Ставната гимнастика на Норбеков - ПЪЛНИЯ ВАРИАНТ - може спокойно да си я свалите на компютъра или на диск за телевизора и да си я правите вкъщи - около 30 минути е и, според мен, не е необходимо да знаете руски, всичко е достатъчно нагледно и от видеото.
Ето едно помагало по бърза изработка на Вертушка Рината, заедно с някои препоръки и полезни съвети.
п.с. имам молба, който реши да си направи вертушка да си замери по Бови /или по друг начин/ енергетиката в дома, както и своята собствена, а след 2-3 седмици ползване на вече готовата вертушка отново да я замери /при равни други условия, естествено енергетиката се мени в отделните дни, седмици, лунни цикли и т.н., това ще е един 'субективен', така да се каже, показател, но все пак мисля, че ще останете приятно изненадани, особено ако съчетавате с гимнастиката на Норбеков/.
Успехи.
п.с. а, да предупредя и като се понаситите с оргон, оф, с мю-частици /то е едно и също де/ и потоците в тялото ви се нормализират, отпушат се тапи и др. проблеми /3-4 седмици дозирано ползване на вертушката, според лични усещания, но внимателно, не прекалявайте + всекидневно по Норбеков/ - ВНИМАВАЙТЕ с желанията си, особено с тези, които, така да се каже, уж случайно сте си помислили - току виж се сбъднали.

Естествено, всичко зависи от 'истинността' на тези желания /дали идват от дълбините на душата ви, т.е. ядрото на личността/ или са, един вид 'наложени от социума'. "Много сложно бе,
bofara".

Айде, пък ако някой случайно напредне

, може да напиша и как да се използва за захранване на ситуации.
п.п.с. да и
още един подарък,

, от мен - "
Deviceless Dowsing" - който иска да го преведе това наименование на български от английски, при мен се получават все двусмислени преводи. Лично при мен работи 'потриването' на пръстите и 'мигането' на очите. Доста успешно.
---------------------------------------------------------------------
Има немалко приложения - аз съм описал тук може би 20%, при това само съм ги споменал. Представляват интерес 'опитите' /какви опити, Ринат Шаймуратов направо си е "правел" хубаво време/ с времето през зимата - който се интересува може да прочете -
Управление на времето и климатът на Земята. Експерименти----------------------------------------------------------------------
Да, и не на последно място, не се плашете от стойността на пръв поглед на това устройство - излиза около 50-тина, максимум 100 лв. /за да е 100 лв много трябва да се постараете

/, ако сами си направите електрониката /е, или някой ви я направи по-тънко/. Кадуцеус в своя сайт не одобрява вертушката, но, честно да ви кажа, трябва да се спазят някои тънкости, които съм посочил в прикачения файл-брошура, иначе няма да има изразен ефект. Ето, един човек ми беше писал в лични, че бил направил въртенето да е ПО посока на часовниковата стрелка. Не бива да се бърза при изработването и после при насищането на организма с оргон-мю-частици. Плавно и хармонично е най-практично.