здравейте,
виждам, че пак се джавкате

но пък нали казват, че в спора се ражда истината тъй че може да е за добре
да ви споделя нещо, което наблюдавам от няколко дни
направих няколко различно ориентирани оргонити с различен размер и общото ми усещане е много добро, започна със сънищата ми, които станаха както беше написано някъде като че гледам филм на кино хехе толкова цветни и запомнящи се, изчистване на мислите и прочее облагородяване на средата
обаче онзи ден направих 3 оргонита наведнъж с еднаква насоченост с цел да ги раздам и да ги гифтна сред природата, но така стана, че са още при мен та ми прави впечатление някакво претоварване в мен, не лошо или свързано с болки, а като много силен ефект на нещо като леко опияняване
някой наблюдавал ли е такова нещо или просто при мен този ефект идва от другаде
другите ми оргонити си работят явно добре заедно на различни нива
да не би тези по някакъв начин да си пречат в излъчването
това ме навежда на мисълта може ли един оргонит с определена насоченост да намалява ефекта на друг или да го смущава по някакъв начин
искам и да ви питам няколко неща:
след като си пречистя кристалите, къде и как да ги съхранявам така че да не се "замърсят" отново информационно
и може би същата технология да използвам и за оргонити, които правя с цел да ги слагам из природата за да не ми влияят толкова силно
другото е за тези нано метали примерно алуминиев или меден оксид на прах може ли да се разбира за нано метал
а и по повод растения и оргонити, които обсъждахте по рано да споделя и моя експеримент с тревата, които още продължава - прави ми впечатление колко висока става тревата независимо от факта, че пясъка в който е засята е само 1,5-2см., в едната чинийка достига до почти 10см. височина, което е много за такава малка среда, помислете какви корени трябват за толкова високо растение
ей тука да ви споделя и друго намерих книги на Вилхелм Райх за сваляне, не знам доколко са достоверни, но кой знае:
http://www.wilhelmreichtrust.org/books.htmlP.S.

между другото приемам поздравления за първата си HHG