Здравейте,
Благодарности на emo_G, bojinkata и sidewinder за напътствията

Апетита идва с яденето определено

Искам да споделя моите наблюдения от оргонито-правенето ми.
От всички оргонити които съм направил ми остана само един. Друго всичко подарих. Сякаш бяха ment-for-gifting и някой буквално "залепнаха" при първи поглед за новите си собственици

. Така ли е и при Вас?
Приятел, които идва на гости за да погледна нещо на телефона му, минавайки покрай кухненската маса не пропусна да попита/отбележи че това са много хубави неща и изглеждат доста интересно

Разбира се, изобщо не бяхме обсъждали преди това темата. (Случката ми напомни за примери споделени във форума и затова реших да го напиша)
От тестовете с водата, които успях да сътворя кажи речи на крак - и в двата случая се получаваха т. нар. "косми". Аз замразявах водата около 12ч във фризера. Първият случай - оргонита извън фризера, в съседната стая. Резултата - кълбото с мехурчета сякаш беше изместено под някакво действие. Втория случай - оргонита точно под съда с вода, кълбото с мехурчета си беше симетрично и сякаш устремено нагоре, без ефекта на изместването.
Та и аз да си призная, се зачудих, кви точно ги върша с този тест

и го оставих за повторение, като се видя с малко повече време. Моля по-напредналите в материята да разяснят/споделят техните наблюдения ако са правили този тест

Поздрави