А, да, съществуват от ... десетилетия ... оргонити от по-високи поколения от тези, които ни се предлагат в интернет. С тях са извършвани доста "хубави неща" от едни такива чичковци с костюми... Стоиш си, спиш си и ... бам... Усещал съм нещо подобно много слабо и само мога да предположа какво е истинското "усещане", абе - "на място". Може да се влияе и върху събитийни потоци - подхранваш дадена вероятност, а "изяждаш" енергията на противоположната например. Това е същността на развитите оргонитни технологии.
Значи, ако стоиш близо до такъв оргонит или пък си се "вързал" за него с т.нар. link - косъм, нокът, дори подпис... /има такива, които работят и само с мисълта на собственика си, нищо повече/ повече от час не можеш да издържиш, дори ако си много трениран и як в тези работи. При това
не е включен. Ако се включи...
Такъв личен нямам, но съм виждал и знам за какво става дума.
Това
въобще не означава, че може да се използват само за лоши работи
/а и никой не призовавам към подобни действия, това влияе много отрицателно върху аурата/ - каквото си поръчаш, това /най-често/ получаваш, така че ако си с добри намерения и желание същото това устройство може да се прилага и за благинки... Който предпочита душевни, който предпочита - чисто мат'риални.
п.с. извинявайте, ако няма да отговарям на въпроси и въобще... В близките месеци имам друга работа и няма да чета форума. Да си отдъхнем.

а пък и нещо не виждам смисъл да споделям това, което знам. най-добре да се изтрие всичко, което съм писал.
п.п.с. относно храната и въздействието и с оргон - посредством храната си "вкарваме" толкова много програми в организма, че... Нищо друго не е толкова вредно от външните въздействия, колкото некачествената храна.