Автор Тема: Лични карти с пръстови отпечатъци  (Прочетена 73994 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #15 -: Декември 26, 2006, 22:38:05 pm »
Още по темата.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #16 -: Януари 03, 2007, 17:03:07 pm »
Има още един зловещ аспект, на който трябва да се противопоставим с всичко възможно. Всичко, свързано с нас, вече се пази в компютри и сега Братството [под “Братството” в цитираната книга се разбира върховното управление на елитните тайни организации; масони, илюминати и пр. – бел.flyDragon] иска да отиде още по-далеч и да контролира изцяло нашите действия. Те отново се опитват да го направят тайно, под прикритието на “убедителното” предложение да ни помогнат. Колко са мили :P Сега чуваме за нарастване на измамите с кредитни карти и как нещо трябва да се направи, за да могат хората да се идентифицират по-лесно. Онова, което ще бъде предложено, е един вид баркод за всеки човек – като онези, които използват върху стоките в supermarketите – и по този начин властите ще знаят кои сме и какво правим във всеки един момент. Той ще се използва и за предаване на съобщения до нас и като при компютрите и роботите, каквито ще бъдем. Те вече подготвят почвата за това, като го изпробват върху животни, и ние сме следващите, ако позволим то да се случи. Хуманитарното дружество “Марин” в Америка обяснява техниката в една статия от един от неговите сътрудници за връзка с обществеността:

В продължение на две години хуманитарното дружество “Марин” имплантира във всяко осиновено куче и котка от приюта микрочип с удостоверение за самоличност – високотехнологичен отговор на вековния проблем с постоянното разпознаване на вашия домашен любимец (а аз само й викам “мац, пис-пис-пис” и тя сама си идва, без да я разпознавам, и мърка – бел.flyDragon laugh). Микрочипът, с големина колкото оризово зрънце, е затворен в биомедицинско стъкло. Върху чипа е отпечатан код от десет букви и цифри и се имплантира с обикновена инжекция между лопатките на животното. С размахване на сканиращо устройство, което се побира в ръка, чипът се активира и предава кода на компютър, който изписва името и адреса на собственика, наличните медицински данни и най-важното – телефонния номер на собственика.”

Братството на Новия световен ред иска да стигне по-далеч с хората. Те искат да имаме бар-кодове, така, че да можем да бъдем “четени” в сюпеъмаакетите и банките, както сега касиерът разчита консерва с боб. Един мъж от IBM, който изобрети лазерния бар-четец за супермаркетите, е разработил и метод за поставяне на същото устройство под човешката кожа за една милиардна от секундата. Той е невидим за невъоръженото око и може да пренесе цялата информация, която някой иска да получи за нас. Ние бихме могли да сме постоянно свързани с компютър и кой може да каже дали сигналите няма да бъдат изпращани и в двете посоки? Шест хиляди души в Швеция вече са приели знака върху ръцете си като част от експеримент за общество без пари, а в Япония също са започнали изпитания [това към края на миналия век, когато цитираната тук книга е била написана – бел.flyDragon].

Доктор Карл У. Сандърс, високо ценен електронен инженер, казва в едно интервю в списание “Нексус” как проектът му за микрочип, който да помага на хората с прекъснати гръбначни връзки, е бил иззет с правителствена програма, наречена проект “Феникс”. Хенри Кисинджър и служители на ЦРУ присъствали на срещите за проекта, казва Сандърс. По време на една от срещите бил зададен въпрос: “Как може да се контролират хората, ако не могат да бъдат идентифицирани?” Интересно е, че чипът се презарежда чрез промените в телесната температура и те установили, че най-подходящото място за него е на челото, точно под линията на косата. (Спомняте ли си за “знака на звяра”, споменат в “Откровението на Св. Йоан”?) Сандърс присъствал на седемнадесет срещи за чипа с бригадата “Единен свят”, като някои се провели в Брюксел и Люксембург. Според Закона за контрол на емиграцията [в USA] от 1986г., раздел 100, американският президент има право да узаконява всяка идентифицираща маркировка, която сметне за необходима.

Микрочиповете се имплантират в хората по време на отвличанията. Сега те искат да излъжат всички да го узаконят. Идеалът им е във всяко новородено бебе да бъде имплантиран микрочип, като част от нормалния ход на нещата. Това е т. н. план “от утробата до гроба”. Те ще си послужат с извинението, че е полезно от медицинска гледна точка (този микрочип ще програмира тялото, за да се бори с болестите [или за да не се преборва с тях – бел.flyDragon]), че намира изчезнали хора (само помислете, детето ви никога повече няма да се загуби) и цял куп други причини. Всяко извинение само по себе си може да звучи много разумно, но вижте тайния дневен ред. Не позволявайте това да се случи!

Електромагнитната и високоразвита технология не е ограничена само до контрол над ума. Нейното използване причинява катастрофални увреждания на физическото тяло и околната среда, освен че е била усъвършенствана за военна употреба. Нашият нефизически Аз е поредица от взаимодействащи си електромагнитни енергийни полета, така че, самата сърцевина на нашето същество се засяга от други електромагнитни полета. А ако безсмъртното ниво бъде засегнато, физическото тяло излиза от строя. Заради контрола над ума и за да се създадат още по-ефикасни оръжейни системи, вълни от електромагнитни импулси се генерират по целия свят и най-вече от САЩ.


из “Бунтът на роботите
на Дейвид Айк

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #17 -: Януари 03, 2007, 17:43:10 pm »
Разбира се, че не трябва да се ражда в болница; вече! Ако си истинска конспираторка, ще си вдигнеш бременността под мишница и ще родиш в някоя тайна горска дупка, а Държавата никога не трябва да узнава, че такова дете се е родило... И ти, и мъжът ти, и детето ви, ще излезете в нелегалност, като се заселите в някой пущинак, където ще срещнете такива като нас и ще живеете с тях подобно на богомилска общиария... Далеч от властта.

Трябва да се издържи с този партизански стил на живот за няколко години - към 2012 (+/- две-три години) всичко ще се срине и паспортизацията на населението ще се продъни, понеже няма да има кой да иска да я извършва...


ГОТВЕТЕ СЕ РЯЗКО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ В НЕЛЕГАЛНОСТ,
ПОНЕЖЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ
ОТ СТЯГАЩАТА СЕ ПРИМКА ОКОЛО ВРАТА ВИ...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #18 -: Януари 03, 2007, 18:00:31 pm »
flyDragon е решил, че няма да живее с чип в тялото си; или ще хване гората при необходимост, или ще потъне в някоя дълбока вода... Разликата между него и някои други е, че flyDragon има твърдо решение по този въпрос, докато някои други може би ще предпочетат да си живеят по старо му, без да си причиняват твърде големи неприятности, ако властта им тропне на вратата със заповед за принудителна медицинска интервенция... Повечето хора именно такава удобна кротост ще предпочетат за себе си и именно в тази връзка говоря за "тях" и за "нас"; дали ТИ, който/която четеш сега това, си от "нас" или от "тях", се определя от всеки отделен човек; както и flyDragon е определил... А иначе, има много оправдания:
 - сектантство
 - безмислено упорство
 - неудобство
 - опасност за живота
 - неприятности с властите
 - ексцентричност
 - лудост
 - все определения, които да обяснят колко е хубаво да си седиш вкъщи, на топло, да си гледаш сериалите, да си получаваш заплатата, да се радваш на празниците, с малко и незабележимо нещо в главата, което хем не ти пречи, хем ти следи кръвното и вика лекар при нужда, хем ти пази парите и недвижимата собственост на сигурно място! Ебати конспираторите сме!!! ;D
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #19 -: Януари 03, 2007, 18:39:50 pm »
Цитат
международна харта за правата на човека
Май никой не я "бръсне" за нищо тази харта, още по-малко пък тези, дето ще поискат да сложат чиповете по хората. Борбата е да се излезе от системата, да не сме зависими енергийно, например.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #20 -: Януари 03, 2007, 18:57:53 pm »
харта за правата на човека

право ;D на живот ;D свобода лична ;D неприкосновеност ;D забрана робство ;D изтезанията жестокото ;D нечовешко унизително произволния ;D арест право справедлив ;D процес невиновност ;D да бъде считан ;D за невинен доказване забрана ;D обратна сила наказателни ;D свобода слово вероизповедания ;D събрания ;D придвижване собственост ;D политическо убежище участие управление ;D достъп

Ти, скъпа Seine Saint Denis Style, някога влизала ли си в районно полицейско управление на МВР? Присъствала ли си на разпит на лице, което се опитва да не отговори на въпросите на органите на реда? А на опит от страна на това лице да се изстръгне от тяхната принуда? Някога случвало ли ти се е, Seine Saint Denis Style, да спориш с представители на властта относно твои права, които те са нарушили? Отговорът на тези въпроси, ако не ме лъжеш, ще бъде "Не."; ако беше видяла такива неща, като изброените горе, нямаше да ми цитираш никакви харти за права на хора... Защо ли? ;D :(

Във връзка с твоите идеи за това какво трябва да се направи, Seine Saint Denis Style, съм съгласен, че възможно най-много хора трябва да се информират какво означава имплантирането на чип в човешките тела; можеш да ми отидеш на профила и да цъкнеш "Покажи публикациите на този потребител", за да видиш само днес колко много пъти съм се обадил именно във връзка с този въпрос!

Ако продължиш да не ме разбираш и да упорстваш, мога шеговито да ти предложа да идеш, когато настане време, да предложиш своя протестна петиция в Народното събрание; мъката да намериш гише, на което все пак ще ти приемат листа, ще е достатъчен урок за теб; да го дадеш на охраната, която няма да ти позволи дори да се приближиш до Парламента, не важи - трябва ти входящ канцеларски номер...

И ако продължиш горещо да държиш на тази наивност, наречена "човешки права и свободи", държа да те уверя, че когато те бият в някое мазе, чиито стени са достатъчно дебели, за да не може никой да чуе какво става, каквито и листове да размахваш, каквито и цитати да декламираш, каквито и Оди на Радостта да пееш, бруталното насилие и безсилие си е все толкова брутално! Благодарна бъди, че твоят отговор на горния ми въпрос е "Не!"; моят отговор е "Да.", присъствал съм, и през ум не ми е минавало да рецитирам права; щяло е да стане още по-зле... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #21 -: Януари 03, 2007, 19:42:37 pm »
Трябва да знаеш, че нито една от точките в тази харта (която по принцип е прекрасна и аз бих искал да е така в обществото), не се спазва - по никакъв начин... Никой не е необходимо да се чувства виновен за нищо - аз въобще отричам вината, въпреки, че част от работата ми е свързана с това да я изследвам и определям. Илюминатската система, която усилено се стреми към построяването на Ново световно правителство, смята да си послужи за тази цел с нечовешко насилие и репресии... Това е свързано с приближаването на Апокалипсиса, както би се изразила християнската свещена Книга. Всеки сам може да види как управленческият процес е напълно порочен, а законността е само парлама пред общественото овчедушие... В този смисъл, Seine Saint Denis Style, аз те подкрепям, доколкото виждам в твоето негодуване някакъв опит за гражданска, коректна позиция. Такава позиция обаче е напълно безмислена в обществен строй, който само привидно почива върху принципите на законността и хуманизма. Прочети Илюминатските протоколи, също и Протоколите на сионските мъдреци, които документи, колкото и да оспорваме тяхната достоверност, дават отлично начертанията на предстоящия и понастоящем налагащ се обществен строй... В този строй няма място за права и за позиции, за отстояване и прочея... Срещу палки и куршуми не можеш да се изправиш с меките си, голи ръчици, Seine Saint Denis Style, а ако се въоръжиш с камъни и шишета-бомби, ще направиш грешката да станеш като тях. Тъй като ние сме издигнати същества, сме се отказали от насилието и дори жандармската глава ни е скъпа - не искаме да я потрошим с някое паве... Заради това се превръщаме на диви животни, на дълбоководни риби, на вятър, на капчици роса, на глухрчета и отиваме надалеч... Скоро нашата вибрация ще се промени. Вече най-издигнатите от нас дори са способни да минават през града, докато пребиваващите там, влезлите в строя на насилието и подчинението, не виждат как тези въплътили се в детски, момически и момчешки тела ангели, минават покрай тях - не могат да уловят вибрацията им, радиостанциите само шъшкат зловещо и облъчват мозъците им... Така, ние започнахме да се изсипваме на вълни от 1974-та насам и все повече от нашите вече са тук. Скоро, усетили тази опасност, властите ще започнат да перфорират бебетата на човечеството, за да не може повече никое светло същество да се роди свободно. Тогава обаче ние ще усилим вибрациите си, Земята ще закънти в отговор и...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #22 -: Януари 03, 2007, 20:50:27 pm »
Никакъв offTopic няма в моя материал! - просто очертавам двете страни на барикадата и показвам част от механизмите [ни] на недосегаемост... Това са съществени въпроси от настоящата тема.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #23 -: Януари 03, 2007, 23:06:02 pm »
flyDragon сигурно има предвид така наречените "Работници на Светлината", чието въплъщаване тук, на Земята,  започва от `74год. според някои писания. Те са наричани още и "разрушители на системи". Десет-дванайсет години по-късно пък започват да се раждат децата-индиго, които имат малко по-други задачи за изпълнение, а напоследък излизат на бял свят кристалните деца.
Та това сме "ние"   ;)   малки, големи и още по-големи момичета и момчета   :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #24 -: Януари 04, 2007, 14:48:13 pm »
Такаа  ;) Хайде да разгледаме възможните сценарии относно чиповете, картите и евентуалните "задължителни" имплантации.Очевидно е че както са ги подкарали нещата, имплантирането на чип за "купуване и продаване" е възможно да стане масово явление само след няколко години. После отваряме Библията и виждаме как целия този процес е описан много добре - разяснени ни са ни кои са "добрите" и кои са "лошите". На пръв поглед работата е ясна. Аз обаче както съм казвал и друг път имам едно наум относно предсказания особено към такива с негативен характер. Точно защото е много лесно те да се режисират. При изискване на задължителна имплантация сред християнските общности ще има голям отпор, дори в някои секти този отпор ще е радикален. Конфликта ще е голям тъй като нещата ще се случват точно както в Библията, което ще радикализира много обществото. И точно когато нещата станат мноого на зле  ще дойде "Христос". Сещайте се кой ;) Холограмни постановки светлинни шоута и т.н. Логичният въпрос е защо тъмните ще оставят всички да знаят за прословутия знак 666 дето толкова очевадно се отъждествява с чипа вместо да заличат текста както са го правили с много други неща. Ами щото всичко е част от сценария. Големи манипулатори са  :P И бтв това е само един от възможните сценарии.........

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #25 -: Януари 04, 2007, 17:17:29 pm »
Ето ви една фототипна страница от "старото издание"... Подчертал съм нещата с кратък коментар отдолу - за разяснение...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен AU

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 851
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #26 -: Януари 05, 2007, 12:32:03 pm »
 да , лоша работа , напомня ми за В - чипа в САУТ ПАРК , ако не слушаш , остави тези истории с кръвното налягане , напрво те удря тока по радиото и край , вече няма човека еди - кой си . Бутонът ДЕЛ на клавиатурата , и край . Ами не мерси , предпочитам да отида да си слушам музика, ама и това може скоро да започне да се контролира / то вече се прави / . НЕЗНАМ , САТНИНСКА работа . Не благодаря ,по принцип  :'(


 ето това е един от коментарите в един друг форум то темата :
...
 Полека лека и скоро, има няма 10-15 години, с натискането на клавиш от клавиатурата ще те заличават, почти като у познатите сценарии на филми, понякога си мисля, че технологиите (към които се пристрастяваме неусетно) ще съсипят всичко...
..вярно, едва ли ще съм жив да видя, тъй че щом искат отпечатък ще им дам! Рахат да са "европейците", а "утре" и кожа от дупето, ако трябва

... :(

« Последна редакция: Януари 05, 2007, 12:35:24 pm от esoundc »

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #27 -: Януари 07, 2007, 16:34:40 pm »
Като говорим за пръстови отпечатъци - ето още една новина по този повод:


ФБР започва да събира отпечатъци от десетте пръста на ръцете на пребиваващите в САЩ граждани на ЕС

07.01.2007
news.netinfo.bg

Лондон. От това лято практически всички британски поданици, пребиваващи в САЩ, ще дават отпечатъци от десетте пръста на ръцете си. Отпечатъците ще се съхраняват в базата данни на Федералното бюро за разследвания (ФБР).

Както съобщава днес британският в. "Обзървър", мярката е елемент от мащабна американска програма за засилване на борбата срещу тероризма.

Освен британците, отпечатъци от всички пръсти на ръцете ще дават и гражданите на останалите страни от Европейския съюз (ЕС), както и поданиците на Япония, Австралия и Нова Зеландия.

В момента на летищата в САЩ се сканират отпечатъци само от два пръста.
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

georgi_nz

 • Гост
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #28 -: Януари 08, 2007, 22:20:00 pm »
Когато преди 1500 години сме им набивали в кухите тикви култура и сме им давали познания как се прави държава, те и хабер са нямали от тези неща.
Сега имат наглоста да продават "краставици на краставичар", т.е. нещо на което сме ги учили навремето - сега да ни го обясняват сякаш е тяхно познание.
« Последна редакция: Януари 08, 2007, 22:45:06 pm от Horus »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Лични карти с пръстови отпечатъци
« Отговор #29 -: Януари 10, 2007, 19:49:43 pm »
Да, много се затяга и вече дори може би не става въпрос за години, а за месеци... Истината е, че предстоят нечувани природни и обществени катаклизми, които ще направят тълпата напълно неуправляема; това е една от причините, заради които толкова много бързат... Струва ми се, че буквално след няколко месеца в определени "горещи точки" вече направо с бронираните коли и жандармерия ще наизлязат по улиците, за да започнат повсеместна маркировка... Стягайте партизанските хижи - няма друг вариант и колкото по-отрано започнете да се настройвате на тази вълна, толкова по-подготвени ще ви свари преждевременното клопване на резето...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27