Автор Тема: Извънземни Споразумения  (Прочетена 34334 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Отг: Извънземни Споразумения
« Отговор #45 -: Юни 24, 2006, 11:24:52 am »
Аз мисля, че загубата е сериозна Ултрафутур.

Кофти е... :'(

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #46 -: Юни 24, 2006, 12:36:57 pm »
Quote: Дори 5 милиона души да не го понесат ( а това е много малък % от населението на Земята)  си е сериозна загуба.
Дори и 5 млрд да не го понесат, пак не е сериозна загуба. Човечеството трябва да си спомни своето минало, и това ще стане - с цената на всичко... ;)

хаха виж сега то ако е да гледаме сеир и аз не бих отказал да  се изсмея на ошашавените физиономии при новината  ;) Черните обаче могат да използват доста  умело момента да повлекат с тях доста народ. Иначе на мен винаги ми е било интересно как по друг начин ще се редуцира населението на планетата щото очевидно сега е прекалено много. А и също така смея да твърдя поне 4 милиарда са прекалено назаде в интелектуалната и духовната си еволюция! При останалите три милиарда поне интелектуално нещата са  що годе добре ( в смислъл при желание могат да се вместят в някакъв стандарт), но по отношение на духовните добродетели подобен потенциал притежава около един милиард от населението.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #47 -: Юни 24, 2006, 13:14:16 pm »
Именно...
Не ме разбирай погрешно - да не го понесат не означава непременно да умрат, а да умрат не означава непременно да изчезнат завинаги...Филтрирането, което оказва Астрала за човешките души, освен поле за манипулация на сиво-черните, е и благоприятна почва за израстване.
Докато се продължава с този стрес и ужас обаче, нещата могат само да навредят на планетата и следователно трябва да има момент на Катарзис... ;)
musica universalis

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #48 -: Юни 25, 2006, 15:51:15 pm »
За сетивата съм напълно съгласен;това обаче не означава че трябва всичко което ни се каже да се приема за чиста монета
На този етап за нещата които не виждаме изграждаме устройства с помоща на които "виждаме" :)
Разбира се,че с помоща на пак тая техника след 200-300 години кой знае как ще се развие човек,визирам примерно генното инженерство:доста се учудих когато мой американски приятел преди месец ми спомена че от клиниката в която жена му ще ражда му предложили да избере цвета на очите на детето си..и това е сега,смятайте какво ще е след 300 години примерно!
« Последна редакция: Юни 25, 2006, 16:15:01 pm от Life »

Eon

• Гост
« Отговор #49 -: Юни 25, 2006, 16:19:19 pm »
смятайте какво ще е след 300 години примерно!

Gataka

Oberon

• Гост
« Отговор #50 -: Юни 26, 2006, 11:40:59 am »
смятайте какво ще е след 300 години примерно!

Total destruction..

И ние си го заслужаваме, защото се месим където не ни е работата и си мислим че ни е позволено...Когато настъпи Денят, ще съм с ясното съзнание, че ние сме си го направили !

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #51 -: Юни 26, 2006, 12:28:30 pm »
Кои сме тези ние ? Неможе манипулиращите , които носят огромната отговорност да се поставят на една черга с тези които са манипулирани и да нсоят същата отговорност като тях. Вярно е че има и такива марионетки, които живеят с девиза СЛЕД МЕН И ПОТОП  и не ги вълнуат много нещата ако материалното им положение е добре, но в крайна сметка проблема идва от това че в дейстителност Земята не се управлява от официално избраните правителства, за които вече хората могат да носят отговорност. Затова пускам тема за КАБАЛИТЕ  в раздел НЛО  :P

Неактивен Life

• Четящ
  • *
« Отговор #52 -: Юни 26, 2006, 20:53:37 pm »
Цитат
Total destruction..

Прекаленоо песимистично,по подхождат на религиозен фанатик тия думи
Е,разбира се че ще има и фира(дА СЕ НАДЯВАМЕ ДОПУСТИМА),но защо трябва да се чака хода на еволюцията?и кой знае как ше се развие тя?
Най добре ние да си контролираме собственото развитие

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #53 -: Юни 27, 2006, 01:18:13 am »
За сетивата съм напълно съгласен;това обаче не означава че трябва всичко което ни се каже да се приема за чиста монета
На този етап за нещата които не виждаме изграждаме устройства с помоща на които "виждаме" :)
Разбира се,че с помоща на пак тая техника след 200-300 години кой знае как ще се развие човек,визирам примерно генното инженерство:доста се учудих когато мой американски приятел преди месец ми спомена че от клиниката в която жена му ще ражда му предложили да избере цвета на очите на детето си..и това е сега,смятайте какво ще е след 300 години примерно!
Аз чиста монета не съм срещнал още. ;)
Но защо да предпочитаме патериците (техниката) пред оригинала?

По-вероятно е да разберем дали и какви са споразуменията с извънземните, отколкото на елита.
Той отдавна ни споразумява. ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Oberon

• Гост
« Отговор #54 -: Юни 27, 2006, 09:22:40 am »
А кой ни го позволява?

Oberon

• Гост
« Отговор #55 -: Юни 27, 2006, 11:19:05 am »
А както аз казах, бъдещото тотално унищожение ( не съм фанатик хахаха, именно с тях се борим тук ), няма нищо общо ( или поне не много ) с некадърните дейности на човека.
Оня ден гледх "Поличбата" ...и останах с впечатлението, че човек няма избор. Той няма как да се бори с много неща, а тоз дето трябва да помага само гледа...не ми излизай с номера "неведоми са пътищата"...Едно време..отидеш при попа, попееееее, дъщерята и се опрай крака, ааааа, Бог си знае работата...след време, попеееееее, измерха кравите, ами, чадо, неведоми са пътищата Господни :) Кой как му изнася ...

Oberon

• Гост
« Отговор #56 -: Юни 27, 2006, 11:59:10 am »
Легионерът, аз съм един от малкото защитници на науката тук:))) Не съм пророк, други преди мен са били :) И в крайна сметка, защо си мислиш че говоря за физическо унищожение:))?

Неактивен Life

• Четящ
  • *
« Отговор #57 -: Юни 29, 2006, 10:20:49 am »
Такива поличби Бог дал с лопата!
Спомням си навремето преди 2000 какви глупости и щуротии се изписаха....и то масово на всякъде
И какво стана?нищо!....да се асоциира една по привлекателна като число дата или която е и да е било дата със нещо апокалиптично и просто поредния опит за фурор,доста наивен според мен

Така навремето религиозните водачи на контролирали населението,чрез всяване на страх,Божествено наказание и тнт
Във века на Интернет подобни тези звучат меко казано смехотворно

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #58 -: Юни 29, 2006, 13:17:02 pm »
Блаженни верующите в научно-техническия прогрес и овладяване природните стихии! Темата се казва "ИЗВЪНЗЕМНИ СПОРАЗУМЕНИЯ" и има защо да се казва така.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #59 -: Юни 29, 2006, 17:09:39 pm »

А сега стегнато и по проблема... ИЗВЪНЗЕМНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ не съществува и по тази причина Земята не е страна в него. Никакви извънземни сили  не се интересуват от нашата планета и от нас самите и по тази причина нямаме никакво място в несъществуващ процес.

Това гениално твърдение по телевизията от някой учен пенсионер ли го чу ?  Или пък то ако има нещо такова НАСА отдавна да ни е известила  ;). Специално на теб първо ще дойдат да ти кажат за извънземния контакт !Щом не са ти казали значи такива налудничави мисли за извънземни могат да се допускат само за забава в някой филмче или игра.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27