Прави впечатление, че много ресурси за оргонити в интернет изчезват безследно. Както стана и със сайта на Джон Логан. Спря да ми отговаря на мейлите и потъна безследно. Явно тези неща им бъркат в г.за на някои.
Супер!

Това значи само едно: Тези неща работят и, което е още по-хубавото, наистина им пречат на ония отрепки!
Извода какъв е? ТРЯБВА за се правят колкото може ПОВЕЧЕ оргонити и, кротко и полека, да се покрива колкото може повече площ с тях! Трябва да се подхвърлят в реки и други водоеми, трябва да се заравят по паркове и градинки, трябва домовете ни да са пълни с тях, трябва да се подаряват на близки и приятели, трябва да се постават около и в сградите на държавните институции и изобщо където се сетите.... Не е чак толкова скъпо! Преди няколко дни със Сайдуайндър обсъждаме, как може да се направи това нещо, колкото може по евтино. Един от вариантите е да се правят оргонити от захар. Вярно е, че и тя не е много евтина, но не може да се сравнява по цена с епоксидната смола. Абе, като си постави за цел човек да намери решение, рано или късно, ще стигне до него!
Въпросът е, дали има желание....Аз съм си поставил като цел да направя колкото може повече и ще го правя, независимо от това, дали имам затруднения или не!!!
Другото много важно нещо, което трябва да се прави, е да се запазва всяка информация за технологията. Аз, когато нещо открито из нета по темата и ми хареса, веднага си го запазвам в компа. Видеофайлове, писмени документи, всичко!