Няма интерес, братле, 3-4 души да се бъхтим за цяло село няма смисъл.
Може и да се окаже голяма работа, но в крайна сметка крепостните селяни само могат да цъкат с език на отминаващите покрай тях събития, без да се възползват от тях. А, и да се възхищават на разните му там "учители" могат.
Виж, запознанствата обаче винаги са вървяли с пълна пара )) Лошо няма де, така или иначе на сила нищо не става.
Ще ме хване яд обаче ако някой без много усилия, но надушил сензацията и имайки своите верни поклонници ни изпревари. Както и да е.
Малко ще се отклоня от темата, но поради уважението ми към създателите на сайта и тези, които го поддържат все пак ще си го позволя. Наистина ви уважавам за това което правите, но ви се чудя понякога на някои неща. Като например как още не сте накарали Еленко да направи едно събиране и да почерпи, едно банкетче така. Даже всяка година да събира и черпи. Да коли по едно агне и да дава курбан, че някои от нас вкарвахме доста интересни преводи и теми навремето, които взеха, че станаха популярни след това. Та така.. агънце .. може и нещо от змии ако ги умее
Това съвсем сериозно.
Много исках да пробваме това с превода на този иск от Нийл Кийгън. Още повече ми се иска да се пробва нещо друго обаче.
Мислел съм за това много много отдавна, още преди да почна да пиша във форума, толкова отдаван, че още Еленко нямаше ученици, даже толкова отдаван, че още Еленко не бе учител .. абе отдавна си беше.
Значи, събира се екип от хора, които имат желание и разбира се могат да допринесат с нещо и се прави нещо като селекция на интересни теми с наши анализи. Примерно от събития обхващащи последния месец. Анализите може да са сериозни както и саркастични, зависи от темата разбира се. В този свят има много лъжци и много излъгани, така че теми много. В общи линии, целта е конспиративния дух да се запази. И така, чрез едно импровизирано студио се прави интернет предаване. Не са ни нужни ТВ камери от по 2000 долара нагоре, така че ще се намерят. С един аматьорски софтуер ще могат да се правят монтажите на човека пред камерата и видеотата, които може да се излъчват. И разбира се най-важната част е сценариите, където имам желание да бъда и аз.
За човека пред камерата ще ми е малко притеснено от реакциите и коментарите, но това ще е риска за този, който ще обере славата.