Здравейте!
Mirotvorec, имам усещането, че не ти е нужен оргонит "срещу", а ЗА хармонизиране на средата, привличане на съзидателни енергии (ти си знаеш най-добре какви). За една година не съм направила нито един оргонит против, и нямам намерение занапред да правя... и то не защото съм фенка на майка Тереза.
Време е да мислим и действаме съзидателно, получавам потвърждения за това всеки ден.
Убедена съм, че sidewinder е дал най-доброто от себе си, докато ти е правил оргонита. Мисля, че не сте избрали подходящия за теб оргонит
Ето ключовия момент в поста на xnet_user:
няма директни биткиА докато се появи новия ти оргонит - подкрепям предложението на Magnolia за активно енергийно почистване. Тамяна чисти и зарежда едновременно и е добро решение, но не на всеки му понася. Може да се използват етерични масла и аромолампа - най-силно чистещи масла са боровото и пипереното (малко пари на очите). След изчистване е добре веднага да се зареди - примерно канелено, пачули, лимонена трева... кедровото масло чисти и зарежда едновременно. Може да се чисти със звук - тибетски чан, или най-обикновено звънче, с приятен и продължителен звън.
Знам от мъдрата ми баба проста, но ефективна техника със сол и захар, правя го откакто се помня... има десетки начини, все някой ще е твоя

.
А за България - и аз имам сходни наблюдения, тук всичко е по-, по- и най ;D
Защо ли знам десетки начини за енергийно чистене...