Митко, (извинявам се за фамилиарната форма, но ми харесвате като сравнително зрял потребител, който не се заяжда, още повече сте пуснал темата и аз наистина искам да отбележа нещо... креативно, а не за статистиката или популистки

)
Това че, някой е споделил или много други хора за основанията или избягването на самоубийствата, по никакъв начин не ги правят НЕ-реални.
Вземете любими мои имена като... Майкъл Хътчънс (вокалът на Инексес), Хийт Лейджър(любим актьор), Уитни Хюстън!- Велика певица. Все хора успели, би трябвало и доволни. Как си мислите, че просто с `празни думи` бихте убедили дори и един нещастен човек (без кинти дори), че си струва да живее? Ако не успеете, че вашият живот е по-смислен, защото сте тук и сега. Как?
Защо се опитвате да се `спасявате` в някакви евентуални прераждания и монади? Като повечето хора просто си `стопяват лагерите`, за да могат да си платят парното, а не да се преродят в ... минзухар!
Когато обсъждате Ирационалното, само ви моля да наблягате на предимствата и как помага-унифицирано, не защото сте повярвали в нещо и мислите, че вие самите сте ултра-якото сътворение, на което се е дало шанс! Не. Както си пишете сега, в следващия момент необяснимо ще се парализирате... и дори няма да можете да обясните какво стана?
За това бъдете прецизни, точни и ясни в коментарите си!
А аз ... мога и да заспя завинаги! Ако някой не ме пожелае

(малко приказно, като в спящата красавица, но какво пък... защо принцът дошъл да я събуди, да не е от друга планета или галактика

)
А това го е писало Коцето...
"п.п.А и съвсем не е казано,че всяко човешко тяло,се обитава от"човешка душа"..
така е- обитава се от ... (какво си пожелавате? човешка краставица, портокал, круша... ) тая Душа, къде се бърка въобще? Какво е Душа? Въобще не правите разлики, сравнения, анализи, а ей така си цъкате думички- "Душа", "Его""АЗ"- Съзнание.
Кажете ми, моля ви, с какво едно Съзнание е по-различно от Его, Мего или ЛЕГО!?