Автор Тема: Житни Кръгове  (Прочетена 85759 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Дъвиан

• Гост
Отг: Житни Кръгове
« Отговор #90 -: Август 12, 2006, 19:55:42 pm »
Правените от хора си личат от 100 километра, защото са не-съ-вър-ше-ни.

Ами ха да почерпим от светото съвършенство на извънземните и да направим и нашите съвършени. Хахахаха.

Той има предвид, че НЛО се карат от хора ;)

Въобще няма това предвид!

- - - - - - - -

А я да попитам - защо извънземните идват и правят такива житни кръгове по полетата? Какво целят? Благодаря за вниманието :D

Eon

• Гост
« Отговор #91 -: Август 12, 2006, 19:56:52 pm »
А я да попитам - защо извънземните идват и правят такива житни кръгове по полетата? Какво целят? Благодаря за вниманието :D
Само те си знаят защо го правят, останалото е предположения и догадки от наша страна.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #92 -: Август 12, 2006, 20:00:07 pm »
Не вярвам да е така.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #93 -: Август 12, 2006, 20:22:05 pm »
Житото е специално растение! Не случайно човечеството си прави хляба от него.

Освен изумителните му фрактални форми има и специална енергия, която се запазва дълго време. Предполагам, че запазва и енергията с която е облъчено пак за по-дълго време и затова житните кръгове се запазват толкова чисти и красиви. Затова и хляба най-бавно се разваля от всичките храни.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #94 -: Август 12, 2006, 20:30:02 pm »
Да, и аз така мисля. Житото е благословено растение и е пряко свързано със Слънцето. Самата му форма крие много тайнства и символи. Една от най-чистите и здравословни храни е да се яде сурово жито - да се сдъвче една шепа. Знам за такива хора, които ядат само жито и са напълно здрави. За съжаление за това трябва известна подготовка, защото нашата дъвкателна система е разклатена от приемането на и привикването към друг сорт храни. Така че неслучайно тези извънземни насочват вниманието си именно към житните ниви, където могат да намерят неопетненост и мащаби за изяви.
« Последна редакция: Август 12, 2006, 20:35:27 pm от Дъвиан »

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #95 -: Август 12, 2006, 21:50:21 pm »
Представям си как асфалтовата настилка е във формата на житни кръгове - ще е много красиво - хехе.
Дъвиан, внимавай за какво мечтаеш.Дупките наши не можем да закърпим, а ти ми говориш за чужди, па било и красиви ! Тъй де,  моята кола да не е танк :)
Сега чета "Тайни в полята". Да, добра е. Сигурна съм, че не е човешко дело тез творения. Не са само в житните поля, а се появяват в оризови ниви и рапични насаждения.А рапицата е много крехко растение.Според мен това е някакъв символичен език. А ние май много, много не вдяваме от символи. Е, не всички, но болшинството...
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Дъвиан

• Гост
« Отговор #96 -: Август 12, 2006, 21:57:20 pm »
Визията ми беше, че докато си караш колата вместо да гледаш сивото асфалтово платно пред себе си, да виждаш красивите форми на житните кръгове върху него. :) Просто идея за естетически мигове. :)

Eon

• Гост
« Отговор #97 -: Август 12, 2006, 22:02:27 pm »
Ще вземеш да катастрофираш докато зяпаш.

Айде стига моля ти се.  :)

Дъвиан

• Гост
« Отговор #98 -: Август 12, 2006, 22:04:39 pm »
Не съм виновен, че някой се захваща за мойте думи ;)

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #99 -: Август 12, 2006, 22:06:27 pm »
Извинявай, аз разбрах, че да изрязват от него разни фигури. А, иначе да рисуват колкото си искат :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #100 -: Август 13, 2006, 01:56:50 am »
Житото, както и животното лама, са едни от живите същества, които нямат земен аналог. Т.е. - смята се, че са пренесени от космоса.

Да - неслучайно е в житото.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #101 -: Август 13, 2006, 02:00:41 am »
Има ли животни на другите планети, а растения?

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #102 -: Август 13, 2006, 02:01:25 am »
Има разбира се :)

Eon

• Гост
« Отговор #103 -: Август 13, 2006, 08:59:14 am »
Има ли животни на другите планети, а растения?

Дъвиан, задаваш риторични въпроси. Има разбира се   :D

Дъвиан

• Гост
« Отговор #104 -: Август 13, 2006, 11:03:44 am »
Ами не съм запознат, затова питам.Защото ако има такива видове, значи има еволюция, а има ли еволюция защо да не може, ако флората и фауната на тези планети е като нашата, да има и хора като нас, човеци. Ето това ме притеснява от присъствието на животни на другите планети - че може да има хора там. Или всъщност не знам за какви точно животни и растенията ми говорите, че има, има ли факти за тях (кости и пр.)... Някой знае ли?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27