Автор Тема: На изчезване сме  (Прочетена 35667 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Re:На изчезване сме
« Отговор #75 -: Юни 15, 2010, 13:23:48 pm »
Цитат
То хубаво инвитро..и цялата работа насилена и нагласена..ама в крайна сметка Природата си знае работата.

Мислиш ли , че инвитрото е в унисон с Природата ? Аз по друг повод си питам .
Не.Но колко бременности се оказват неуспешни...И завършват с аборт.Щом са се родили децата,значи е трябвало да се родят!

Инвитрото е забременяване чрез изкуствено оплождане. Т.е. няма нищо общо с природата.
А с кое имат общо?

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 200
« Отговор #76 -: Юни 15, 2010, 14:00:46 pm »
Има много млади семейства в България, които са стерилни и броят им продължава да расте. Единственият им шанс е инвитрото. Има и други начини, но те са нетрадиционни и не се приемат сериозно от обществото, от друга страна медицинската мафия няма сметка популяризирането им. Инвитрото е един много доходоносен бизнес, имам чувството, че някой има финансова изгода от българското безплодие.
« Последна редакция: Юни 15, 2010, 16:26:28 pm от Hannibal »

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
« Отговор #77 -: Юни 15, 2010, 17:32:54 pm »
Ти нямаш такова чуство, защото си е така.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #78 -: Юни 15, 2010, 17:35:26 pm »
Има много млади семейства в България, които са стерилни и броят им продължава да расте. Единственият им шанс е инвитрото. Има и други начини, но те са нетрадиционни и не се приемат сериозно от обществото, от друга страна медицинската мафия няма сметка популяризирането им. Инвитрото е един много доходоносен бизнес, имам чувството, че някой има финансова изгода от българското безплодие.

И аз си мисля , че инвитрото е част от някаква конспирация срещу нас . И за това се хванах за него . И на мен ми прави впечатление , че има много млади семейства , които са стерилни :-X .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
« Отговор #79 -: Юни 15, 2010, 17:50:11 pm »
Може би звуча параноично, но мисля, че стерилизацията тук е умишлена. И едно време българите са били бедни, ала са раждали по много деца, тогава не е имало инвитро, а числеността ни е била по-голяма. Как така изведнъж през последните 20 години, безплодието започва да придобива такива размери? Значи се предполага, че има някакъв фактор, който спомага за това. Дали ще са ваксини,лекарства, хранителни продукти, питейна вода или други не знам... слаби медицински познания имам. Но при всички положения се работи за стерилизацията ни. С един куршум два заека - хем изчезваме като етнос, хем докато се мъчим да се възпроизведем хвърляме огромни суми  за инвитро.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #80 -: Юни 15, 2010, 17:56:43 pm »
Може би звуча параноично, но мисля, че стерилизацията тук е умишлена. И едно време българите са били бедни, ала са раждали по много деца, тогава не е имало инвитро, а числеността ни е била по-голяма. Как така изведнъж през последните 20 години, безплодието започва да придобива такива размери? Значи се предполага, че има някакъв фактор, който спомага за това. Дали ще са ваксини,лекарства, хранителни продукти, питейна вода или други не знам... слаби медицински познания имам. Но при всички положения се работи за стерилизацията ни. С един куршум два заека - хем изчезваме като етнос, хем докато се мъчим да се възпроизведем хвърляме огромни суми  за инвитро.

Мисля че не си параноик . Ако си , значи ставаме двама . В програмата за изтребването на българския народ има точка , която засяга точно това , за стелиризацията .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
« Отговор #81 -: Юни 15, 2010, 18:14:02 pm »
От друга страна, числеността на циганите за същите тези последни 20 години, расте стремглаво. Та се чудя кой е този фактор на безплодието, който ни влияе на нас, а пък не влияе на тях?!?! Пият и ядат като нас, дишат нашия въздух, но дали са ваксинирани, приемат ли медикаменти ? 
Ще дам конкретен пример, сестра ми беше доста пълничка преди няколко години, имаше проблеми с кръвното. Най-безотговорно й предписаха метопролол стада 2000. В листовката с дреееебни буквички беше скътано едно малко кьошенце, на което пишеше като страничен ефект увеличение на риска от безплодие.  Сестра ми е на 20 години, това лекарство е за възрастни хора, които се предполага, че няма да създават потомство занапред. В разговор с джипито разбираме, че това лекарство, чиято цена на опковка е над 15 лева, било редовна практика да се предписва и на млади хора имащи проблеми с кръвното налягане... така че нямало какво да се притесняваме, било безобидно. А това е просто  само едно перо, кой знае колко още други отрови имаме в аптеките. Ами ваксините?
« Последна редакция: Юни 15, 2010, 18:21:31 pm от Hannibal »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #82 -: Юни 15, 2010, 18:33:07 pm »
Ваксинацията , е фактора , който ни отличава от циганите . При нас българите , нямаме пропусната ваксина . Просто родителите ни , не са като циганите , които нехаят за децата си . Ето тук , си мисля , че е станала белята . Манипулирали са здраво родителите ни.

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
« Отговор #83 -: Юни 15, 2010, 18:38:28 pm »
Точно, затова сега размахват пръст от здравното министерство, че който не се ваксинира ще бъде глобен...

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #84 -: Юни 15, 2010, 23:39:00 pm »
Така е . Ясно е , че повечето родители , се осъзнаха по отношение на ваксините . Ами нашето ''ваксинирано'' поколение , какво е ? Изгубено поколение ?  :---

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #85 -: Юни 16, 2010, 00:38:02 am »
на мен ми биха 2 тая година. ???
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
« Отговор #86 -: Юни 16, 2010, 00:57:50 am »
Естествено това, че сме минали ваксинации не означава, че непременно ще останем бездетни. При някои хора този фактор се задейства при други не, предполагам, че има нещо общо с имунната система. В смисъл, ако имунната система е по-слабичка, ваксината би имала по-голяма ефективност в стерилизацията. Същото е при лекарствата, различните хора реагират по различнен начин, на някои им действа моментално, при други почти няма ефект. Не бива да се наплашваме, просто трябва да имаме едно наум по-нататък.
Ако трябва и кожодерски глоби ще плащам някой ден, но няма да си ваксинирам децата.

П.С. От миналата година е статията:
С от 200 до 500 лв. могат да бъдат санкционирани родителите, които отказват на детето им да бъде поставена някоя от задължителните имунизации. Така във Варна през миналата година е глобено едно семейство. Двойката заявила пред личния лекар на 3-годишното си дете, че не иска да му бъдат поставяни ваксини, включени в имунизационния календар. Заради отказа си семейството било глобено с 200 лв. Това съобщи на пресконференция днес началникът на дирекция “Надзор на заразните болести” към Регионалната инспекция по опазване на общественото здраве във Варна, д-р Светла Станева.

По думите на епидемиолога за разлика от подрастващите в морския град, които биват имунизирани на 100 %, едва 60 % от възрастните си слагат ваксини. Една от причините е, че много от хората заминават за чужбина или пък за друг град в страната, без да декларират това, а личните лекари предвиждат за тях ваксини.

Д-р Станева поясни, че благодарение на ваксините през последните години Варна се е разминала с някои епидемии. Такъв е случаят от преди 3 години, когато в други райони на страната имаше епидемия от заушки, докато в морския град тя беше избегната с мощна кампания за имунизиране на родените в периода 1982 г. – 1992 г., за които рискът да заболеят е най-голям. Д-р Станева допълни и, че вече пета година няма регистрирани случаи на болни от морбили, докато в някои европейски страни заболяват стотици хора.

Председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари във Варна, д-р Светлин Митев отбеляза, че много от родителите се страхуват да имунизират децата си заради евентуални усложнения. Той отрече джипитата да не информират пациентите за вероятните опасности, но уточни, че процентът на постваксиналните реакции е много нисък. Статистиката е отчела единични случаи на противопоказания предимно при прилагането на живите ваксини, каквато е БЦЖ-имунизацията за туберкулоза.

Когато родителите се притесняват децата им да бъдат ваксинирани с такива препарати, могат да си купят други аналогични, но тогава съществува друг риск. Много е важно медикаментите да се съхраняват по правилния начин, да не се допуска да се затоплят, тъй като стават неефективни, допълни д-р Станева.

Специалистът съобщи още, че се очаква през 2010 година имунизационният календар, в който в момента са включени 9 ваксини, да бъде разширен. Новите препарати, които ще бъдат добавени са срещу пневмококи и хемофилус. Това са едни от най-честите причинители на инфекции на нервната система, а РИОКОЗ регистрира такива случаи предимно през зимния сезон

« Последна редакция: Юни 16, 2010, 01:02:43 am от Hannibal »

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #87 -: Юни 16, 2010, 00:59:44 am »
Нека преди да вземем някакво лекарство да прочетем листовката, но за жалост и това не помага много.

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
« Отговор #88 -: Юни 16, 2010, 01:04:19 am »
Нека преди да вземем някакво лекарство да прочетем листовката, но за жалост и това не помага много.
О да, това е задължително, още когато го купуваш в аптеката да прочетеш внимателно листовката... то и това не е гаранция де, но все пак. Прави ми впечатление, че хората масово гълтат лекарства без дори да са си направили труда да прочетат, щом лекаря е казал край - трябва да се вземе. Това е насадена психоза, че непременно ако не следваш стриктно лекарските предписания, то си обречен на бърза и мъчителна смърт. Същото е с ваксините, цялата тая психоза около пандемиите е такъв балон, раздут от медиите, които пък преди това са се облажили под масата със свежа пара от фармацевтичната мафия!
Ефектът е налице. Тая зима всички си спомняме истерията за свинския грип, нали? Някои (по-податливите на манипулации), даже тръгнаха с маски по улиците,смех смех... А болните от въпросния грип бяха, стотици пъти по-малко от тези които си караха стандартния сезонен грип. Минаха нялколко месеца, сега никой не споменава за свински грип по телевизиите :) Защо така? Може би щото им се развоня пръднята и доста хора се усетиха, за кво става реч.
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 01:24:57 am от Hannibal »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #89 -: Юни 16, 2010, 01:30:13 am »
Цитат
Ако трябва и кожодерски глоби ще плащам някой ден, но няма да си ваксинирам децата.

Aми , ако не е само чрез ваксините ? Ние знаем за тях . Ама не знаем следващата ''изненада'' , която са ни поднесли  ??? Дай да мислим . Какво ли ще се случва от тук на сетне . Много се разшумя за ваксините , и съм сигурен , че имат и полан Б .

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27