Здравей Kiko1313,
Разбира се ,че не пречи да си направиш оргонит без титаниев диоксид. Много е важна нагласата ,с която се прави даденото устройство и с какви мисли тръгваш ,когато смолата застива. И е добре да ти идва отвътре, а не да се насилваш да бъдеш позитивен и усмихнат,т.е. по някакъв начин предварително да си се изчистил енергийно. Споделям го от личен опит.
Добре е да използваш такива материали ,както органични така и неорганични ,които имат способността да заземяват негативната енергия. Наскоро направих опит да направя точно такъв оргонит, какъвто и ти мислиш да създадеш ,но не ми се получи заради погрешни пропорции с катализатора, но в него се стремях да сложа материали като пирит, турмалин ,тигрово око, малко хума, чесън, тамян разтопен в смолата. Минералите имат заземяващи свойства, а за другите съставки не е нужно да обяснявам какъв ефект имат върху нечистите сили. Стоманата и медта са задължително поне според мен и не се лишавай от тях.
Относно музикалната система не мисля ,че това е проблем ,въпреки че имаше изказвания тук ,че ефектът е още по-добър ако не използваш колонки. Пробвай със зепер ако имаш наличен. Използвай програмката ,която Бофара беше публикувал тук - Flex16. Беше някъде между 50 и 70 страница, просто провери или питай търсачката на форума. Много е удобна и описва различни честоти със съответното им влияние. Съвет от мен е да използваш квадратна ,а не синусуидна или триъгълна вълна. Идеята за зареждане със звука на гайдите ми се вижда повече от чудесна и лично аз също бих се възползвал.
Само да ти кажа,че поне на мен не ми се отваря страницата със снимката,която си направил. Ако имаш съмнения по-добре отиди до индийския магазин (ако си от София),който се намира на Графа и от там си вземи кристалчета. Можеш да използваш и аметистови, и цитринови. Аз имах изключително енергизиращ ефект с цитрина и лично бих го ползвал повече от всеки друг кристал,но въпроса е индивидуален и сам си прецени кой е енергийно адекватен за теб. Пречистването става като го оставиш на Слънце за 3-4 дни. Най-добре е освен това да го заровиш и в пръст земя за поне 1 седмица ,да го минеш през вода за няколко минути и да го опушиш с билки или просто тамян. Така имаш въздействието на 4 елемента и при мен се получава доста добре. Не използвай морска сол, тук се извадиха факти ,че се поврежда структурата на минерала. Зареждането ти идва след това като го държиш във водещата ти ръка и се помолиш в момента ,който ти идва да го направиш наистина. Така енергията от молитвата протича директно към минерала и вече е зареден. Някои използват зепери , съкър пънч и други и може те също да споделят ефекта.
За накрая искам да ти опиша какъв беше ефекта от пречистването на енергията в моя апартамент. Аз също си имам един енергиен вампир ,който не е толкова активен в черпането на енергия посредством комуникация колкото посредством присъствието си. След направата на тензорните пръстени и оргонита започна да се държи изключително лошо с всички и се стигна до скандали и пререкания. Не знам дали това беше реакция от прочистването,но очевидно стана по-чувствителен и раздразнен. В същото време аз и още един човек ,които сме балансирани станахме по-спокойни и съсредоточени. Всичко се крие в детайлите и аз също трябва да ги споделя с вас ако трябва да търсим причини. Черпейки идея от Бофара сложих под самия съхнещ оргонит бележка с послание за здраве, успех и пречистане на цялото ми семейство. След 1-2 дни като не ми се получи оргонита го лепнах на един вестник. След това започнаха споровете и съня ми стана неспокоен. Когато видях какво пишеше на вестника видях ,че на него имаше разни 'жълти' истории и убийства. Трябва тези дни да заровя целия оргонит и да се отърва от него. Иначе ако искаш да имаш силна енергетика на мястото в което живееш не се отказвай от пособията на Слим Спърлинг - лично се убедих ,че работят!!!