Аз не разбирам наистина защо изобщо се намират хора които да се занимават с такива като богоизбрания? То след няколко приказки се разбира, че си имаме работа с богонаказан, също така не проумявам как може уж голям и знаещ човек да задава въпроси като 4 годишен когато отговорите на тези въпроси се знаят от почти всички над 13 години и се достига до тях само с елементарна логика?! Когато чета тези странни теми на богоизбрания имам чувството, че си имам работа с невменяем и ... задавам въпрос към администраторите:
Когато очевидно някой не е с всичкия си и пуска теми с небивалици и коментари с умопомрачителни бръщолевения, защо го оставяте да всява смут във форума? Очевидно е, че човекът е отвъд третата възраст и е в процес на вдетиняване и нещата ще стават все по-детински, все по-глупави и все по-умопомрачителни... обратния процес не съм наблюдавал...
А и няма да се учудя, ако Миротвореца мине и забърше коментара ми най-безцеремонно... затова и вече не пиша, защо да си губя времето да правя коментар пишейки по два часа та после някой да ми го затрие... Ако искам такова отношение мога да ида в някоя детска градина, а не във форум където уж са се събрали пораснали хора, ако и да са със странни наклоности. Хайде холан, големи хора сме и трябва да разбираме от критика и даже и да е по-остра не би трябвало да се правим на обидени или дискриминирани та всеки коментар с по-остра дума да бъде затриван.