За много години на всички обитатели на темата!
Приблизително така изглежда като пропорции моята бъдеща шестстенна пирамида, която е в процес на реализация.

По неясни за мен причини, не ми се правеше класическа четиристенна.
Попаднах на сайта, цитиран в пост #5
http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=62867за съжаление линка не работи, но най-атрактивните снимки и инфо са поместени в поста, поне да добиете обща представа. Обърнете внимание на бялото петно, което се вижда в първата аураснимка на седемстенната пирамида. Според информацията в сайта, то е характерно при заснемането на
живи! организми. Пресях още доста материали от други източници, потвърждаваше се извода, че шест, седем и осемстенните пирамиди са един вид по-високочестотни. Разбира се пропорциите имат значение, особено височината на пирамидата и ъгъла, който се образува при върха.
При радиестезично мерене все излизаше моята пирамида да е шестстенна, нямах обяснение защо. Тя е замислена като универсален хармонизатор, наскоро съобразих, че основата и е правилен шестоъгълник и оттам по асоциация се сетих за Цветето на живота, което е универсален хармонизатор... и веригата се затвори, та ми светна крушката ;D.
Не е лесно да се разбиват стереотипи, но пък е забавно

Sidewinder, провокатор си ти, от класа
La-ma-rin, поздравления, добра матрица, идеята ти с хартията за печене е трепач. И аз минах през картонените шаблончета, да добавя малко опит: в добре заредените книжарници има един картон хром-мат 270гр./кв.м., в складовете, които продават картони за печатниците го има навсякъде, лист с р-р 100/70см струва около 80ст. Повърхността му е съвсем гладка и непропусклива, правила съм матрици с него, става, но има нужда от допълнително външно укрепване, може да се кашира с микровелпапе. Моята я намазах външно с decopage medium, препарат за декупаж, има го във всяка книжарница за художнически материали, стана доста твърда и устойчива, може би същия ефект може да се постигне с няколко слоя лепило С-200.
Дерзайте с многостенните пирамиди