Току що направих едно замерване с радиестезично махало на хамонизаторите с които разполагам. Замерих ги по
скалата на Бовис, която се намира тук във форума. Резултатите са следните:
хартиена пирамидка със страна 7см - 8000 бовиса
3 оргонита - 13000, 14000 и 15000 бовиса
тенсор-генератор - 50000 бовиса
чешмяна вода, преминала през тенсор-генератора - 12000 (преди преминаването 6000!)
ябълка - 10000
банан - 7000
обикновена бисквитка - 1200
моята скромна особа - 60000
жилището ми - 3000
Малко ме смущава ниската стойност на енергетиката на жилището ми. На това място живея от около 2 месеца, нямах възможност от самото начало да замеря енергетиката му, преди да поставя пирамидките, оргонитите и тенсор-генератора. Намира се в панелен блок, засичам около 10 wifi-мрежи с добър сигнал и в радиус от 300 метра има 4 установки на gsm-операторите. Изхождайки от постовете тук във форума:
Всичко над 6 500 е с добра енергетика, и когато го консумирате, то ви дава енергия, а не ви взима (когато поемете нещо с ниска енергетика, организма ви ще трябва да му повиши енерегетиката, за да е адекватно за него). Всичко под 6 500 е с бедна енергетика.
Мисълта ми е - това за неутралната енергетика само за храните ли важи, или може да се приложи и към заобикалящата среда - когато е с по-ниска от неутралната стойност, околното пространство да ни отнема от енергията?