Автор Тема: Сценарият - България  (Прочетена 42663 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #15 -: Януари 11, 2011, 19:19:21 pm »
Здравей Rosenkreuz  :)

Поздравявам те за стила и начина на комуникация  :drinks:

Как мислиш дали един ден можем да направим България "чиста и свята република" ?

Manve, благодаря ти за поздравите! Разбира се, че може! Не само може но и е наш ДЪЛГ да се осъзнаем и да поемем ОТГОВОРНОСТ ако искаме да оцелеем като народ  :) Нали за това се борим? Левски, Ботев, Александров, Сандански... нали това са завещали? То си е въпрос на личен избор пак, пак до същото ще опрем и винаги там ще опираме - To be or not to be

« Последна редакция: Януари 11, 2011, 19:20:22 pm от Rosenkreuz »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #16 -: Януари 11, 2011, 19:58:01 pm »
Цитат
А някакви предположения да имаш защо точно в православните държави комунизма все още успява да вирее и е по-силен от всякога, а в католическите го отпъдиха много бързо? Нямало било верска връзка - толкова много ми се набива в очите, че ставам все по-убеден. Не вярвам на съвпаденията. Не виждам каква точно е връзката, но факта си е факт - тези държави най-тежко понесоха прехода. И граничат с ислямски територии.


Отнесен, абе Амиго наистина.........слез на земята моля ти се!

Не може да ги делиш тия въпроси на база на религията, просто започнеш ли така да ги гледаш обичаш се разбери. Не е правилно така да се гледа въпроса. В нашия регион комунизма просто щеше да падне. Как така италианеца ще кара Фиат когато с иска а аз ще чакам 6 години за една кьорава Лада?  :) Как така унгареца ще има право на 3 трактора, 2 частни имота и собствен бизнес а аз няма? Ето поради такива причини просто си замина режима, не че нямаха сили да ни държат още 20 години, хората така избраха да стане. Ти да не мислиш, че не се е знаело, че варшавския договор ще пада? А когато нещо такова се знае, хора като Огнян Дойнов тъъъррркат ли търкат ръчички и пишат планове за действие с парите на Българския данъкоплатец. Бай Тошо седи и си мълчи като бита коза, защото от него много малко е зависело, разбери по време на комунизма Москва и в частност КГБ управлявха България, не бай Тошо. Заради тях е цялата история в момента, от там идва ядрото на нашия така наречен елит! В западна Европа изобщо не допуснаха комунизма а и там няма нужда от него моделите са други. Това ги спаси тях и в много голямо отношение за демокрацията там са отговорни няколко масонски ложи сложили началото и на Френската Революция. Трябва да знаеш, че масонството е гарант против диктаторските режими, не напразно в такива режими първо ложите нападат. Западна Европа си плати за безотговорността като допусна хора като адолф хитлер да станат мощни и въпреки милионите загинали го спряха, за което цял свят им е благодарен, че на всичкото отгоре и поука си взеха хората!!!

Виж сега къде е основната разлика между нас и запада, аз поне на запад съм израстнал и знам за какво става въпрос. На запад хората знаят какво е гражданско общество  :) това на първо място. На запад поне до преди няколко десетилетия хората определяха кое и как в държавите. Религията нищо общо няма! Въпрос на начин на живот е. При тях е нямало турско робство 500 години! Нямало е кой да се опитва да ги унищожи като нации и етноси. Нас турците ни метнаха 500 години бой, кючеци и другите работи, освобождаваме се внасят ни царе! После комунистите юруш и те тормоз още няколко десетилетия и накрая диктаторския режима пада! Тогава, от колко години България не е под някакъв вид управленски натиск? Колко? Преди комунистите за малко и после след комунистите 20 години до ден днешен. Дали ние имаме опит като гражданско общество и изобщо като Свободен Народ като германския примерно? Ето в тези факти ще намериш разликите защо запада така а ние иначе.

Айде ако ти е по-лесно да разгледаме въпроса от малко по-различна стратегическа гледна точка.

Какво е комунизма на практика? - Суров режим. Къде има нужда ако не от монархия то от режим като комунистическия? - В многоетнически държави. Защо в Китай все още има управляваща ком. партия знаеш ли? - Защото в Китай живеят повече от 20 различни етноса и 10 различни религии. Как се удържа такава държава? По западен демократичен модел ли?  :) Същото е и с Русия, тя и сега е федерация от доста държави влизащи в състава и, а държавите от бившия СССР станали самостоятелно все още зависят прекалено много от Русия. Не си мисли, че руснаците са глупави хора :) Защо по време на СССР нямаше руска мафия както я има днес? Отговора е много лесничък, защото след падането на режима бившите агенти на КГБ я създадоха руската мафия. Същото е и в България. Събитията в Молдова пък са продукт на националното самосъзнание на хората, и на тях генерал Лебед им показа как стоят нещата в големите държави.

В Германия или Франция е нямало нужда от комунизъм, друг факт е, че са го отхвърлили много бързо като опция за държавно управление.

Цитат
Я ти отговори на този въпрос - защо някой не е разрешил на Англия да нахлуе тук?

От кога Англия и САЩ пък питат къде и кога да нахлуят и то по времето на 2-рата световна война...  :) мисли ги малко нещата като ги пишеш. Хитлер пада заради общите усилия на СССР и запада, но остава Сталин, той не е разрешил на запада да окаже влияние върху България поради ред причини.

Цитат
Значи, не само, че няма естествени политически фигури, но няма и реализирали се бизнесмени - всичко е ДС. :) Някой много здраво те лъже и явно те кара да пропагандираш тук такава информация, от която ние трябва да се почувстваме длъжни да толерираме саморазправа с целия политически и бизнес елит, без да проверяваме изобщо виновни ли са или не и да го заменим с друг, който досега някак е бил в прикритие. Такова нещо не може да се случи - няма да получите никаква подкрепа.

Кажи ми колко на брой големи бизнесмени от България познаваш? Аз познавам поне 30 души от които всичките до един са бивши членове ако не на ДС то на БКП като минимум, та нали точно по хора като тях се разпеделиха куфърчетата бе Отнесен? Разбира се има и нормални хора, които са се реализирали с труд ама от кога? Я до 99-2000ната година имаше ли свободен пазар в България? Че и все още е така, ето аз искам да внасям продукция с хиляди тонове на месец, нужна на Българската индустрия и ако се опитвам да продължавам да пробия ...... ами ще ми резнат зелката бе! Нали ти казах, пробвай ти самия да се намесиш в големия бизнес да видиш какво става там.
Ако имаш такова намерение пиши ми на лични аз ще те консултирам. Пак да спомена, на мене и на хората като мене никаква подкрепа не ни трябва  :) не всеки става за тая работа, само точно определени и доказани хора, така че запази си подкрепата не ми трябва на мене  :hi: Искам и да ти благодаря за това, че завързахме най-сетне диалог. Пак ще ти кажа, че аз не съм ти враг, точно обратното.
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 20:05:11 pm от Rosenkreuz »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Manve

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Re:Сценарият - България
« Отговор #17 -: Януари 11, 2011, 19:59:44 pm »
Manve, благодаря ти за поздравите! Разбира се, че може! Не само може но и е наш ДЪЛГ да се осъзнаем и да поемем ОТГОВОРНОСТ ако искаме да оцелеем като народ  :) Нали за това се борим? Левски, Ботев, Александров, Сандански... нали това са завещали? То си е въпрос на личен избор пак, пак до същото ще опрем и винаги там ще опираме - To be or not to be

Rosenkreuz съгласен съм и напълно те подкрепям !

По какъв начин можем да осъществим този идеал ? Би ли представил твоята гледна точка относно етапите и последователността на целият процес както и участниците и ролите в тези евентуални бъдещи събития ?

"Бъди възторжен идеалист - смел до безумство,влюбен в България до фанатизъм,честен до самопожертвува

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #18 -: Януари 11, 2011, 20:20:58 pm »
Приятелю разбира се! Щом искаш ще си кажа личното мнение. Ако не възразиш ще говоря по народно му, няма смисъл от дипломатична реч тук. На най-първо място и преди всичко трябва да разберем и да проумеем като Народ, че носим ОТГОВОРНОСТ за самото си съществуване като държава. Ние самите сме отговорни за това в каква държава живеем, кой ни управлява, как ни управлява и т.н То си е право на личен избор а ние го упражняваме или забравяме да го упражним или просто вече ни е все тая и ни е по-лесно да сме овце и само да се оплакваме. Отново до там опряхме - себепознание и право на личен избор, това е основата на абсолютно всичко в човешкия живот.

Ако избера да си пия ракиите и да си играя кючеците, само да се оплаквам, да завиждам на комшията, че е по-напред от мене с 200лв на месец и на всичкото отгоре да си търся извинения за бягане от ОТГОВОРНОСТ като обвинявам други за собственото си положение......извинявай ама никаква промяна не мога да очаквам  :) а ако има още 3 4 милиона като мене такива... представи си тогава от какво има нужа.

Има нужда от осъзнаване на Отговорността, от ново духовно възраждане, от културно възраждане и от гражданско общество, което се гради на базата на предишните две. Я България политиката не е политика, защото хората са безотговорни. Формулата я имаме, пише я под всеки Герб на Република България а избора дали да бъдем или да не бъдем си е наш личен. Така че всичко опира пак до самия индивид наречен Българин. Всяка промяна иде от вътре на вън, от човека се проектира към обществото и от там към държавата. Ако човека Българин продължава да е така както го описах по-горе и безотговорен към себе си и Родината, скоро няма да видим промени. Промените ще се случат когато и хората се променят, само тогава. Общи усилия се искат! Ние още се делим на зелени и кафяви, разделени сме по поне 100 различни начина, първата стъпка към всичко е да осъзнаем смисъла на това, което пише под Герба, то ни е под носа а ние се чудим за какво служи.
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 22:35:10 pm от Mirotvorec »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен otnesen

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 648
Re:Сценарият - България
« Отговор #19 -: Януари 11, 2011, 23:04:33 pm »
Rosenkreuz, жалко, тъкмо беше започнал да схващаш що е то икономика и даде заден ход. Написал си това:
Как така италианеца ще кара Фиат когато с иска а аз ще чакам 6 години за една кьорава Лада?  :)  Как така унгареца ще има право на 3 трактора, 2 частни имота и собствен бизнес а аз няма? Ето поради такива причини просто си замина режима
И дори си се усмихнал, вероятно доволен от здравината на своята логика. Виж сега за какво става въпрос. По време на студената война, населението на Земята е било към 4 милиарда. 1/6 от тях са живеели в богатите демократични държави от западен тип, които живеят страхотен живот, защото сменят по два пъти автомобила си за една година и въобще изразходват за готиния си живот 3-4 пъти повече материал, отколкото се пада средно на останалите жители на планетата. Да, но това става година след година и с икономическия растеж се потребявало все повече и повече и трябвало да се копае повече и повече руда и горивни материали. Стигнало се до там, че тази 1/6 от населението на Земята употребявала 75% от всички добити материали. Станало ясно, че рано или късно находищата, които имат под свой контрол ще се изчерпят и трябвало да се вземат някакви мерки - насреща им бил СССР с огромните си площи и несметни запаси от всякакви суровини.

Я сега кажи, ако не беше дошъл комунизма въобще комунистическите 2/6 от човечеството бяха живели по стандартите на западните демокрации? Знаеш ли какво би се получило тогава? Тези 75%, които е потребявал, като се разпределят равномерно между останалите 5/6 се получава така, че там не би се консумирало и 1/4 от това, което знаем, че са консумирали като демократични държави. А знаеш ли как са попаднали тези големи проценти от ресурсите при тях? До към 1960-та почти 3/4 от сушата по Земното кълбо е била колониално владение на някоя от западноевропейските държави. В съпротивата както не ви преподават икономика, така не ви преподават и история, а ви лъжат с някакви фалшиви исторически оценки, които после ти идваш и ми тръсваш тук с честната си дума, че са верни.  ;D Току виж може и да ти просветне защо Сталин не е разрешил на Британската империя да навлезе с войските си тук.

Британска_империя
История на Франция - Четвърта република


Цитат
Я ти отговори на този въпрос - защо някой не е разрешил на Англия да нахлуе тук?
От кога Англия и САЩ пък питат къде и кога да нахлуят и то по времето на 2-рата световна война...  :)  мисли ги малко нещата като ги пишеш. Хитлер пада заради общите усилия на СССР и запада, но остава Сталин, той не е разрешил на запада да окаже влияние върху България поради ред причини.
На първо място, първо ти ми каза, че някой забранил на Англия да нахлува тук. След като ти върнах въпроса, стана ясно, че Сталин е човека. На въпроса "защо" ти ми отговаряш "поради ред причини". И при това положение си позволяваш да ми се надсмиваш с изрази от типа "мисли ги малко нещата като ги пишеш".   :lol:  Не знам каква е тази хватка, но много ме забавлява.


Не може да ги делиш тия въпроси на база на религията, просто започнеш ли така да ги гледаш обричаш се разбери.
Дали?! Мислиш, че в православните страни няма религиозен конфликт православие-ислям? Я пак си помисли! Войната в Югославия, войната в Чечня - 2 пъти, Войната в Грузия - 2 пъти, Въоръжения конфликт Армения-Азербайджан, нашия възродителен процес. Как ти се струва? Само войната в Югославия и ембаргото доведоха до 10 милиарда долара загуби за българската икономика годишно. Само тази война.

Аз познавам поне 30 души от които всичките до един са бивши членове ако не на ДС то на БКП като минимум, та нали точно по хора като тях се разпеделиха куфърчетата бе Отнесен?
Не ти е чиста работата, да знаеш. Не всеки срещнат на улицата познава трийсетина души все агенти на ДС. За да е сигурно, че са такива, трябва всички лично да са ти признали какви са, иначе всеки може да ти посочи някакви други хора и да ти разправя, че са от Марс. ;)

Хубаво тръгна разговора, но трябва да даваш малко по-сериозно. С такива подигравки и надсмешки само ще губиш авторитет, ще видиш как ще ги извъртам нещата.  :hi:

« Последна редакция: Януари 11, 2011, 23:13:05 pm от otnesen »

Неактивен Alexiev

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Сценарият - България
« Отговор #20 -: Януари 12, 2011, 01:07:42 am »
Rosenkreuz доста са ти промили мозъка за да виниш нас за състоянието ни. Знам че в цял сват масонските ложи набират членове ама чак пък толкова да търсят из форуми.... по-добре пусни обява в позвънете.

Неактивен monk

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 128
 • And darkly bright are bright in dark directed.
Re:Сценарият - България
« Отговор #21 -: Януари 12, 2011, 02:23:27 am »
Не че не обичам мястото, където съм роден, ама толкова ли пък да е важно България да се слави с българите!? Все пак глобализация, безусловна Любов, али-бали – има ли смисъл от национализъм?...
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 02:26:27 am от monk »

Неактивен Alexiev

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Сценарият - България
« Отговор #22 -: Януари 12, 2011, 03:41:57 am »
Не че не обичам мястото, където съм роден, ама толкова ли пък да е важно България да се слави с българите!? Все пак глобализация, безусловна Любов, али-бали – има ли смисъл от национализъм?...

За сега има .... но това не значи, че трябва да си расист.

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #23 -: Януари 12, 2011, 04:50:31 am »
Rosenkreuz доста са ти промили мозъка за да виниш нас за състоянието ни. Знам че в цял сват масонските ложи набират членове ама чак пък толкова да търсят из форуми.... по-добре пусни обява в позвънете.

Алексиев, а кой е виновен за състоянието ви, марсианците ли? Те ли живеят в държавата България?  ;D
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #24 -: Януари 12, 2011, 05:42:41 am »
Не че не обичам мястото, където съм роден, ама толкова ли пък да е важно България да се слави с българите!? Все пак глобализация, безусловна Любов, али-бали – има ли смисъл от национализъм?...

monk здравей! От национализъм като Българския в момента верно смисъл няма. Някой точно поставени за целта хора радикализират масово населението като насаждат език на омраза, расизъм и отричане на всичко чуждо. Това не е патриотизъм а чиста проба миене на мозъци.

Виж ще ти цитирам един наш съфорумник за видиш за какво говоря. Той си мисли, че е голям Българин а виж какво говори, ей за такъв тип пишман патриотизъм говорим, че е единствено във вреда както за държавата, така и за Народа и Българщината изобщо >

Цитат
   
Няма нужда от редактиране. Религиозните също влизат в тази графа, ако има такива. Всичко, което не е българско трябва да се премахне и да има само български символи. Под български религиозни се разбират християнски, защото българите сме покръстени от 864г.
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 05:46:03 am от Rosenkreuz »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Alexiev

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Сценарият - България
« Отговор #25 -: Януари 12, 2011, 06:38:16 am »
Rosenkreuz доста са ти промили мозъка за да виниш нас за състоянието ни. Знам че в цял сват масонските ложи набират членове ама чак пък толкова да търсят из форуми.... по-добре пусни обява в позвънете.

Алексиев, а кой е виновен за състоянието ви, марсианците ли? Те ли живеят в държавата България?  ;D


Всички ;) Това, че ти или членовете на тайните общества не чуствате вина не значи , че нямате такава.

Неактивен Alexiev

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Сценарият - България
« Отговор #26 -: Януари 12, 2011, 06:39:28 am »
Слагам и себе си в това число естествено.

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #27 -: Януари 12, 2011, 06:54:23 am »
Отнесен  :lol: да ти имам желязната 3д логика! Ти май пак не четеш какво пиша нали? Аз не пиша тука за да печеля авторитет  :lol: караш ме искрено да се смея да знаеш! ;D

Цитат
ще видиш как ще ги извъртам нещата
Та ти точно това се опитваш да направиш.


Цитат
Как така италианеца ще кара Фиат когато с иска а аз ще чакам 6 години за една кьорава Лада?  :)  Как така унгареца ще има право на 3 трактора, 2 частни имота и собствен бизнес а аз няма? Ето поради такива причини просто си замина режима
И дори си се усмихнал, вероятно доволен от здравината на своята логика. Виж сега за какво става въпрос. По време на студената война, населението на Земята е било към 4 милиарда. 1/6 от тях са живеели в богатите демократични държави от западен тип, които живеят страхотен живот, защото сменят по два пъти автомобила си за една година и въобще изразходват за готиния си живот 3-4 пъти повече материал, отколкото се пада средно на останалите жители на планетата. Да, но това става година след година и с икономическия растеж се потребявало все повече и повече и трябвало да се копае повече и повече руда и горивни материали. Стигнало се до там, че тази 1/6 от населението на Земята употребявала 75% от всички добити материали. Станало ясно, че рано или късно находищата, които имат под свой контрол ще се изчерпят и трябвало да се вземат някакви мерки - насреща им бил СССР с огромните си площи и несметни запаси от всякакви суровини. Я сега кажи, ако не беше дошъл комунизма въобще комунистическите 2/6 от човечеството бяха живели по стандартите на западните демокрации? Знаеш ли какво би се получило тогава? Тези 75%, които е потребявал, като се разпределят равномерно между останалите 5/6 се получава така, че там не би се консумирало и 1/4 от това, което знаем, че са консумирали като демократични държави. А знаеш ли как са попаднали тези големи проценти от ресурсите при тях? До към 1960-та почти 3/4 от сушата по Земното кълбо е била колониално владение на някоя от западноевропейските държави. В съпротивата както не ви преподават икономика, така не ви преподават и история, а ви лъжат с някакви фалшиви исторически оценки, които после ти идваш и ми тръсваш тук с честната си дума, че са верни.

Ние започнахме да говорим за ПРИЧИНИТЕ! Нали за това беше разговора? Не ми развивай теми по международни отношения във вид на приказки и заучени неща. Аз казах какви държави имат нужда от суров модел на управление за да се запазят цели. Прав си за неравномерното разпределение на ресурсите на Планетата и за това, че огромни ресурси са във владение на държави като САЩ или Англия ама не ми разтягай ластици, защото тоя номер при мене отдавна не минава. Ако искаш ще ти цитирам 2 3 изречения от казаното по-горе, с които много говориш ама нищо не си казал. Говорим за ПРИЧИНИТЕ тука пак ти казвам, и ако питаш Народа защо падна комунизма в България ще видиш колко е реален примера с ладата и фиата... Рудата и металите нищо общо нямат с комунизма и демокрацията като форми на управление. На тебе да не ти е преподавал проф. Любен Георгиев?


Цитат
Току виж може и да ти просветне защо Сталин не е разрешил на Британската империя да навлезе с войските си тук.
Аз знам защо ама ти знаеш ли?

Цитат
На първо място, първо ти ми каза, че някой забранил на Англия да нахлува тук. След като ти върнах въпроса, стана ясно, че Сталин е човека. На въпроса "защо" ти ми отговаряш "поради ред причини". И при това положение си позволяваш да ми се надсмиваш с изрази от типа "мисли ги малко нещата като ги пишеш".   :lol:  Не знам каква е тази хватка, но много ме забавлява.

Е тя добре те забавлява хватката ама на мене ми е смешно. Ти да не си мислиш, че ще ти развивам теми тука за всеки исторически факт, за който говоря? Ти ме обвиняваш, че не съм чел история ама да не се окаже обратното? Не мислиш докато пишеш, то се вижда  ;) ама понеже си експерт по икономика и история виж тука >

Ясно е, че англичаните през 2рата световна война няма да питат дали да правят десант в Гърция или не. По гръцки територии е имало италиански и немски противникови войски сещаш ли се? В България обаче съвсем по различен начин са стояли нещата. А замисли се сега защо Сталин се е споразумял с Чърчил и Русвелт западни войски да не навлизат на Българска територия? Дали не е защото по същото време комунистите вече са на власт в България? А общото между комунистите и Сталин какво е? Теми ли искаш да ти развивам за всеки исторически факт?

Виж си собствените думи тука > Я ти отговори на този въпрос - защо някой не е разрешил на Англия да нахлуе тук?

Ето ги моите от по-предния пост > Гърция остана под западна опека още при английския десант там 47 година, английските войски са били готови да влезнат и в България но познай кой не им е разрешил и защо......

Къде виждаш тука думата забрана? Не ми извъртай приказките и ако ще ме цитираш, цитирай ме точно.

Цитат
Дали?! Мислиш, че в православните страни няма религиозен конфликт православие-ислям? Я пак си помисли! Войната в Югославия, войната в Чечня - 2 пъти, Войната в Грузия - 2 пъти, Въоръжения конфликт Армения-Азербайджан, нашия възродителен процес. Как ти се струва? Само войната в Югославия и ембаргото доведоха до 10 милиарда долара загуби за българската икономика годишно. Само тази война.

Отнесен, пак извърташ картинката. Ние в тази тема къде сме засягали Ислям и Православие? Не говорехме ли за изтока и запада? За комунизма и демокрацията? Ти ми говореше за католическите държави и тези от нашия регион, къде сме говорили за Ислям не мога да разбера аз?!


Цитат
Аз познавам поне 30 души от които всичките до един са бивши членове ако не на ДС то на БКП като минимум, та нали точно по хора като тях се разпеделиха куфърчетата бе Отнесен?
Не ти е чиста работата, да знаеш. Не всеки срещнат на улицата познава трийсетина души все агенти на ДС. За да е сигурно, че са такива, трябва всички лично да са ти признали какви са, иначе всеки може да ти посочи някакви други хора и да ти разправя, че са от Марс. ;)

Работата ми е много чиста даже. Слушай, нямам намерение да казвам едно и също нещо по 10 пъти. За куфърчетата вече говорихме по какви хора са били разпределяни, сладките постове също. Тези хора, за които говоря са точно такива и няма нужда никой никакви лични признания да ми прави, това са хора, за които се знае много добре какви са били преди демокрацията. Или са били агенти или като минимум висши членове на БКП. Тука говорим за хора с бизнеси за милиони евро базиран на парите на старата ком. партия. Ти ако си на мястото на Луканов и Дойнов от БКП на кой ще разпределиш парите на паритята? На противниците или на твоите хора? Няма смисъл да ти развивам теми ти изобщо не четеш какво ти пиша.

Разговора супер тръгна ама ми бягаш нещо по тъч линията, отклоняваш разговора пак. Темата е за сценария наречен България. Ако ще се състезаваме по международни отношения и разтягане на ластици казвай да вадя тетрадите и аз.  :hi: Лек и успешен ден ти желая!
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 07:04:59 am от Rosenkreuz »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #28 -: Януари 12, 2011, 06:55:44 am »
Rosenkreuz доста са ти промили мозъка за да виниш нас за състоянието ни. Знам че в цял сват масонските ложи набират членове ама чак пък толкова да търсят из форуми.... по-добре пусни обява в позвънете.

Алексиев, а кой е виновен за състоянието ви, марсианците ли? Те ли живеят в държавата България?  ;D


Всички ;) Това, че ти или членовете на тайните общества не чуствате вина не значи , че нямате такава.

Аз кога съм казал, че нямам вина? Всички сме отговорни за състоянието на България, то е наша Отговорност. Стига с тия тайни общества! За вас са тайни, защото нямате смелост да ги проучите и да разберете с какво се занимават.
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 07:04:05 am от Rosenkreuz »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Rosenkreuz

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 273
Re:Сценарият - България
« Отговор #29 -: Януари 12, 2011, 08:35:08 am »
В момента по ТВ7 дават директно предаване за куфърчетата. Който има възможност да гледа и да сравни с това, което ви писах за тях.  :hi:
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27