С риск да се изложа
адски,ще попитам алдиторията която е концентрирана тука от няколко месеца(ще станат),абе хора,добре че сте в графа
контрол над съзнанието....това не ви ли навежда към една мисъл.....
Ето и излагацията ми:С
няколко съфорумци смятаме,че нещата спират до
материално притежание вплетено с
психическа нагласа! Пример: Излизам позитивен,пуша козче с живи хора(споделяме...си...),пия 2-3 бири с приятна компания,прибирам се и стаята
ми е ефирна.

Всичко е свързано с материално средство за
предразполагане с преждевременно наклонена
идея за сЪприятностЪ..... Коз-Бира-Медни тръби...Все близки...(жизнена енергиа,чи,ци,прана)...
Нима не е еднотипно,мисълта е хаотична,вселената също,но всичко от което имаме нужда е там,само да пожелаем... Ето сега знам,че се излагам спрямо много от вас,но едновременно с това
напомням за лекия хаус който цари и някои от нас правят нещо(повечето реят,вкючае азе).... Материалната дистанция м/у медна тръбичка в къщи и свободно меслене... Стигам до известни опити на Кастанеда,с мои думи:Взимаш опият,за да ти покаже нещата!Като вникнеш в нещата,спираш опият и държиш нещата в свои ръце....,докато може(за някои докато опията действа,иначе здраво мислещите качват
LEVEL/те са малко,знаем/)!
Изложих се сам,но го казах от няколко гърла...
Дано има сред вас творци,архитекти и конструктори...,че да въдворите малко ред(в хауса де,хахаха)-УСПЕХ!
Съвет:Разсейте се малко,пийнете биричка поне,че запушихте.... А,да не забравя,музиката много помага.....
Следва музикален поздрав за хората които ме подтикнаха да сътворя този пост и за вас у хауса!...
www.youtube.com/watch?v=DCfW0vA8rSE