Ей, много весело станало тук!

Кой е писал нещо за датата 11.11.2011 г. ?

Освен за един всеобщ протест, друго не съм забелязала, но може и да съм забравила... Още повече, че реално истинската 2011 г. от рождението на Христос си е минала преди има-няма 7 години, но това е една друга тема.
Ставаше дума за знаците, които ни се изпращат чрез това число, но кой както иска да си го тълкува. За да повярва човек първо трябва сам да го изживее... И на мен преди няколко години ми се струваше странно, но сега доста от тези "странни" неща са си нещо съвсем нормално и естествено.
Da, прасчо е интелигентно животно и се усеща
Dа, но това не пречи въпреки, че си вика "Квииик, квииииик!" някое "интелигентно" двукрако да му тегли ножа, да си го разфасова и най-блажено да си го изпапка. И да пише по форумите колко другите са заблудени и препрограмирани...
Когато някой стигне до върховната мъдрост да осъзнае, че папкането на месце не е добродетел, да дойде да ме напътства, до тогава драги ми
смехурковци, всички сме в блатото (и аз съм от вас, въпреки публикацията ми)...
А колкото до "Крион", "напътствието на ангелите", "силата на позитивното мислене" и т.н. минала съм през тях, докато да осъзная, че трябва да се доверявам на интуицията си... (От всеки има какво да се научи.) Така че както някой вече писа и това си е част от развитието на човек, все пак никой не насилва никого. А да се бъзикате с избора на хората ... Хм..! Оставам вие да си го коментирате.
Приятен и позитивен ден на всички!

И се усмихвайте!