Автор Тема: Житни Кръгове  (Прочетена 85674 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Житни Кръгове
« Отговор #180 -: Ноември 13, 2006, 11:47:03 am »
Възможно е тези земни служби също да имат за цел да дават отговор на извънземните послания без да го правят достояние, именно защото те - спецслужбите никога не правят своите последни технологии достояния. :P
 Значи, една  част от посланията са извънземни, а друга част е възможно да са земни отговори... :)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #181 -: Ноември 13, 2006, 11:58:08 am »
Специалните части не желаят да се разбере произхода на житните кръгове и фалшифицират подобни с цел да докажат, че всички са дело на човешка ръка. Както и да го правят не успяват да постигнат съвършенството на фигурите, нито уникалните промени които стават с житните класове. Дори самите собственици, които предоставят полята си срещу добро възнаграждение признават неумелата фалшификация. Тя ще става все по-трудна, защото фигурите се усложняват и фалшивите кръгове са очебийни. Ще дойде ден, когато ще признаят за деянията си и това, което ги е накарало да се страхуват от информацията закодирана в кръговете. А навярно отчитат факта, че както всяка формация от година на година се усложнява, така и човешкото съзнание се променя, но не  в желаната от тях посока.Ако признанието на фалшификаторите е достатъчно доказателство за произхода на житните кръгове, невярващите много скоро ще го получат ;) Сигурна съм!
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Eon

• Гост
« Отговор #182 -: Ноември 13, 2006, 12:07:46 pm »
Сложността според мен не е фактор, който определя от кого са направени житните кръгове.

Ако преположим, че извънземните и спец. частите а.к.а. "Правителството-в-сянка" правят житни кръгове. То технологията на правене на кръговете от едните и другите е почти една и съща.

С тази разлика, че нашите са я копирали (back-engineering), или им е била дадена (от тях, от други), или пък сами са си я направили.

Очевидно е че кръговете се правят с използването на някакъв вид, електромагнитни полета, лъчение, и микровълнови устройства. и т.н.

Все характеристики присъщи на НЛО-тата.

Пример за това е повишеното ниво на радиация в кръговете, мутациите в семената и житните стъбла, анормалното им порастване, намирането на намагнетизирани метални частици в тях. и т.н.

Почти е невъзможно да се разбере житен кръг от кого е бил направен, защото и двете фракции имат почти еднаква технология.

Така, че няма да се учудя ако житните кръгове се правят изцяло от извънземни, изцяло от спец. служби, или участват и двете страни с предимство на едната.

Изключвам кръговете които са направени от местните хулигани.  ;)

Eon

• Гост
« Отговор #183 -: Ноември 13, 2006, 12:15:18 pm »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #184 -: Ноември 13, 2006, 12:17:22 pm »

Така, че няма да се учудя ако житните кръгове се правят изцяло от извънземни, изцяло от спец. служби, или участват и двете страни с предимство на едната.

Изключвам кръговете които са направени от местните хулигани.  ;)

Според мен положението е следното: кръговете се правят изключително от земни енергии, трансформирани по определен начин в определени геомагнитни точки. Това трансформиране най-вероятно се прави от нефизически същества, целящи да събудят спящата генетична информация у хората.
Спец. служби играят на друга игра - подобно на пропагандата с/у марихуаната, с/у кръговете се завихря една подмолна и скъпоструваща спец.операция, която да дискредитира този "феномен" в очите на хората, и те да си помислят, че "има нещо, ама най-вероятно военните го правят с някаква тяхна си технология". Да не забравяме филма "Следите", който е очебиен пример за тази инсценирана дилетанщина...
"Местните хулигани" също са част от тази игра, като за някой от сполучливите им осмиващи хрумвания мнозина от тях получават солидни възнаграждения от агент Смит.. ;)
« Последна редакция: Ноември 13, 2006, 12:18:14 pm от ultrafutur »
musica universalis

Eon

• Гост
« Отговор #185 -: Ноември 13, 2006, 12:21:52 pm »
С тази разлика, че кръговете на местните хулигани, изобщо не ги включвам в дискусията, те са просто смешни...

Ето линк за биологичните промени в житата: http://www.lovely.clara.net/biophysical.html

Има и много други, потърсете в нета ако се интересувате.

Ето и няколко снимки.

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #186 -: Ноември 13, 2006, 12:23:50 pm »
Според мен положението е следното: кръговете се правят изключително от земни енергии, трансформирани по определен начин в определени геомагнитни точки. Това трансформиране най-вероятно се прави от нефизически същества, целящи да събудят спящата генетична информация у хората.

Да. Точно и ясно :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #187 -: Ноември 13, 2006, 12:32:11 pm »
Аз ако знаех истинската им цел, нямаше да съм в този форум.(...)
Аз не мога да разбера тъпата упоритост
Не мисля, че разликата в мненията/вижданията може да се нарече тъпа упоритост.
А пък аз мисля, че тъпотата се проявява в простото упорство без навеждане на аргументи. Ти самият, Eon, си твърд привърженик на аргументирането, а в тази тема, която може да се проследи назад и в която ти имаш да кажем 35% участие, 80% от текстовете ти са просто твърдение на военно-секретно-технологичен произход, без да даваш нищо повече... И ако аз съм такъв, то е разбираемо - по принцип плюя на всякакви аргументи и доказателства за каквото и да е, защото съм духовник по природа и просто вярвам или не вярвам. Но ти, mr.Agent, който винаги си дърпал към позитивизъм и обективна доказаност, питам те, защо така мистериозно  се променяш, когато навлезеш в житата? НА КАКВИ АРГУМЕНТИ СЕ КРЕПИ ТВЪРДЕНИЕТО ТИ? - още не съм си получил отговора!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Eon

• Гост
« Отговор #188 -: Ноември 13, 2006, 14:18:44 pm »
НА КАКВИ АРГУМЕНТИ СЕ КРЕПИ ТВЪРДЕНИЕТО ТИ? - още не съм си получил отговора!

Искам да се разбере, веднъж за винаги. Произхода на житните кръгове и целта им поне за мен е неясен. Казвам го с чиста съвест.

Според мен е напълно възможно да има такива направени от извънземни и земни енергии и т.н. както беше посочено горе.

Просто ако е така, по-голямата част от тях са дело на тези тайни служби според мен.

Аргументите ми са, че просто така усещам нещата. 6-то и т.н. чувство.

Иначе искам и бих могъл да направя общирно изследване по-темата. Само, че не ми остава време от преводи и т.н.
« Последна редакция: Ноември 13, 2006, 18:16:14 pm от Horus »

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #189 -: Ноември 13, 2006, 22:11:18 pm »

Да. Точно и ясно :)

Е да де, ама във връзката която дава Еон се говори / доказва, че тези енергии разрушават ДНК-та на растенията, което значи че ще разрушат и на хората. Някой вече беше писах за смелчаци на които им е било зле и им текло кръв от носа в такива образувания?!?!?!

stiver

• Гост
« Отговор #190 -: Ноември 13, 2006, 23:08:49 pm »
Някой може ли да ми каже в какъв диапазон е честотата на радио вълните излъчвани в кръговете? Искам да сравня с този на имплантите, но не мога да намеря добра информация за това.

stiver

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #191 -: Ноември 14, 2006, 00:30:07 am »
Цитат от "Тайни в полята":

" Около "Фрактала на Кох" уредите отчели шумов фон от около 50 MHz, докато вътре във фигурата веднага скочили до 260 MHz, а с придвижването към центъра се увеличили до 320 MHz. Това беше през 1997 г. Когато - две години по-късно - формациите значително увеличиха сложността си, показателите достигнаха до 540 MHz. В "Деветте полумесеца"  Вигей беше засякъл рекордните 650 MHz..."

musica universalis

stiver

• Гост
« Отговор #192 -: Ноември 14, 2006, 00:57:02 am »
Цитат от "Тайни в полята":

" Около "Фрактала на Кох" уредите отчели шумов фон от около 50 MHz, докато вътре във фигурата веднага скочили до 260 MHz, а с придвижването към центъра се увеличили до 320 MHz. Това беше през 1997 г. Когато - две години по-късно - формациите значително увеличиха сложността си, показателите достигнаха до 540 MHz. В "Деветте полумесеца"  Вигей беше засякъл рекордните 650 MHz..."

Хей, мерси! Хмм... нещо не се получава. :(  На имаплантите е 30 Мhz. ама ще пиша за това в друга тема... утре

Eon

• Гост
« Отговор #193 -: Ноември 14, 2006, 08:44:07 am »
Хей, мерси! Хмм... нещо не се получава. :(  На имаплантите е 30 Мhz. ама ще пиша за това в друга тема... утре

Е защо пък трябва да се получава????

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #194 -: Ноември 14, 2006, 11:13:05 am »
Няма как - за "нормални" все още се приемат честотите до 150 MHz... ;)
musica universalis

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27