Проблема на днешната младеж, а в конкретниат случай визирам Касио и Марш е, че са привърженици на безплатната (безотговорната) свобода!!! Свободата мили младоци е отговорност, но както и да ви обяснявам няма да ме разберете даже и да искате защото начина ви на мислене е деформиран!
Най-тежкият грях е да бъдеш неблагодарен! Е щом не чувствате задължението да уважавате и почитате корените си, не можете да бъдете благодарни на родителите си, какви хора сте тогава, и какво поколение ще възпитате
Нещо не се четем, а уж на български/кирилица съм го написала. Да имаше функция да ме игнорвате и да ви дава "Този потребител е игнориран"щях да разбера. Но тъй като съм се постарала да обяснявам мнение след мнение, явно не е било че имам някакъв проблем. Аз проблеми нямам, и ще напиша това на "промоция", вслушвайки се в съвета и възползвайки се от хубавото време сред природата.
Не знаех, че свободата се заплаща и че "плащането" е в релация с отговорността, а от там и с гушкането на мама и тате.
Ей тва Ви мислене, чичо Митко (или г-н Митко, не знам кое звучи по-уважително) Ви прави вечно сдухани и недоволни старчета. Които вече няма какво и не могат нищо да направят, освен да мрънкотят и да недоволстват, че младежта не им козирува не набива ток и не изпълнява дума по дума техните мъъъъъъдри напътствия. Като дава по пет кинта потребителска такса, че да може да си Потреби свободата да не закърнее.
Аз не мога да повярвам, че колкото повече пиша тук и чета, се убеждавам, че възрастните хора наистина могат да са дисинтелигентни (да не напиша изкуфели с възрастта). Сори, ако това е обида, но е абсолютно емпирично доказано, предвид дългото време през което се е налагало там горе в главата-кофа, да цъкат някакви импулсчета.
Ако се приеме като неуважение и аз ще изтъкна Вашето неуважение към мен като изисквате от мен да си губя времето за да прочета колко съм неблагодарна. Ми не е така. Аз не спирам да благодаря всяка сутрин и всяка вечер по няколко пъти на Бог и да го моля да е все толкова милостив към крайно неприятно същество като мен.
Иначе към родителите и да ги гушкам и да им го казвам и свекъра и тъста да направят предаване кви готини деца са възпитали няма да станат по-богати, респективно да си подобрят стандарта на живот, от там и на близките си- така че такива благодарности "не пия и не ям"- да сложи свекърът по един бърбън всяка вечер, а свекървата да ми плаща ваканциите на Хаваите, не ще ги уважавам ми и ще им пиша писма на ръка за благодарност.
А до тогава мисля да възпитам поколение, което заклевам се, не последното нещо, ами най-заровеното в подсъзнанието ще е как да ми е благодарно и всеки път като се изака аз да му бърша дупето и то да ми е благодарно, и така докато един ден се окажа в затвора щото детето ми е убило човек и ми е много благодарно, че аз ще го излежа...Мерси за такава благодарност. По-добре да му тигля един бой, да не ми е толко благодарно, но следващия път да ми каже- мамо, днес сам направих палачинки- браво съкровище