Автор Тема: На изчезване сме  (Прочетена 35683 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
Re:На изчезване сме
« Отговор #60 -: Юни 13, 2010, 18:49:49 pm »
Поправям се.
Едното от тези 2 българчета няма шанс за добро бъдеще, защото него самото го няма.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #61 -: Юни 13, 2010, 19:11:52 pm »
nikoko , може ли и ние с нашите мисли , да имаме вина , че бебчето почина ? Макар , че ние не сме им мислили лошо на бебетата , но доста охулихме майката , че няма да може да се грижи добре за тях .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #62 -: Юни 13, 2010, 21:25:50 pm »
Това реторичен въпрос ли беше? Ако не е според мен имаме вина, но както казах тя вече е родила и сега ни остава да я подкрепим. Дано поне другото да се спаси.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #63 -: Юни 13, 2010, 21:53:09 pm »
Това реторичен въпрос ли беше? Ако не е според мен имаме вина, но както казах тя вече е родила и сега ни остава да я подкрепим. Дано поне другото да се спаси.

Разбира се , че НЕ е риторика . Замислих се в/у цялата ситуация със бабчето и нейните бебета . Много злоба и злъч се изля буквално срещу тях . В това число и аз , който бебе не съм помирисвал , но взех отношение по темата  ??? И всичко това ме наведе на черни мисли от сорта на : подобното привлича подобно . А ние тук буквално ''оревахме'' съдбата на бебетата . НЕзнам , ама ми е криво . Не биваше да засягаме тук , такива сложни и женски теми  :nea: .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #64 -: Юни 13, 2010, 22:03:53 pm »
За съжаление , едното бебче е починало.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/06/13/916317_pochina_edno_ot_bebetata_na_62-godishnata_maika/

Погледнато от страна на езотериката, за да се инкарнира душа в тяло, родено от 62 годишна жена (рискове за живота на детето), значи доста дълга опашка от души се е насъбрала.
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 22:05:53 pm от sidewinder »

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #65 -: Юни 13, 2010, 22:06:30 pm »
Не сме ги уревавали. Ние просто мислим, че не било редно. Не искам да се правя на Пилат Пунтииски, но ние не казахме нищо по техен адрес. Имам съученици, които се изказаха доста грубичко по адрес на майката и децата. Не смятам това да кажеш дали според теб е редно или не е "уреваване", грях и т.н.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #66 -: Юни 13, 2010, 22:08:38 pm »

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/06/13/916317_pochina_edno_ot_bebetata_na_62-godishnata_maika/

Погледнато от страна на езотериката, за да се инкарнира душа в тяло, родено от 62 годишна жена (рискове за живота на детето), значи доста дълга опашка от души се е насъбрала.
Не го бях поглеждал от тази гледна точка, но съм напълно съгласен с теб.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #67 -: Юни 13, 2010, 22:16:35 pm »

Чел съм . Много съм прочел по въпросът за инкарнациите . Нещата са ми ясни . И все пак не биваше обществото(от непросветени , в този ред , на упоменаване и аз да се намесваме) , да си казваме ''тежката дума'' . Сбъркахме всички , и просветени и непросветени .

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #68 -: Юни 13, 2010, 22:26:51 pm »
Не сме ги уревавали. Ние просто мислим, че не било редно. Не искам да се правя на Пилат Пунтииски, но ние не казахме нищо по техен адрес. Имам съученици, които се изказаха доста грубичко по адрес на майката и децата. Не смятам това да кажеш дали според теб е редно или не е "уреваване", грях и т.н.

Те не само , че са се изказали грубичко , но и много черни послания са отправили към бабчето и бебчетата . Хайде ми кажи , че официалните медии , не служат на илюминанти . И все пак , дано за Жаклин е по-добре да не е в нашият Свят(във което съм убеден) . Аз лично се радвам , че Жаклин няма да живее сред нас . Лоши сме . Тя нямаше да ни приеме . Щеше да страда .

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #69 -: Юни 13, 2010, 22:38:49 pm »
 :good:
Тези, които не са приемани от обществото мат място другаде (за жалост).

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #70 -: Юни 13, 2010, 23:01:02 pm »
:good:
Тези, които не са приемани от обществото мат място другаде (за жалост).

О'кей . Обществото (стадото) като не приеме , опщоприетата норма (бабчето) , това означава ли , че не бива да приемаме бебчетата (за съжаление вече едно бебче) . До там ли се докарахме ??? Каквато норма (обществена) ни спуснат от ''горе''  , нея да приемаме ? А ние къде сме ? Умряли ли сме ? Мислещото общество къде е ??? И то ли умря , покрай другото(НЕмислещото) . Защо ние Българите , сме се разделили на мислещи и не мислещи(зомбирани)  ???
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 23:03:08 pm от ARRI »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #71 -: Юни 14, 2010, 10:17:43 am »

Чел съм . Много съм прочел по въпросът за инкарнациите . Нещата са ми ясни . И все пак не биваше обществото(от непросветени , в този ред , на упоменаване и аз да се намесваме) , да си казваме ''тежката дума'' . Сбъркахме всички , и просветени и непросветени .
И аз нещо подобно се бях заамислила..И кои сме ние в крайна сметка,че да съдим?То хубаво инвитро..и цялата работа насилена и нагласена..ама в крайна сметка Природата си знае работата.Имам предвид,че нищо случайно няма,и щом Бог(природа,вселена..)си е дал съгласието така да се каже,тези деца да се родят,ние нямаме моралното право да съдим и да даваме оценка.

Неактивен Hannibal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 200
« Отговор #72 -: Юни 14, 2010, 11:01:58 am »
Тъжна работа. Дано другото дете успее да премине трапа. Представям си как го е изживяла  майката наред с общественото порицание...Трябва да престанат да я дъвчат по медиите, иначе жената може да изперка тотално и да направи някоя глупост от отчаяние.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #73 -: Юни 15, 2010, 00:43:18 am »
Цитат
То хубаво инвитро..и цялата работа насилена и нагласена..ама в крайна сметка Природата си знае работата.

Мислиш ли , че инвитрото е в унисон с Природата ? Аз по друг повод си питам .

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Castigo corpus meum
« Отговор #74 -: Юни 15, 2010, 10:29:17 am »
Инвитрото е забременяване чрез изкуствено оплождане. Т.е. няма нищо общо с природата.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27