Здравейте!
Новата ми реколта

Малко инфо от кухнята ;D редени оргонити като горния стават най-лесно в прозрачна форма, но не използвайте тънкостенни чаши, не издържат на температурата. Чашата буквално се завари на едно място и се наложи да я изчегъртам като каменоделец . Харесва ми да давам имена на оргонитите си, имам усещането, че така си взаимодействаме по-активно.
Холито на Изобилието съдържа ДТ кварц за вертикален + осем ЕТ хоризонтални в основата, розов кварц, аметист, цитрин, карнеол, тигрово око, хризопраз, малахит; металите са стомана, мед, олово, пирит и малко месинг. Кексчетата са оцветени с оцветител за реставрация на мрамор, от етикета не става ясно на каква основа е, снимката е шарена и цветовете се губят, на живо стоят по-добре. В центъра е холито на Промяната, не е шедьовър, но проработи и още как

.
Ако искате, мога да ви разкажа свои наблюдения и някои впечатления, споделени от хора, на които съм дала оргонити преди време.
diavolche, пиши точно какви кристали са ти нужни за експериментите, ще опитам да намеря, може и на ЛС.
Успех!!!