Хм, чувствам, че трябва да разясня някои неща.
Ни най-малко не съм се почувствал обиден или заплашен. Есес прави някакви изводи от това. Крайно прибързано, мисля. Къде видя да съм обиден, не знам. Явно сериозно въображение има.
Значи някой ще казва, че "Всички хора, НЕ могат да се развиват и променят!" и това във всички времена, всички хора, и целият им живот.
И аз ако коментирам горното, следоватлно съм обиден и заплашен...?
Не бе, Есес, не съм ни най-малко обиден. Принцип в математиката и логиката е, ако на определено твърдение се намери дори и един контра-пример, твърдението отпада като невалидно.
Тъй като, както вече казах, от опит, ЗНАМ, че това твърдение не е общовалидно, следователно не е и вярно. Та реших да го споделя.
И тъй като това не е единственото ти мнение в този форум, изразяващо пълното отчаяние от този свят, безсилие и самосъжаление, си позволих малко по-язвителен език.
Просто тези твои теории за всеобщо безсилие и безмислие НЕ СА ВЕРНИ.
Не само това, но са крайно негативни и деструктивни. И не бива да се натякват на хората. Затова си и позволих да коментирам. За да дам и друга страна на монетата. Нещата далеч не са само черни.
И ни най-малко не съм се почувствал застрашен от факта, че си студентка по философия. Поне до сега този факт изобщо не се е усетил в постовете ти. Затова и е толкова забавно отстрани.
Да не говорим, че и студентка да беше, това е много далеч от истински философ.
И най-вече, да го използваш това като аргумент, за да си оправдаваш генерализирането е ... просто не на място (по-меко казано). Като си студентка, мълчи си, барем знанията ти изпъкнат сами. Или пък способностите ти за дедукция.
За мен ... писал съм в този форум достатъчно. Като цяло, обаче, съм забелязъл негативен ефект от споделянето на прекалено много лична информация. Явно злобата и завистта са силно разпространени из този форум и урочасват доста често.