Може и така /тогава структурата-формата на заклинанието ще бъде подхранена с енергия/, а може и примерно в 'тапата' да се сложи някакво хапче или да се напише на листче химическата формула на това хапче /пак ще работи/ и да се насочи свободната част на тръбичката на оргоновия емитер, т.е. откъдето трябва да излиза готовият вече енергоинформационен продукт към, примерно, проекцията по суджок на болния орган, върху който трябва да въздейства това хапче, или информационната му съставляваща, написана на листче.
Относно проекциите на готов енергоинформационен продукт, т.е. оргон, зареден с информация, върху различни органи по суджок и преди съм давал схема на тези проекции върху китката на ръката и върху стъпалото на крака. Но
ето пак.
Кратка встъпителна теория.
Например ако човек е студент и трябва да се подготви сериозно за сесията, да учи много може да проектира за 10-20 минути ежедневно върху палеца на лявата си ръка, там където е проекцията на главния мозък енергоинформационната съставляваща на гинко-билоба..

Когато аз бях студент пиех Фитин и много ми помагаше, но ако тогава съм знаел за тези неща..