Ей, изчетох ви най-после. Не се бях включвала от една година в темата и за да вляза в час, прочетох цялата тема от началото. Да припомня, че преди една година сънувах един специален сън, в който едно младо момиче с гъста пепелноруса коса цяла нощ ми обяснява за оргона. На сутринта бях запомнила само една дума - оргонит. Бях срещала и преди думата в Интернет, но не бях се интересувала подробно. Тогава след съня за 3 дни изчетох де що намерих в Интернет, а на четвъртия напазарувах каквото трябваше. Направих няколко калъпчета с различна големина. Някои си седят в къщи, а по-малките в чантата и в жабката на колата.
Да ви кажа, моето естествено състояние от тогава е "хармония и спокойствие".
...По принцип оргонитите прогонват животни с хищническа или паразитна природа. Това лято нямахме никакви комари. Ако искате вярвайте, но факта си е факт. ...
Вярвам ти и потвърждавам същото. Живея на село и преди винаги сме имали мишки, тук-там плъхове, през лятото стоножки (безобидни, но гадни на вид) по стените в стаите намирах всяка вечер по две-три. За комари и мухи да не говорим.
От една година, откакто има оргонит в къщи, мишките и плъховете изчезнаха тотално, стоножка видях точно два пъти това лято, комарите и мухите са в пренебрежимо малко количество, почти символично присъствие.
Наскоро пак ме прихвана мерака да си правя оргонит. Този път си поръчах по Ebay едновърхи и двувърхи кристали от Хонг-Конг на много добра цена, до 2 седмици трябва да пристигнат.
Обаче след всичко прочетено в темата за тенсор рингове, трескалиони и пр., утре отивам да търся и медна тел.

От този сайт можете да си закупите произволно количество кварцово брашно! Имайте предвид, че там хората работят с тонове 
http://kamani.biz/
В магазина за акваристика във Варна ми обясниха, че т.нар. кварцов пясък, който се продава на строителните борси и в магазините по акваристика няма нищо общо с кварца, само така му е името. Това са ситни камъчета. Истински пясък от кварц има в бушоните или може да се намери в в стъкларски завод, защото се използва за направата на стъкло.
Също и вулканичният камък за аквариуми не бил истински вулканичен.

П.П. В един друг форум попаднах на още един човек, сънувал също интензивен сън за оргонит.
П.П.П. А, в темата ме подсетихте за скалата на Бови, принтирах си я и запитах махалото каква е стойността на биоенергията вкъщи, показва ми стойности 25 000 - 26 000