Пределно ясно, че ще дадеш това тълкуване, но мен ме интересува отговорът на твоето защо. Искам да видя ти какво мислиш. Какви процеси биха създали такъв череп в марсовата пустиня? И защо череп който наподобява човек, а не кон, магаре, динозавър, кит, щраус, вълк, мечка и т.н. Дай да разтълкуваме на народонаселението... Според мен тук нямат място природни процеси. За създаването на такава фигурация в околната среда се изисква случайност /изчисли я ако можеш/ вследствие природни процеси които ти ще предпочетеш да посочиш в твоята хипотеза. И не е ли съвсем ясно, че във Вселената случайни неща няма? Все едно случайно човек се е появил вследствие случайна насока на еволюцията и то точно на Земята, а не на Марс или Венера... Хайде бе... Ти от умрял писмо получавал ли си? Аз не съм...
Как човечеството не може да разбере, че НЯМА МАТЕРИАЛНА ЕВОЛЮЦИЯ, има ЕВОЛЮЦИЯ НА ИНФОРМАЦИЯТА, НА ДУХА, НА ОНОВА КОЕТО Е ПЪРВИЧНОТО, щото всяко действие във Вселената първо има информационно намерение и решение за осъществяване, а след това се създава материалната форма. Това може да се проследи най-вече в човешкия индивид било то като съзнателно или несъзнателно. Преди решението за действие винаги има процес на мислене, обработна на информацията, а действието и манипулацията на и върху материята е следствие.
Така че дай конкретно, точно и ясно обяснение, така както направи с "цветето".
Поне се съгласи с мен че на Марс наистина има череп, макар да не е на хомо сапиенс, което е очевидно.