В
тази програма се съдържат готови немалко лечебни честоти - за доста заболявания /
наименованията на заболяванията и на конкретните микроорганизми са на английски и/или латински/Примерно ГРИП - INFLUENCA, FLU, много са! Освен това човек може и сам да си избере желана от него честота. Инструкции за работа - в архивния пакет. Изключително лесен начин да се програмира кристал
с конкретна цел, който, разбира се, практикува програмиране със
succorpunch, преди да вложи кристала в оргонит, или по време на самото му застиване. Един аудиокабел от компютъра към кристала,

и един обикновен succorpunch... Евтинийка.

Естествено, има мнения, че звуковата карта на компютъра изкривява сигнала... Някои ползват тон-генератор, други - друго... Има и мнения, че скаларните вълни, идващи от мьобиуса увреждат електрониката - при мен засега
няма такива признаци. Въобще.
И внимавайте със съпротивленията на мьобиуса и на аудиото на компютъра - ако има необходимост от резистор!Програмата е добра, аз лично съм доволен. Ползвам я и по предназначение и пия структурирана вода /избирам си да вървят последователно няколко честоти за енергизиране и избиване на нежелателни микроорганизми - комбинациите са много, на който-както му харесва/. Имам я от близо година - не съм кихнал даже. Нищо.
Реших да я дам, защото е зима... С популярните напоследък

медальони от оргонит - ако се програмира такъв медальон против грип, например, и се носи от човека, тогава самият медальон вече ще излъчва на определената честота/честоти/. На подобен принцип работят и оргонити с вложени в тях хранителни продукти /чесън особено против грип

/, билки, адаптогени, лекарства - с излъчване на информация на определени честоти. Примерът на
sidewinder с мравките в оргонита - излъчва сигнал за смърт конкретно за мравките и живите като го усетят - бягат...
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - не правете подобен оргонит с вложени в него пчели!!! Съвсем сериозно.

Няма да обяснявам защо. Послушайте ме!
п.с. счита се, че повечето заболявания имат микробиологична природа. Трепем злобния микроорганизъм...

От по-рано, че да сме здрави!