Небето над Пловдив днес беше уникално синьо. На тази част, кято е видима от моето място нямаше нито едно петънце, ех и аз нямаше с какво да го щракна, за форумния архив.Нищо де, мисля че все по-често ще го виждаме такова, преди да му стане постоянно състояние

la-ma-rin, разбирам ти еуфорията, моята ме държи месеци, по-скоро бих я нарекла вдъхновение

- друга идея придобих ако няма проблем за смолата може да се правят оргонити и да се пускат в реки и морета 
Не би трябвало да е проблем, метнала съм няколко кексчета в Марица, плюс няколко, заровени на брега. Пуснах три в шахти, които се намират в двора на училището на дъщеря ми, в храстите на едно от районните управления... колекционирам нестандартни идеи за гифтинг, така да се каже, тази засега ми оглавява класацията ;D
О, някои хора са уникално изобретателни в разпространението на оргонита, четох за един, не се сещам за името, който обикаля с голяма раница, пълна с оргонити на велосипед и с помощта на малка стълбичка пуска оргонитите в тръбите на пътните знаци по магистралите. Много ми хареса идеята, като падне в тръбата, няма как да бъде изваден, стои си там и си работи ;D
Когато държим оргонити на работното място, или даваме на близки и приятели - това също е гифтинг, съвсем пълноценен, не е нужно непременно да са заровени някъде

На мен резултатите, забелязани точно от приятели, които не се вълнуват от подобни теми, но ги ползват, имайки ми доверие, са ми най-ценни. Те нямат очаквания, не се обвързват с резултата, някои даже забравят къде са ги сложили - минава известно време и сами почват темата "Знаеш ли, онова нещо, дето ми го даде май наистина работи", конкретен случай - "забелязах, че откакто го возя в колата шофирам по-спокойно и не се уморявам, колкото преди" И аз
Конкретно на въпроса ти за броя на кристалите, аз подхождам интуитивно, може би има значение предназначението, за което си го правил. Случвало ми се е в обикновен ТВ да изпусна два кристала, оставям ги така. Може да се провери радиестезично. Нямам достатъчно опит с епоксидната смола за да ти отговоря на въпроса за каната, може би все пак е добре да сложиш съд с вода, в който да е оргонита и отгоре каната, ако държиш да е потопен. И непотопен работи, вече има доста отзиви, дори вкуса на водата се променя.
Бих искала да видя снимки на тревата, полягането и. Имам подобно наблюдение с едно растение салвия, което поставих до един оргонит, листата му се извъртяха по подобен начин, само че бях съвсем в началото и нямах навика да правя снимки преди и след. Моят експеримент с кълнове беше с леща и даде обичайните резултати - тези, които бяха в близост до оргонита покълнаха значително по-бързо и избуяха двойно по-високо в сравнение с контролата, доста се постарах условията да са максимално еднакви, да, лятото е по-лесно.
Меренето и рационализациите едва сега започват, вече имаме някои резултати, като се натрупат още, предлагам да ги обобщим на едно място да са достъпни и ясни за всички.