Автор Тема: Делфините и китовете - произход и развитие  (Прочетена 63497 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #120 -: Юни 06, 2009, 07:53:31 am »
След оная статия за зелените прасета, и на мен ми минава през ум, че е човешко дело.
Ако не е, то може би е някаква грешка в генетиката.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Breath

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 565
 • The lamps are different but the light is the same
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #121 -: Юни 06, 2009, 13:27:16 pm »
Да бе нали,то просто си личи е направен от хората розовия и е пуснат до един истински...КОлко умно просто...

Хубаво е когато една тема те заинтригува, преди да изкажеш мнение по нея да се поинтересуваш за какво наистина става дума. И въпреки, че сме във форум с основна езотерично-конспиративна насоченост, не всичко е конспирация и експерименти на извънземни /хора.
---------------------------------------

Розовите речни обитатели на река Амазонка и притоците й са едни от чудноватите, редки изчезващи видове на нашата планета. Срещат се под названията Речен амазонски делфин, Иния, Бото, а латинското им наименование е Inia geoffrensis.
Амазонските делфини са сред малкото сладководни представители на вида и са най добре изучените речни делфини. Те са средни по размер с удължена муцуна, набито тяло и изпъкнало чело.  Достигат до 2,5 м (женските до 1,5) и до 160 кг.  Характерни за тях са твърди четинести косми, които са сензорен орган, който им помага при лов на плячка в тинестите речни дъна. Друга интересна характеристика за Амазонските речни делфини е това, че могат да движат врата си за разлика от другите видове, които имат сраснал гръбначен стълб. Това им дава възможност да въртят глава на ляво и дясно, и на горе на долу. Имат много изострени слух и зрение.

Въпреки, че са известни като розови делфини, само възрастните индивиди имат розов цвят. Младите са с тъмен гръб и светло сиви коремчета, като изсветлявят с възрастта и най- възрастните индивиди имат бяла или сиво-синя окраска.

Амазонските речни делфини се откриват в Южна Америка от делтата на Амазонка до Андите, в притоци на река Амазонка, езера, река Ориноко, и нейните притоци във Венесуела, в реките на Колумбия, Еквадор, Перу, Бразилия и Боливия. Видът варира в няколко подвида според местообитанието и конкретните условия на живот.

Хранят се с голямо разнообразие от риба, главно близо да дъното, включително амазонски скат и пирани. Някои от техните жертви имат външен скелет, наблюдавани са да разкъсват плячката си преди да я погълнат. Понякога ловуват по групи.
Навършват половя зрялост около втората година. Малките се раждат от май до септември с дължина 80 см и тегло около 6,8 кг. Остават с майката до 1 година.
« Последна редакция: Юни 06, 2009, 14:31:58 pm от Breath »
THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN KNOWING THE PATH AND WALKING THE P

Неактивен angelyt

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #122 -: Юни 17, 2010, 00:18:25 am »
http://www.youtube.com/watch?v=oCxtOE_1pr0

Делфините са и акушери.:)

Имаше по-детайлно ообяснение за това в "Цветето на живота".

Неактивен fermer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #123 -: Октомври 10, 2011, 21:00:41 pm »
Прекрасни и умни същества! Ето едно от тях http://www.metacafe.com/watch/1041454/dolphin_play_bubble_rings/
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 21:03:36 pm от fermer »

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #124 -: Октомври 10, 2011, 21:09:18 pm »
Страхотно!!!! Тези "обръчи" по законите на физиката не би трябвало да съществуват. Действително се изисква висок интелект.
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 09:29:39 am от Mirotvorec »

Неактивен Monolith

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 469
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #125 -: Октомври 10, 2011, 21:26:14 pm »
Тези обръчи са нещо напълно нормално. Друг е въпросът, че трудно се постигат.

Относно темата - делфините наистина са готини същества. :)
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 09:30:18 am от Mirotvorec »
Бъди Слънце!

Неактивен Inti

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #126 -: Ноември 12, 2011, 13:12:50 pm »
Учителите Кит и Делфин са удивителни същества, пренасящи мощната Кристална Светлина на планетата. Тези животни от семейството на китовете са много развити разумни същества от Сириус Б, които са на Земята, за да помогнат на човечеството по изискан начин и резонанс, които са извън пределите на външните съвременни знания и въображения. Тези великолепни същества изпълняват безчислени роли и най-важната от тях е да закотвят светлината на океанските води, заемащи две трети от планетата ви.
    Те си взаимодействат непосредствено и с живата същност на планетата Земя и с масовото съзнание на човечеството. Съзнанието на свещените китове има древен и извънвремеви произход. Те отново се появяват тук в последните пет десетилетия, за да донесат важна фи-кристална честота, която е специално предназначена за прехвърляне на енергии и трансформация на хармония, за да се получи необходимия размер разширение на полярната земя в Кристалното поле на Нулевата точка в Omni Земята.
    Китовите са били на Земята още преди появата на човечеството, до дуалността. Затова може да се разбира буквално, когато ви казваме, че Златните Делфини се връщат, но колкото и парадоксално да е, те също са ви чакали. Тяхната същност е повече от времето и повече от пространството.Осъзнава ли това голяма част от човечеството или не, но Златният Делфин е във вас.
 И на подсъзнателно ниво призовава човечеството да пробуди вътрешната си Божественост на Истинското АЗ. Те контактуват с човечеството с радост и вродена свобода, в дух на Безусловна любов. Златният Делфин се връща, Златният Делфин – това сте вие и... тяхното време е сега.

    СВЕЩЕННИТЕ ВОДИ

    Логично е да се предположи, че след като океаните покриват голяма част от планетата ви, има невероятни места на сила, вихри и портали в океаните. Китовите не само ги поддържат, но им влияят и усилват тези важни енергии. Тъй като Сириус Б е водна планета, тези учители-Китови са висококвалифицирани в мисията си за обезпечаване и поддържане на тази част, на тази обширна част от Земята.

    Китовете и делфините не са самотни във великодушната си мисия по вашите води. Морските костенурки, тюлените и живите минералогични енергии на съзнателните коралови рифове, играят важни и значителни роли. Всички те са невероятни, жизнени, позитивни енергии. Но само делфините и китовите са основните носители на вибрациите, нужни за подема на Земята.

    Скъпи мои, днес е времето да осъзнаете, кои са тези Същества и да прекратите невежия геноцид срещу тези доброжелателни Учители-Същества, които са тук, за да ви помогнат. Унищожаването на китовите и делфините все още продължава в страните, които трябва сега да се пробудят. Дори в Северна Америка на местните племена, за нещастие. им е разрешено да убиват китове заради архаичен традиционен обред.

    В някои области се пази псевдо оправданието, че тези божествено разумни Същества са необходим източник на храна. Скъпи, казваме ви, че нито китовете, нито делфините някога са се съгласявали да служат на човечеството като източник на храна. Тези същества съдържат същата душа и енергия, каквато и човечеството, макар и в друга физическа матрица. Те имат свързани мисли и осъзнатост, каквито имате вие. Тяхната мисия е прекалено важна, за да позволявате да ги унищожават. Те са Учители и никога не са били предназначавани за храна на човечеството. Време да се признае тази истина. Има други уместни съглашения с определени видове растения, животни и риби, които трябва да удовлетворяват тази потребност дори в отдалечените райони.

    Учители, може и да се учудите, но мнозина от вас съществуват като китови. От гледна точка на Духа, душа в тези същества, има Божествена Разумност и са част от вашата душевна група. Някои от вас са съществували в миналите и настоящи епохи на многомерността като делфини. Милиони хора осъзнават тази голяма неизказвана Истина.
    Има делфини на аватарно ниво и китове-аватари от Сириус Б. Има възнесени учители в човешка форма, които са влезли в земния план като заместници (такива като Аная-Ра). Те са учители от Златните Делфинови същности и са тук, за да предават посланията им. Чуйте призива им.


Неактивен Inti

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #127 -: Ноември 12, 2011, 13:13:31 pm »
ЗЛАТНИТЕ ДЕЛФИНИ


 
                                                                Делфин Хри, 2006 г.
    Аватарните делфини са известни като Златни Делфини. Те имат огромна аура от чиста златна кристална светлина, която е пътеводител към чистата Безусловна Любов.

    Енергията на Златните Делфини е дошла първоначално на Земята, за да внедри кодовете им преди планетата изцяло да е преминала към полярната дуалност. Те наистина са кристални по природа и отделят резонансните вълни на ОМ Безусловната Любов. Фактически същността им сега се завръща, за да изиграе важна роля при Прехода на Земята и човечеството. Съответно, китовите са въвлечени в разкодирането на кристалните Слънчеви Дискове и кодирането на Кристална Решетка 144. Те плуват на ефирен пасаж над Слънчевите Дискове и Кристалните Вихри, за да прекодират планетата.

    Златни Делфини има сред сирианците, плеядинците и арктурианците, които ви поощряват да използвате кристалите, за да се съедините с кристалната Решетка, която завършва комплектуването на планетата ви, за да може човечеството да издържи на високите честоти и да помогне в кодирането на 12-те слоя на ДНК-то ви.

    Техните възвишени енергии са небесни, ефирни и физически. Те са членове и на Сирианско-Плеядския Алианс и това, което може да се нарече Съвет на Нибируан, като последните са близко въвлечени в осигуряването на генното инженерство при промяната кодовете на ДНК за планетата и планетарните раси, подготвящи се да излязат на следващото ниво в еволюцията си. Работата им в това отношение въвлича обществото на Свещените Felidae със съзнанието на Сириус А. Felidae или Котки са също част от Сирианския Алианс и Съвета на Нибиру.

    Те са същества с Божествена разумност и са влезли в земния план от древни времена в определени роли и формати. Тяхната физическа версия в днешно време на Земята е в това, което наричате семейство котки и те са само част от съзнанието на сирианската си натура. Точно заради това котките действат в голяма степен в ефирната и скрита сфера. Тяхното пълно съзнание е съществувало и проявявало в Лемурийската, Атлантическата и ранната египетска ера.

    Учителите Свещени Котки, са били въвлечени в генно инженерство в храма на Прочистването на о.Посейда в Атлантида, по времето на Златната Ера при Закона на Единното. Това се е правило по много позитивен и доброжелателен начин, още преди подобни технологии трагично и неправилно да използват ариите, Синовете на Сатаната, в печалното падение по времето на финалната ера на Атлантида.

    Учителите Котки от Сириус А и Учителите Китови от Сириус Б, са опитни в интеграцията на духа във физическата материя. Това е проявено не само в придаването на жизнена сила на физическата форма, но и в обединяването на висшите чакрени нива на съзнание във физическата матрица при многомерността на нивото Mer-Ka-Na.
    Тази способност да работи с човечеството на енергийно ниво въвлича активирането на висшите чакри и висшите кристалносветлинни тела. Това висше ниво на съзнание – Христосъзнанието, и Китовите са Кристални Учители. Тяхната обновена роля на Земята включва помощ по промяна на магнитната решетка, на полярността в Кристална Решетка.
    Въпрос към Метатрон - Значи Съществата от Сириус Б са изначално водни, а Котките от Сириус А?

    Отговор на Метатрон – Сферата на обитание на Сириус Б е преди всичко водна и Китовите – делфина и кита, са водни. Но те имат достатъчно високо съзнание, за да проявяват формата, която може в еднаква степен да обитават и водните и сухите сфери.
    Жизнените форми на родствената звезда Сириус А имат различни от Китовите изражения. На Сириус А има Хуманоиден Живот (Звездни Семена), а също и Свещените Котки и Кучета. Всички те са същества с Божествена Разумност, които са променили жизнените форми, поддържайки земния план. Всички те си взаимодейства с вашата планета на много нива в безчислени форми.

    Китовите от Сириус Б имат способността и избора да се въплътят на Земята или в непосредствена човешка разновидност, или като делфини и китове. Тези същества могат също да избират ефирни форми за вашия свят.

    Делфините от семейство Китови са индивидуално превъплъщение на душата във физическата сфера. Те излъчват радостна енергия и макар индивидуално да заемат тяло на делфин, те също имат естествената способност да обединяват невероятно множество енергии, да формират масивното групово поле в пасажа, който проектира огромни древни енергийни вълни от кристално-златна светлина. Обхватът на тези полета от излъчения енергиен пулс са много обширни. Когато пасажите са в унисон, те генерират много полезни за Земята и човечеството енергии. Полето на делфина е в пряк резонанс с другите измерения, включително сферата на Сирианско-Плеядинския Алианс.

    Когато тези делфини скачат и се въртят, те формират радостни вихри енергии и тази енергия се генерира в група, колектив от всички пасажи. Въздействието й балансира и променя Земята. Такива пасажи настройват енергиите на силовите места и така формират мобилни места на силата, които се поставят в области, нуждаещи се от настройка.
    Съзнанието на делфините и китовете е с един и същ източник.
    Китовете, това може и да ви учуди, обикновено са заселени физически като група китови и са същества от Сириус Б. Ако може да се каже така, по-големите китове, като гърбатите и сините, прилични на биокораби, понякога са в група до 100 същества, слети в обединено групово съзнание. Енергията, излъчвана от тези китове е подобна на масивният мобилен вихро-портал. Те са кондензатори на божествените електро-кристални енергии, които закотвят Земята в по-високите сфери. Когато радостта им се изразява със скокове във водата, получената вълна ОМ с тази енергия, може да пропътува стотици мили.


    Въпрос към Метатрон – Впечатлен съм от информацията за сем.Котки и Кучета от Сириус А. За котките и кучетата ли става дума? Може ли подробно да обясните?

    Отговор на Метатрон – Определени породи от т.нар. домашни котки и кучета, наистина са уникални и произходът им е от Котки и Кучета. Те изпълняват определени роли в помощ на хората. Домашните версии на котките са генетично проектирани по времето на Златната ера на Атлантида.

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #128 -: Ноември 12, 2011, 20:34:26 pm »
Тези обръчи са нещо напълно нормално. Друг е въпросът, че трудно се постигат.

Относно темата - делфините наистина са готини същества. :)
Кое му е нормалното? Да са показали някой сом или шаран да ги прави? За човек не говоря. Той ги прави с тютюнев дим. Но точно такива никога няма да може. Те са над нашия интелект.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #129 -: Ноември 16, 2011, 05:48:36 am »
Тия плеядински опашати лъжи ги е писал някой абсолютен малоумник. Който няма елементарна астрономическа култура.
Не може да има отделни същества на Сириус А и други на сириус Б,
при положение, че 2те звезди са ужасно близо една до друга.
АКО изобщо съществуват планети там, то те обикалят и 2те звезди ЕДНОВРЕМЕННО. А не само едната.
Абе кучето с гледане станало касапин.
А чукчата писател.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Re:Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #130 -: Ноември 16, 2011, 18:47:49 pm »
Тия плеядински опашати лъжи ги е писал някой абсолютен малоумник. Който няма елементарна астрономическа култура.
Не може да има отделни същества на Сириус А и други на сириус Б,
при положение, че 2те звезди са ужасно близо една до друга.
АКО изобщо съществуват планети там, то те обикалят и 2те звезди ЕДНОВРЕМЕННО. А не само едната.
Абе кучето с гледане станало касапин.
А чукчата писател.

Запознай се малко и ти, преди да пишеш смехотворни неща:)
Сириус е бинарна система, което не означава че планетите обикалят около 2-те звезди. По-скоро, Сириус е тройна система според догоните, но все още не е ясно, дали Сириус В и Сириус С обикалят около общ гравитационен център, или една около друга.
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 537
Re: Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #131 -: Август 15, 2013, 03:56:52 am »

Делфините бяха удостоени със статут на „не човешки личности” от правителството на Индия. Това е първият акт на държава в света, която признава тяхната уникална интелигентност и себеосъзнаване, предава изданието Natural News.com

Решението е съобщено лично от министъра на околната среда и водите на Индия, който също така забрани всички шоу-програми с делфини. От министерството подчертаха, че делфините са уникални създания, които заслужават свои специфични права.

Делфините са особено интелигентни бозайници, които притежават добре изградена социална структура. Скорошни изследвания дори са доказали, че делфините се обръщат помежду си по имена и могат да запомнят имената на свои познати, чието име са чули само веднъж преди 20 години. Всеки делфин избира сам своето име, което е съчетание от „подсвиркванията”, характерни за делфините. Името се избира преди още преди да станат на 1 годинка. От този момент нататък всички делфини в социума, в който живее, се обръщат към него с това име.

Информационна aгенция “Дартс Нюз”

Източници:
http://www.naturalnews.com/041547_dolphins_personhood_intelligence.html

http://news.nationalgeographic.com/news/2013/07/130722-dolphins-whistle-names-identity-animals-science/
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен fermer

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re: Делфините и китовете - произход и развитие
« Отговор #132 -: Август 27, 2013, 22:06:45 pm »
Делфин търси помощ от водолаз

http://www.vbox7.com/play:3c84def7f4

Делфини стратези
http://www.mnogozle.com/video2416_delfini-stratezi.html
« Последна редакция: Август 27, 2013, 22:12:43 pm от fermer »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27