Автор Тема: Канабис - дрога ли е или не?!?  (Прочетена 133104 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ipnovst

• Гост
Re: Канабис - дрога ли е или не?!?
« Отговор #270 -: Май 08, 2007, 15:18:58 pm »
Цитат
В последствие в 4 курс малко преди да завърша техникума пропуших и аз , и честно , това ме спаси донякъде от разни ужаси които се случиха в живота ми в последствие 
:) :D Лошото е че тези които не пушат няма как да разберат такива изречения. :( :(
 Ето например предходното изречение ще бъде разбрано от esoundc, но не и от тези които не пушат! :( 8)

Неактивен vikingman

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
    • SHUMEN WEB SITE
« Отговор #271 -: Май 08, 2007, 19:34:03 pm »
Какво стана с протеста на промена???
Обяснете по-подробно!
БаУУ......

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
« Отговор #272 -: Май 09, 2007, 00:16:02 am »
Цитат
В последствие в 4 курс малко преди да завърша техникума пропуших и аз , и честно , това ме спаси донякъде от разни ужаси които се случиха в живота ми в последствие 
:) :D Лошото е че тези които не пушат няма как да разберат такива изречения. :( :(
 Ето например предходното изречение ще бъде разбрано от esoundc, но не и от тези които не пушат! :( 8)

е добре , редактирах го  :P

Неактивен AU

• Пишещ
« Отговор #273 -: Май 09, 2007, 00:26:29 am »
Обяснете по-подробно!

нищо ама качествено . Самото шествие се състоя ,независимо от отказа на Бойко Борисов и община София . Хванаха едно момче с пълна кутия с канабис и сега незнам точно какво се случва. Аз пропуснах шествието , но бях в сборният му пункт и малко преди да се появят полицайте на Паметника с/у Софииския Университет ,  си тръгнах , както и повечето участници . Дойдоха 3 или 4 коли и една за арестанти такава с решетки. Започнаха рутинни проверки и може би търсеха грамажи , незнам , аз хванах вятъра . Момчетата от " Промена " ще гостуват в предаването " Експериментално " на Радио Алма Матер към СУ " св .Климент Охридски " следващият понеделник ,от 19 часа на 88 МХЦ в ефира , където може да научите повече за това какво се случа с тази борба за легализация  :D

nologic

• Гост
« Отговор #274 -: Май 09, 2007, 14:19:39 pm »
Обяснете по-подробно!

нищо ама качествено . Самото шествие се състоя ,независимо от отказа на Бойко Борисов и община София . Хванаха едно момче с пълна кутия с канабис и сега незнам точно какво се случва. Аз пропуснах шествието , но бях в сборният му пункт и малко преди да се появят полицайте на Паметника с/у Софииския Университет ,  си тръгнах , както и повечето участници . Дойдоха 3 или 4 коли и една за арестанти такава с решетки. Започнаха рутинни проверки и може би търсеха грамажи , незнам , аз хванах вятъра . Момчетата от " Промена " ще гостуват в предаването " Експериментално " на Радио Алма Матер към СУ " св .Климент Охридски " следващият понеделник ,от 19 часа на 88 МХЦ в ефира , където може да научите повече за това какво се случа с тази борба за легализация  :D
Ми как да разреши Бойко, та той си е кука. А при обичайните призиви от сорта на "За нас - масур ! За ушавите кур !" какво отношение се очаква да вземе. Естествено, че ще е твърдо против. Поне докато този кмет е в общината няма да има терен за изяви на свободна воля по въпроса.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #275 -: Май 09, 2007, 20:31:34 pm »
Поне докато този кмет е в общината няма да има терен за изяви на свободна воля

мда, а ако въпросният г-н "кмет" стане по едно време и министър - председател примерно, дали ще последва легализация, как мислите...?  :-\ ;D laugh
musica universalis

Неактивен AU

• Пишещ
« Отговор #276 -: Май 09, 2007, 20:35:11 pm »
 не , аз обаче все още се надявам  :D

ОФФ

ФОНЕТИЧНАТА МЕ ПРАВИ ГЛУПАК  ::)

ipnovst

• Гост
« Отговор #277 -: Май 09, 2007, 23:58:16 pm »
Поне докато този кмет е в общината няма да има терен за изяви на свободна воля

мда, а ако въпросният г-н "кмет" стане по едно време и министър - председател примерно, дали ще последва легализация, как мислите...?  :-\ ;D laugh
Според мен пък полето за изява свършва там където свършват менталните и физически възможности на същия.Същото е и при правото :D.

topteglo

• Гост
« Отговор #278 -: Май 10, 2007, 11:29:49 am »
Идеята на статията не е да се говори за дрогата.
КОнопа е много ценна култура и нарочно е опорочена-за да се затрие.
Отново корпоративни интереси.То и Тютюна не е безвреден ама не е забранен.
Пушенето е вредно- ще ти вреди дори и ако пушиш царевица.

Но конопа може да се използва в много други отрасли и е много конкурентна култура.
Някъде гледах филмче за конопа и веднага схванах защо са го набедили.
На кого му трябват Дрехи дето не се късат?
 Шивашката промишленост ще потдържа много малко производство.
 А сега всеки месец нови дрешки- едно две изпирания и не стават за нищо.

На кого му трябва ефтино гориво?
Ефтината стока е с малка печалба ;D
То ако искаха да е ефтино щяха масово да произвеждат колата работеща с въздух на
френския конструктор Гии Негр-  http://bt.wrzru.com/details.php?id=6852
Или нямаше да затриват електрическите коли на Генерал Мотърс- http://bt.wrzru.com/details.php?id=6896

На кого му трябва ефтин ток?
То ако искаха такъв щяха да го генерират от Слънцето,вятъра,водата или от космическата енергия и щяха да го предават без кабели като използват технологията на Никола Тесла- http://bt.wrzru.com/details.php?id=7493

Конопа е полезна култура и както всичко полезно ще продължава да е в черния списък на ПОРОБИТЕЛИТЕ

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
« Отговор #279 -: Май 10, 2007, 11:50:33 am »
Идеята на статията не е да се говори за дрогата.
КОнопа е много ценна култура и нарочно е опорочена-за да се затрие.
Отново корпоративни интереси.То и Тютюна не е безвреден ама не е забранен.
Пушенето е вредно- ще ти вреди дори и ако пушиш царевица.

Така е, съгласен съм, всеки вдишван дим е вреден, но от царевицата и тютюна не може да се осереш в буквален смисъл и да мислиш, че си се напарфюмирал.

Но конопа може да се използва в много други отрасли и е много конкурентна култура.
Някъде гледах филмче за конопа и веднага схванах защо са го набедили.
На кого му трябват Дрехи дето не се късат?
 Шивашката промишленост ще потдържа много малко производство.
 А сега всеки месец нови дрешки- едно две изпирания и не стават за нищо.
Прав си , едно време конопените ризи са ги използвали, като наказание, сигурно е било супер приятно да си стях, но като си осран и напушен едва ли ти дреме.

На кого му трябва ефтино гориво?
Ефтината стока е с малка печалба ;D
То ако искаха да е ефтино щяха масово да произвеждат колата работеща с въздух на
френския конструктор Гии Негр-  http://bt.wrzru.com/details.php?id=6852
Или нямаше да затриват електрическите коли на Генерал Мотърс- http://bt.wrzru.com/details.php?id=6896

На кого му трябва ефтин ток?
То ако искаха такъв щяха да го генерират от Слънцето,вятъра,водата или от космическата енергия и щяха да го предават без кабели като използват технологията на Никола Тесла- http://bt.wrzru.com/details.php?id=7493

Конопа е полезна култура и както всичко полезно ще продължава да е в черния списък на ПОРОБИТЕЛИТЕ

"Ефтин" се пише "Евтин" - справка начален курс по граматика на бълг. език. :D

karutzar

• Гост
« Отговор #280 -: Май 10, 2007, 12:31:25 pm »
Trandev , имам 2 конопени ризи и 1 панталон (сценични) - имам ги от години.Никога не се потя в тях (сцената е "гореща") - защо ли? Ако имах възможност бих носил само конопени и копринени дрехи. С риск да се повторя ще кажа, че тютюнът по принцип не е вреден - вредни са цигарите с "фабрично добавените отрови" в тях. topteglo обяснява защо е "демонизиран" конопа. И говори по принцип.  ;D И не се заяжда...

Неактивен Trandev

• Пишещ
« Отговор #281 -: Май 10, 2007, 14:09:55 pm »
Trandev , имам 2 конопени ризи и 1 панталон (сценични) - имам ги от години.Никога не се потя в тях (сцената е "гореща") - защо ли? Ако имах възможност бих носил само конопени и копринени дрехи. С риск да се повторя ще кажа, че тютюнът по принцип не е вреден - вредни са цигарите с "фабрично добавените отрови" в тях. topteglo обяснява защо е "демонизиран" конопа. И говори по принцип.  ;D И не се заяжда...

Така, едно време  каторжниците са ги обличали в дрехи от необработен коноп, евтино и здраво, ти нали не участваш в пиеса за Диарбекир. Тютюнът по принцип е вреден - соусите допълнително вредят.
Конопа не е демонизиран - просто на никой не му е приятно да живее в държава, където поради употребата на една "полезна" трева, населението няма да може да командва своите елементарни физиологични нужди. За нещо по - сложно не говорим. ;D

Две жени си говорят за дрехи:
- Да знаеш какво памучно костюмче имах, обаче молците го изядоха!
- Твоето е нищо! Аз какво костюмче имах - чист коноп! Синът ми го изпуши
 ;D ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Май 10, 2007, 15:03:18 pm от Trandev »

Неактивен AU

• Пишещ
« Отговор #282 -: Май 10, 2007, 14:29:58 pm »
 Вчера отварям една книга за билките и то на страницата за Конопа . Не знаех, че в книги на български език Конопа го вписват като билка  :P

Неактивен Trandev

• Пишещ
« Отговор #283 -: Май 10, 2007, 14:39:20 pm »
Вчера отварям една книга за билките и то на страницата за Конопа . Не знаех, че в книги на български език Конопа го вписват като билка  :P
Явно много работи не знаете, но пък си пафкате и е весело. :D :D :D :D :D

Седят двама напушени на една пейка:
- Таам..., - показва единият с пръст далечината.
- Какво там?
- Там..., - замечтано показва пак.
- Да де, какво там, какво?
- Къде?!
 ;D ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Май 10, 2007, 15:01:52 pm от Trandev »

topteglo

• Гост
« Отговор #284 -: Май 10, 2007, 17:00:03 pm »
За граматиката -признавам си не съм грамотен
Прави ми впечатление че много се дискутират не толкова важни неща.
Това обикновенно е приом за отвличане на вниманието от важните.
Дори конспиративните филмчета и документи се пускат с тази цел-конспирация.
Гледахте ли филма The Secret
Бях постнал линкове за сваляне в този форум- който иска да знае да търси!!!

Добре ,де! Не съм толкова лош :)
Ето линковете:
     за филма:   http://kolibka.com/download.php?mid=4581
за субтитри:   http://kolibka.com/download.php?sid=4581

Не съм пушил за да дам компетентен коментар.

Ако се концентрирахме повече време върху това как да пооправим собствените си дела
то вероятно щеше да има по-малко хора които да ни пречат.
На мен хората които пушат трева не ми пречат.
Самият аз бих пробвал- разбрах че доста хора на изкуството и учени от различни сфери
са използвали стимуланти през 50-70 години и са дали доста хубави неща на света.
Самите те споделят за добрия ефект от леките наркотици.

Всяко нещо може да се използва за добро или за зло-това решаваме ние.
С огъня можеш да си сготвиш вечеря, но можеш и да опожариш цял град.

И отново:
Ако се концентрирахме повече време върху това как да пооправим собствените си дела
то вероятно щеше да има по-малко хора които да ни пречат.
« Последна редакция: Май 11, 2007, 17:06:32 pm от topteglo »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27