Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 438790 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
  • Публикации: 149
    • КОСМОС БГ
Изобщо не се измъквам по въпроса за черепа. Най-естественото и логично обяснение, че има човешка фигура на Марс каквато и да е е че тя се е образувала по естествен начин. Помисли сам защо...

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Пределно ясно, че ще дадеш това тълкуване, но мен ме интересува отговорът на твоето защо. Искам да видя ти какво мислиш. Какви процеси биха създали такъв череп в марсовата пустиня? И защо череп който наподобява човек, а не кон, магаре, динозавър, кит, щраус, вълк, мечка и т.н. Дай да разтълкуваме на народонаселението... Според мен тук нямат място природни процеси. За създаването на такава фигурация в околната среда се изисква случайност /изчисли я ако можеш/ вследствие природни процеси които ти ще предпочетеш да посочиш в твоята хипотеза. И не е ли съвсем ясно, че във Вселената случайни неща няма? Все едно случайно човек се е появил вследствие случайна насока на еволюцията и то точно на Земята, а не на Марс или Венера... Хайде бе... Ти от умрял писмо получавал ли си? Аз не съм...
Как човечеството не може да разбере, че НЯМА МАТЕРИАЛНА ЕВОЛЮЦИЯ, има ЕВОЛЮЦИЯ НА ИНФОРМАЦИЯТА, НА ДУХА, НА ОНОВА КОЕТО Е ПЪРВИЧНОТО, щото всяко действие във Вселената първо има информационно намерение и решение за осъществяване, а след това се създава материалната форма. Това може да се проследи най-вече в човешкия индивид било то като съзнателно или несъзнателно. Преди решението за действие винаги има процес на мислене, обработна на информацията, а действието и манипулацията на и върху материята е следствие.
Така че дай конкретно, точно и ясно обяснение, така както направи с "цветето".
Поне се съгласи с мен че на Марс наистина има череп, макар да не е на хомо сапиенс, което е очевидно.

Неактивен space-bg.org

• Четящ
  • *
  • Публикации: 149
    • КОСМОС БГ
Тук е въпроса че не мога да се съглася...
Ама изобщо. Не че не би ми се искало. Иначе, аз имам основание леко да оспорвам еволюцията защото вярвам в Бог колкото и да е Outdated за някои хора.

Неактивен Eltimir

• Пишещ
  • Публикации: 519
Дълго време кой знае защо все не успявах да вляза в тоя форум. Затова нямаше как да отговоря.
До ден-два ще подбера снимките и ще ги копирам тук. Има и филми, има много доказателства, че онова, което ни позволяват да видим е само малка част от общата картина. Ще ни пускат информацията на малки порции, докато не бъдем готови да научим истината.

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Съжалявам, като се опитам да пусна снимка, ми излиза това:
"Грешка!
Отдалечен сървър прекрати връзката

Опитахте се да посетите адреса http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?action=post2;start=105;board=23, който към момента не е достъпен. Моля, проверете дали адресът (УРЛ) е изписан правилно и тогава се опитайте да го заредите отново."
Досега съм отбрал 70 снимки, общо 24 МВ. Ако някой може да ги качи, да му ги пратя по мейла. Моят е [email protected]
Имам още много снимки, но даже не съм ги преглеждал всичките. Част от тях са огромни, по 20-30 МВ едната и едва ли могат да бъдат качени, освен ако не ги намаля. Но тогава пък ще изчезнат подробностите, които са особено важни.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Имам още много снимки, но даже не съм ги преглеждал всичките. Част от тях са огромни, по 20-30 МВ едната и едва ли могат да бъдат качени, освен ако не ги намаля. Но тогава пък ще изчезнат подробностите, които са особено важни.
Давай, чакам имейл. Адресът ми е в списъка на членовете, но съм в АБВ и там мисля че има ограничение на файлове до 8 МБ. И не ползвай никакъв ОУТЛУК. Прати файлове по нормалната процедура през имейл-клиента. И ако имаш нещо по добро от снимката с черепа "напрау шъ ги разбийм сичките".

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Пуснах ги в сайта на Движение "Воини на Тангра". Имам още много снимки. Ще трябва да подбера някои и също да ги пусна. Ако можеш, изтегли ги и ги пусни тук. Напоследък се появиха доста поръчкови, но дилетантски писания по темата "Марс" и мисля, че едва ли е случайно. В "Строго Секретно", например се намеква, че някой редовно почиства от прах слънчевите панели на американските сонди, пратени на тази планета. Но и част от другите снимки са не по-малко загадъчни. Веднъж запитах: ако това на снимката е роботчето, което снима на Марс, той кой ходи след самото роботче и го снима? Имам и още подобни въпроси, но нека снимките се появят и тук и после ще говорим.
Във всеки случай Марс не е това, което си мислехме доскоро. И тази планета ще играе все по-голяма роля в живота на Земята.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Къде във "Воини на Тангра", на коя подстраница, щото вчера го разглеждах и повечето снимки там са с отвратително качество.Кога си ги вкрал в сайта им?
Веднъж запитах: ако това на снимката е роботчето, което снима на Марс, той кой ходи след самото роботче и го снима? Имам и още подобни въпроси, но нека снимките се появят и тук и после ще говорим.
Във всеки случай Марс не е това, което си мислехме доскоро. И тази планета ще играе все по-голяма роля в живота на Земята.
Това ме разби тотално.

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Проблемът е там, че роботчето е снимано под различен ъгъл и в различни етапи от своето марсианско пътешествие. Та въпросът е съвсем логичен. Кой ходи след роботчето и го снима? Снимките са много интересни и могат да се забележат доста необясними неща. Има ги и сините топчета. Едни такива сини топчета с неясен произход, които са осеяни навсякъде из Марс. Едновременно със сините топчета се наблюдава сгъстяване на марсианската атмосфера, както и повишение на нейната температура.
Имам и филм, в който е показано как докато руснаците снимат повърхността на Марс, над планетата пада огромна сянка на вретенообразен предмет. Сянката е дълга над 3000 /Три хиляди/ километра и широка около 27. Жалко, че няма как да пусна филма някъде.
А оня череп не е човешки.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Пределно ясно е, че черепът е на иноземно.
Само не уточняваш в коя категория на "Воини на Тангра" са снимките ти и кога си ги качил, вчера сутринта каквото интересно имаше го издърпах и го сложих в настоящия форум. А снимката с черепа е още от началото на май. Сега който я намери в друг сайт ще му пиша шестица...  ОТ ТОТОТО, не на хартия в бележника.
Апропо... нещо Спейса много се умълча. Нали в страницата за "аутсайдера" му "запокитих" една чудесна теория за космогония и той сигурно чете. Иначе досега да е казал нещо пак за снимката с черепа. Така и не каза какви аджеба природни причини са го създали. Май си сви сърмите... и няма вече доводи. "Нашите снимки" са много. Ако го караме една по една да ги обяснява, докъде ще стигнем. Трябва да го съжалим!!!...

Неактивен Eltimir

• Пишещ
Снимките ги поставих днес следобед. В галерията са. Като влезеш в началото ще ги видиш. Само се чудя, че като почна да поставям такива снимки и да задавам разни въпроси, веднага идват някакви непознати, които се оказва, че ужасно се дразнят от снимките и особено от въпросите. Много странно, едва ли засягам нечии интереси? Или може би засягам?

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Ето и снимките:
Първата естествено Сидония.
Втората е вчерашната моя, но качествена. Обърнете внимание на ъгъла на следите и как те почват от нищото и свършват в нищото.А третата просто думата имат по-специалисти.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Нататък карам вече по ред.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
Имайте впредвид че резолюцията е голяма, което значи, че за да се насладите трябва да си ги запишете и тогава да ги отворите.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
The message body was left empty. - Като качвам снимките ми дава тази грешка. Какво значи?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27