Автор Тема: Трябва ли да се върне Законът за защита на нацията?  (Прочетена 16026 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Schicksal

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 97
  • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Дами и господа, видяхте до какво водят демокрастията и хомонизмът! Под претекст, че "осъществяват равенство и свобода",  "богоизбраните" (мания за величие - симптом на шизофрения) се промъкват навсякъде и извъртат всичко в своя полза за сметка на другите. Мултикултурните (безкултурните) общества насаждат омраза в тези, които още не са обезличени, и обезличават тотално онези, които са по-податливи. Единствено гореспоменатите господа ЗАПАЗВАТ вярата и обичайте си. Затова, използвайки опита на дедите си и надграждайки го със своя, се усъвършенстват и запазват. А НИЕ!!?
Да не говорим, че хората НЕ могат да бъдат равни и с еднакво мислене - имат различен ГЕНОМ! "Любимците" на света - преследвани от хилядолетия - целят точно борба срещу генома или унищожаването му - във всеки случай не им трябват хора с чист произход и генетично носени способности, а мешани кафеви дегенерати - слуги с ген на мързела!
Затова трябва да се въведе ЗЗН, за да се унищожат и проводниците на чуждия интерес (или поне да се контролират, не съм тръгнал чак да избивам различните само защото са различни) и да се предотврати забавянето на развитието на народа/нацията по пътя към вечната цел - Съвършенството.
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

Неактивен любознателният

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 48
Каква  защита за нацията , като вече повече от 23 години нацията е  подложена на извергност от страна на наши и чужди кръвопийци . Няма истински национализъм в БГ , само надути приказки за национализъм   . Пример партия Атака .
И сто таралежа в гащите на някой, пак не са му достатъчни.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27