаше "рая" на съществата? Опиши по-подробно различните тунели и нива.

epsiloni - хората от Паралелна Реалност се стремят да ви ограмотят. Вие обаче упорито отхвърляте предложеното знание, защото не ви е комфортно да поемате лична отговорност за живота ви и повтаряте разни приказки от времето на баба си. Тук не става въпрос за мода, а за факти, които чак сега излизат наяве.
          Monolith       
          Ще  те  попитам,  Ти  лично  в  какво  вярваш  повече??    В  това  което  знаеш  от  собствен  опит,  или  на  прочетеното  в  книгите,  съответно  на  казаното  от  друг?         
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 14:19:54 pm от mitko »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен del

• Пишещ
  • Публикации: 518
« Отговор #346 -: Октомври 26, 2012, 14:31:20 pm »
 Имам следното преживяване. Изпитах дълбочинно желание да не съществувам, бях на 18 години. Нужно е да отбележа, че всичко започна с натрапчиво чувство за вина, достигащо до мен като последица от събития и мисли, които допуснах да ми въздействат, докато се случи това, което последва. Може би това, което ще напиша има връзка с "програмирането". Усетих се като натровена, и то с мое допускане, усещах как потъвам, легнах на дивана, а всъщото време молех някой да ме задържи, чувах гласа си как говори, ала не мислех съзнателно какво казвам. Не знам как точно тогава нямаше никой около мен, а знаех, че ако в този момент има някой и той заговори ясно и силно ще успее да ми помогне и да спре въздействието под което бях. В този момент си спомням, че се чух как си припявам някаква песен на английски, после заговорих на английски, дори не знаех защо. През цялото време се опитвах да се задържа в съзнание, ала бе почти невъзможно. Знаех, че докато чувам гласа си "самоубийственото състояние" няма да ме погълне. Чух се да казвам - "Не ги оставяйте да ми причинят това", дори не знам за какво говорех и то на английски, нито на кого говоря, не схванах съзнателно всичко, което казвах, сякаш на моменти изчезвах, потъвах, бе като спомен от предишно преживяване, а дивана на който бях легнала в хола, напомняше на някакво друго подобно място, което не исках да си припомням и все пак у мен имаше една част, по-силна от нежеланието за спомен, която държеше съзнанието ми живо. Накрая сякаш потънах... озовах се в място подобно на тъмен космос, бях напълно затворена в тъмна сфера, видях се отвън и едновременно се усетих вътре, пълен мрак, а у мен присъстваше само натрапчивото последно чувство от последен миг, който продължаваше вечно, имаше и други сякаш "затворени в тъмни сфери души, които преживяваха като непрекъснат  "вечен" момент "последното си чувство" сякаш последния си ужас или избор за такъв, това бе по-страшно от съд, знаех в този момент, че това е реално съд, изпадаш в последния избор, не знам до кога... След това дойдох на себе си макар и трудно. Съзнавах, че не искам да ми се случи отново. Най-страшна е безсъзнателността. Идните дни едва заспивах, имах усещането, че затворя ли очи ще се върна в затвора на тъмната сфера, това място бе като неприсъстващо, сякаш потънало в странна забрава..., от тогава знам че не бих дала и една част от себе си, за да захраня подобно отсъствие.  Затова и държа толкова много на неутралността, всяко друго има две лица, които  могат и да се изменят, според случая.

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #347 -: Октомври 26, 2012, 15:44:26 pm »
За бродещите души съм съгласна. Но и те рано или късно си спомнят и стават способни да възприемат ясно ситуацията и...се прибират у дома

Те не осъзнават и неискат да осъзнаят че вече са мъртви, другите ги задържа обичта привързаноста към близките.Има такива които веднага се инкарнират за да  да бъдат с любимите хора..........

П.С.Как да го напиша за да е по точно, има смърт на личноста но не и на духа ( за да не ми прави забележка Митко .. Дух + Тяло = Душа ).
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 15:55:54 pm от old4 »
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен epsiloni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 19
  • ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ
« Отговор #348 -: Октомври 26, 2012, 15:50:48 pm »

epsiloni - хората от Паралелна Реалност се стремят да ви ограмотят. Вие обаче упорито отхвърляте предложеното знание, защото не ви е комфортно да поемате лична отговорност за живота ви и повтаряте разни приказки от времето на баба си. Тук не става въпрос за мода, а за факти, които чак сега излизат наяве.

ти си бил ебаси и гения бе, от пост с 2 изречения ми направи психологически профил без изобщо да си имаш на идея с кой си говориш :o

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #349 -: Октомври 26, 2012, 15:55:23 pm »
Mitko - отговори първо на моите въпроси, ако обичаш. Напълно искрено се интересувам от знанията ти по въпроса.

Честит имен ден, между другото. :) Много здраве, щастие, дълголетие и успешно предаване на знанията на следващите поколения.

Ще ми бъде интересно, ако напишеш своя монография, описваща опита и разбиранията ти относно езотериката и живота.

ти си бил ебаси и гения бе, от пост с 2 изречения ми направи психологически профил без изобщо да си имаш на идея с кой си говориш

epsiloni - говоря с човек (теб), който съзнателно се представя с визия и действия като трол. Освен това се включваш в мои разговори без изобщо да съм те споменавал. А от постовете ти личи, че нямаш елементарна граматическа култура, щом започваш изреченията с малка буква, не слагаш препинателни знаци и т.н.
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 16:05:41 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #350 -: Октомври 26, 2012, 19:17:12 pm »
Те не осъзнават и неискат да осъзнаят че вече са мъртви, другите ги задържа обичта привързаноста към близките.Има такива които веднага се инкарнират за да  да бъдат с любимите хора..........
Това казвам и аз. Не спорим.  :flag_of_truce:
Едни от най-нагледните илюстрации на това състояние са пресъздадени във филмите: "Шесто чувство"/с Брус Уилис/, "Призрак" /с Патрик Суейзи/ и "Шепот от отвъдното"/с Дженифър Лав Хюит/. За същото разказва медиума Силвия Браун в книгата "Живот от другата страна" /има я в спиралата/и Майкъл Нютън в неговите книги.
Del, къде мислиш, че си била? Прочети, ако искаш главата "Лявата врата" от книгата на Силвия Браун "Живот от другата страна" и виж дали ти е познато?

П.П. Честит имен ден на Митко и на всички останали именници и от мен!  :drinks:
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #351 -: Октомври 26, 2012, 19:28:57 pm »
Това казвам и аз. Не спорим.  :flag_of_truce:

:hi: Няма спор, просто постнах това което си написала защото съм съгласен с него и доуточних моето мнение.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #352 -: Октомври 26, 2012, 20:27:46 pm »
mitko - значи ти харесват съществата от "любофф и светлина", които ти казват какво да правиш? Какво друго се сещаш от "там горе"? Каква беше обстановката и съществата? Колко "стаи" имаше "рая" на съществата? Опиши по-подробно различните "тунели" и "етажи", до които води "асансьора". Какво представлява самият "асансьор"?

Няма  да  прерасказвам  и  да  цитирам  книги,  филми  или  нещо  друго.
     Бях  четвърти  курс  на  техникума!  Според  мен  по  много  важна  причина  ми  падна  пердето  и  се  отказах  от  живота  си!  След  като  свърших  работата  по  въпроса,  след  около  половин  час  започна  едно  пропадане  в  тъмното.  Тъмнина  и  пълзящ  от  краката  нагоре  студ,  много  запомняща  се  картина.  По  едно  време  видях  в  далечината  мъждукаща  светлина,  тръгнах  към  нея,  колкото  по  се  приближавах,  толкова  светлината  ставаше  по-силна  и  ярка.  Пред  мен  светлината  сякаш  започна  да  се  уплътнява  и  да  добива  очертанията  на  жена  -  висока,  стройна,  облечена  в  дълга  бяла  рокля,   симпатична  с  кестеняви  дълги  коси  и  запомнящи се  очи.  Какви  очи! 
      - Къде  съм? - попитах
      - На  път  за  вкъщи! -  отвърна
      - Не  искам  да  се  прибирам
      - Не  зависи  от  теб - усмихна  се  и  изчезна  както  се  бе  появила
      Почуствах,  че  се  намирам  в  нещо  тясно  и  някъде  дълече  се  чуваше  женски  глас - Събуди  се,  докторе  събуди се!   Няколко  дни  съм  бил  в  кома,  но за  това  време  нямам  никакви спомени. 
     Другото  което  знам  за  горе  е  от  от  раскази  на  водачите  ми  и  астралното  излизане  от  тялото,  а  и  от  някои  регресии  медитивни  и  хипнотични!
    За  мен  няма  асансьор  просто  отварям  вратата  и  съм  оттатък,  но  само  до  астрала!

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #353 -: Октомври 26, 2012, 20:56:41 pm »
Здравей  mitko
Цитат
Другото  което  знам  за  горе  е  от  от  раскази  на  водачите  ми  и  астралното  излизане  от  тялото,  а  и  от  някои  регресии  медитивни  и  хипнотични!
    За  мен  няма  асансьор  просто  отварям  вратата  и  съм  оттатък,  но  само  до  астрала!
Моето мнение ако те инересува ,е че си си създал грешно впечатление за нещата.Жените могат да ни връщат,не го подценявай.А тия практики ти вредят. :blush:
Живи и здрави. :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #354 -: Октомври 26, 2012, 21:07:50 pm »
Здравей  mitkoМоето мнение ако те инересува ,е че си си създал грешно впечатление за нещата.Жените могат да ни връщат,не го подценявай.А тия практики ти вредят. :blush:
      Да  знанието  е  изключително  вредно!  Колкото  повече  знаеш  толкова  по - сложен  става  живота  ти!  Колко по-лесно  е  било  когато  праотците  ни  са  си  скачали  по  клоните  -  Рай!   

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #355 -: Октомври 26, 2012, 22:45:37 pm »
Митко - иискаме ооще иискаме ооще! :) Разкажи още неща за "оттатък". :writer:

Аз самият черпя знания от книги, филми, лекции и т.н., защото ме е страх астралните мацки да не ме набарат. :P

Все още не съм имал преживявания извън тялото. Имал съм обаче 1-2 пъти срещи с демонични същества и беше мега отвратително.

Ще е полезно да дадеш и някакъв метод за защита.
Бъди Слънце!

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #356 -: Октомври 26, 2012, 22:49:26 pm »
Здравей Митко
 :D
Цитат
   Да  знанието  е  изключително  вредно!  Колкото  повече  знаеш  толкова  по - сложен  става  живота  ти!  Колко по-лесно  е  било  когато  праотците  ни  са  си  скачали  по  клоните  -  Рай!   
Ши ма извиниш,ма твойте ако са скачали по клоните,мойте са вървяли пеш.  :blush:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #357 -: Октомври 26, 2012, 23:51:46 pm »
[защото ме е страх астралните мацки да не ме набарат. :P

Абре момче кой бяга от убавото а? Да знаиш колко е готин астралния секс. :lol: Ще се рече човек, че си девствен. :D
Друг път не се двоуми, а в астралното легло бърже ти скочи. :blum1:
Иначе разкажи ни за срещите си с демоничните създания. Ако не тук то в темата "феноменът с теб" или там както беше. :)

Неактивен del

• Пишещ
« Отговор #358 -: Октомври 27, 2012, 10:56:55 am »

Del, къде мислиш, че си била? Прочети, ако искаш главата "Лявата врата" от книгата на Силвия Браун "Живот от другата страна" и виж дали ти е познато?
Благодаря ти, m2f! :hi: Сега свалям книгата и ще прочета.

Неактивен del

• Пишещ
« Отговор #359 -: Октомври 27, 2012, 11:22:57 am »
m2f, прочетох. Напълно правдоподобно е описано. Именно това е мястото. Ала чувството за душите там е, че "вечно" преживяват последния момент на техния избор, в моя случай бе "самоубииствените мисли", които ме доведоха до там, бе странно преживяване, с оглед на факта че не съм и мислила за подобен акт, знам обаче, че чувството на вина може да е пагубно и да унищожи човек по-лесно от всичко. Сега може би ще се опитам да си припомня по-ясно какво ме е довело до толкова дълбоко изживяване, с толкова опасни последствия. В книгата пише интересни неща и те съответстват на чувството ми за това място, там имаше само тъмнина и душите бяха обвити в тъмнина без движение, сякаш пълен покой и тишина безкрай. Пише за същества с качулки, и това съм виждала ала при други обстоятелства.
Ето един цитат, за което мога да кажа е иистина:" Няма опасност някой дух да мине през погрешната врата случайно и да стигне там, където не му е мястото. "
    "Зад лявата врата има бездна от тъмнина, безбожие, празнота, нерадост и всеобгръщащо нищо. Единствените постоянни обитатели на тази бездна са същества без лица, облечени в наметала с качулки, които са дали архетипа на фигурата на смъртта, носеща коса и други образи на безнадеждността, изоб¬разявани в изкуството и литературата. Тези същества не действат като тъмни духовни водачи или; отмъстителни ангели. Те функционират по-скоро като съвет, наблюдаващ пътеките на душите, които за кратко се появяват в тяхното присъствие. Време-то на душата в бездната зад лявата врата е много кратко, защото за разлика от онези духове от друга-та страна, които могат да избират кога и дали да се върнат на земята за друго прераждане, духовете на лявата врата при смъртта си пътуват директно от телата си към тъмнината, която са избрали, и от¬там направо се връщат в утробата. Това, предизвика¬но от самите тях кръгово пътуване, ги оставя толкова тъмни при раждането им, колкото са били и при смъртта си в предишния живот. Да вземем Хитлер като съвършен пример на тъмната страна."
     Та тези с качулките аз не ги видях там, само сфери от тъмнина, представляващи душите...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27