Някой винаги иска да мислите това което той иска.Милсите ви, емоцийте ви, идейте ви не са плод на размишления вероятно са взети наготово.Вероятно с тях сме свикнали.Голямата епична или както бих казал аз (кой съм всъщност трагикомична) борба между доброто и злото.Вие сте като + и - .Те правят точно това което трябва да правят и няма да спрат, също както хората няма да спрат ... готови сте да им се противопоставите нали?Е може би не всички.Това е токът... протича в нас.Всеки се взима за + -са в ситуацията.Защо не вземете да се противопоставите на самия себе си?Единсвените лоши хора са извън нас аз (аза който се е превърнал в ass)Май са ви приучили че големите личности са лоши ... те от своя страна ви имат за роб какъвто сте.А да ние се учим как да угаждаме (стара, но като цяло вярна) на елита.Те са научени да ни управляват, в всяко отношение от материялно до духовно.Олимпийските игри са просто поредното зреще на което искаме самите ние да се наситим.Четем книги, конспираций, езотерика, правим се на мъдри, но изпълвяме същата функция както и преди ... доколкото си спомням сигурността беше страховита.Сигурно хората са овце да такива са но мисъта че си острова на молара и разума ви вкарва автоматично в топ10 на стадото.От олимпядата 2012 до ръкостискането и наздавиците ... всички е ритуал с определена цел.Ето напримерно в "Фолкорът в стария завет" са показани и документирани откъде е възможно да идват някой елементи на христянството като митове, ритуали.Много от хора правят това което са правели хората преди тях.Преди отново е имало и ще има хора като нас.Ето например миленето ви ... това нещо правъща всичко по пътя си в това което иска да види, усети, узнае, разбере, съгурно ни държи.Вероятно си милите че само малцина гледат филми за нло, езотерика, ... Вероятно се опитваш да намериш поуката, задълбаваш се в четива.Но накрая разбираш зе поне още четири милиярда го правят.Поствате линкове просто ей така защото вероятно е по-различен.Умеем да превръщаме нещата който са давали смисъл в живота ни просто в copy/paste- ването на информация която ... а даа тя е неоспорима, единствена, вярна и не е парче от пъзела а е просто самия пъзел в една част.След като виждам че вчеращните paste-търи са днескащните конспиратори, гурута, мулдашевци, блаватски, ... който "download-ват" с 3мб в секунда с помоща коронната си чакра информация за всичко и са експерти от-до.
Отивам да разбера кое точно е подходящо за мен!
П.П.
Адиос paste-ъри