..за разбирането на двете посоки. Защото се оказва, че е препъни камък това понятие..
Един пример за съчетание и на двете посоки едновременно в едно изделие с енергоинформационна насоченост.

Явно има смисъл да се прави, още повече, че на принципа на посоченото от мен изделие има и реализирани лепенки точно за съдове с вода..

Ако се замислим, че в човек съществуват и Ян и Ин едновременно /естествено в различни количества/..
Sidewinder, болен човек /независимо от какво/ пил ли е /редовно/ от вода от ревитализатора? Ако имаш желание, напиши, pls, малко повече реални отзиви, физически и нефизически усещания, ефекти, опит, време, за което ползвате това нещо..
С хроматография, или друг метод /ако имаш достъп до лаборатория/ измервал ли си съдържанието на мед/алуминий/ в обикновена от водопровода вода и в крайния продукт - получената след витализатора вода?
Биополето на водата /с махало/ какво показва? Питам защото:
"Каким образом происходит собственное вращательное движение битрона как элементарной частицы биополя человека?"
По часовой срелке ДА , НЕТ
Против часовой стрелки НЕТ, ДА
"елементарната частица на биополето на човека - битрон, извършва въртеливо движение по посока на часовниковата стрелка" -
тук, а също там малко по-надолу може да се прочете че самото биополе на човека /има разлика/ "извършва въртеливо движение по посока обратно на часовниковата стрелка":
"Биополе человека совершает вращательное движение?"
По часовой стрелке НЕТ, ДА
Против часовой стрелки ДА , НЕТ
Другое НЕТ, ДА
Но как вращается биополе человеческого организма? Радиэстезический метод показывает, что вращение биополя человеческого организма происходит вокруг биологической оси против часовой стрелки. Чтобы представить биоось человека, необходимо условно соединить первый грудной позвонок с копчиком.
"
А за да се представи биооста на човека е необходимо условно да се съединят първия гръден прешлен с опашната кост."- превод
Та оттам идват вероятно и повечето различия, защото някой устройства /изделия/ работят с частиците, а други с полето на човек.

Това е, както се казва - 'мислене на глас'.

Ще се радвам някой голям радиестезист да си каже мнанието за ревитализатора..
Горепосочените цитати са взети от
източник, който се обосновава именно на радиестезични методи /махало/ - Р-метода на Людмила Григориевна Пучко -
повече за него.
В този ред на цитати

- някой къпал ли се е с такава вода и какви са ефектите /ако е възможно/? Благодаря.
Питам, защото ми се струва, че съдейки от горецитираната информация, е добре да се пие вода с един вид заряд /т.е. вътрешно, защото в човека има много вода/, а с противоположния да се къпе /външно - биополето/ - примерно. При това НЕ винаги /именно за това беше и въпросът за болния човек дали е пил вода/. Защото
тук пишат за два варианта за зареждане на вода посредством пасове с ръце -
по и
обратно на часовниковата стрелка. /които е възможно се употребяват в различни ситуации, даже и в детските приказки има за жива и мъртва вода, помня даже, че имаше някакво лесно за изработка устройство с два електрода за жива и мъртва вода - в интернет/.
п.с. не знам дали би било добра идея

част от серпентината /или друга част от това устройство - ревизализатор/ да се направи на принципа на оргоновата пръчка, или както се пише тук 'емитер на оргон', според мен е достатъчно 18,1 см някъде си да се покрият с редуващи се алуминиево тиксо и стреч фолио, освен ревитализация - да се зарежда допълнително с оргон, вътрешния диаметър, според мен позволява, на бързо протичащ флуид, в случая вода, да се въздейства в оргон. Даже може да му се запише и ментална програма /на примера на моя пост 62 -
тук/, с която да се придават определени свойства на водата /но не съм сигурен дали ще останат след като мине завихрянето, може би е добре след завихрянето с медната или алуминиева пластина - но това го пиша като опция - например да се копира енергоинформационно витамини или адаптоген, или нещо хомеопатично. А който не може /подробно за това не искам да пиша/ - може да вложи например изображение на света икона /реално работеща с 'чудеса'/. И т.н. Но това са вече лирически отклонения.