Благодарение на форумчанина
BONETI вече ползвам вертушка. Завел съм си специален дневник, в който си записвам ефектите и въздействието й върху мен и различни аспекти от моята същност, а така също и външни за мен предмети, дейности и явления.
Вертушка Рината, според мен, е по-ефективна в почти всички аспекти от оргонитите /било то пасивни или активни/, а така също и от радионик-устройствата. Да не говорим за себестойността й в сравнение с радионик устройствата /вкл. и самоделни/, а ако вземем под внимание и цената на епоксидната смола /като най-често използвана за изработка на оргонити/ - тогава мнението ми натежава върху избора именно на това устройство.
При мен дискът се върти наляво. Това, по метафизичната терминология от су-джок /изключително сериозно направление, повярвайте ми, който се е задълбочил поне малко в него би трябвало да му е ясно/ означава преобладаващи ГЕТЕРО-свойства на м-частиците, които се излъчват.. За тези, които не знаят какво точно е ГЕТЕРО - ето един малък
екскурс. ГЕТЕРО чакри са чакрите Ветер, Тепло и Жара /по метафизичната су-джок терминология/, които съответно са аналог на чакрите Анахата /сърдечна/, Вишудха /гърлена/ и Аджна /трето око/. От Анахата нагоре започват т.нар. 'магически способности', т.е. по-многомерно възприятие /и възможности за взаимодействие-въздействие/ върху различни аспекти от външния свят..

Вчера си 'зареждах' стъклено шишенце с парфюм /стъклото според Ринат Шаймуратов, създателя й, приема добре енергията от вертушката, понеже съдържа алуминий, а нейния корпус е алуминиев, където най-много се натрупва енергия под формата на м-частици/. Впоследствие /4-5 часа държах шишенцето до работеща вертушка/ парфюмът се 'зарежда' и когато се напръскаш ти става хубаво /

изпълваш се след 10-тина мин. с енергия/. Също така към корпуса съм залепил миникутийка с няколко мои косъма и нокти - един вид биолинк. Експериментирах и с по-'метафизичен' линк, но там се изисква много повече енергия /поне в моя случай/, защото се оказва влияние на по-широк от физическия аспект върху мен като същност.
От три-четири години /по-скоро вече са 4/ се храня по методиката на Ори Хофмеклер -
Warrior Diet. В нея по много интересен начин си взаимодействат симпатиковата и парасимпатиковата нервна системи. Накратко /но не само!/ се състои в следното: храниш се в рамките на 8 часов период от 24 часа в денонощието, останалите 16 часа - не се храниш или приемаш само сокове /най-общо/. Който е запознат с методиките от закрития раздел на
fitbul би трябвало да знае за тази методика, както и за нейна, интересна според мен, модификация -
intermittent fasting. Споделям тези неща, не за да ги рекламирам, или пък да подтикна някой към ползването им, а за това, че в периода на 'гладуването' /фастинга/ е изключително полезно и значително по-ефективно да се използва и вертушката /естествено след първоначално напълване с енергия, което е за определен период - за всеки е индивидуално/ като източник на енергия /най-често чрез биолинк - прикрепени към алуминиевия й корпус дълготрайни

, носещи ДНК-то на човек, неща - косми с фоликулите или без, нокти и т.н./ или друг физически линк - парче хартия с написан текст на ръка от даден човек примерно..
Качеството на енергия е по-добро от това на стандартен оргонит /със стоманени и медни парчета и стружки или прах + епоксидна смола/. Но, по лични усещания, отстъпва малко на качеството на енергията от това на човек /биоенерготерапевт/ или на растение /семена, клончета, листа/ по метода су-джок. Още не съм експериментирал с магнит, който би трябвало да омекоти още повече енергията и да даде допълнителни ефекти. Тук споменавам за качество, а не за мощност и обхват на въздействие..
Когато тренирам с включена вертушка се напълвам с енергия, вместо да се уморявам - умората минава много по-бързо и по кръвотока се чувства едно много мощно /за мен/ напълване.
Понеже я имам отскоро, а и е само една засега, не съм експериментирал върху други аспекти от гореописаните. Пиша тук, за да споделя опита си.