Автор Тема: Масонството - тайна или не  (Прочетена 170915 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #300 -: Януари 21, 2011, 14:59:25 pm »
Rosenkreuz ти си бил само 18 степен  ;D Защо изобщо си позволяваш да даваш категорични мнения за масонството, когато си едва на половината процес?

Alexiev, ще си позволя да изкажа мнението си преди Rosenkreuz да ти отговори.

Предвид потребителите в този сайт, които без никакво покритие се изказват/спорят/убеждават/и се карат като МЕГА експерти по всяка конспиративна, езотерична, екзотерична, астрономична, политическа и социална теория, не виждам абсолютно никакъв проблем, човек който е 18-та степен да се изкаже за сферата, в която осъществява някаква дейност.

Най-малкото поне той има някаква представа от кухнята не нещата, колкото и изкривена тя може да е както ще тръгнат да ни убеждават масата ни потребители.

Имайте уважение към отсрещния човек малко, както има и той към вас.

Какво неуважение съм показал аз към него ? Най-малкото и ти се изказваш грешно в момента защото вярваш сляпо на човек който не познаваш...... и аз мога да се регистрирам да си сложа някакво аватарче символизиращо степен в масонството , и да се правя на някакъв без да съм такъв. Не приемай всеки за чиста монета, както и думите му. Пък и ти остави другите , гледай себе си. Как се казваше "А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?"

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
« Отговор #301 -: Януари 21, 2011, 16:05:53 pm »
Този Розенкройцер не е никакъв масон  :negative: казвам го като МЕГА експерт, който е прочел най-малко поне 10 книги по темата от сериозни автори  :hi:   Мене ме изкара масон 16* - 18* степен поне, малко информация да понауча от прочета на още 10_нина книжки и ще стигна 33* степен !!!  ;D :P  Иначе като оставим тятъра на страна поне си начесохме езиците нали затова е този форум  :drinks:
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 16:13:22 pm от Морфей »

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
« Отговор #302 -: Януари 21, 2011, 21:00:21 pm »
Нямам намерение да се хабя със слуги, със свободни хора искам да говоря.

Форумите са място за диалози а не за монолози.
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 00:01:43 am от Mirotvorec »
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен secunden

• Четящ
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #303 -: Януари 21, 2011, 21:23:53 pm »
Морфей. Книгите показват , само едната страна на нещата това което показва цялостната картина си самия ти. А до колкото виждам тук , се получава една "масака" от критики , върху човек който искаше просто да покаже една различна гледна точка. RosenKreuz е пич не мисля , че заслужава това което на практика се получава тук. Поздрави!
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #304 -: Януари 21, 2011, 23:03:27 pm »
Rosenkreuz ти си бил само 18 степен  ;D Защо изобщо си позволяваш да даваш категорични мнения за масонството, когато си едва на половината процес?

Предвид потребителите в този сайт, които без никакво покритие се изказват/спорят/убеждават/и се карат като МЕГА експерти по всяка конспиративна, езотерична, екзотерична, астрономична, политическа и социална теория, не виждам абсолютно никакъв проблем, човек който е 18-та степен да се изкаже за сферата, в която осъществява някаква дейност.

Най-малкото поне той има някаква представа от кухнята не нещата, колкото и изкривена тя може да е както ще тръгнат да ни убеждават масата ни потребители.

Най-малкото и ти се изказваш грешно в момента защото вярваш сляпо на човек който не познаваш......

Къде в поста съм си казвал, че вярвам сляпо на него? Не слагай думи в устата ми.

Говоря за елементарно възпитание и диалог, което пак твърдя - всеки 2-ри от Хнет не го притежава това качество.

Разберете го и другите, които биха ме критикували - Говоря за елементарно възпитание и диалог. Не за това дали вярвате на някой или не. Как може хора, твърдящи, че са нещо по-различно от масата, да не могат да общуват нормално. Ще потретя Алексиев - говоря за възпитание и елементарен диалог. Видно е на всички, че нашите хиени от Хнет нападнаха първи човека, когато той реши да си изкаже мнението. А вече дали неговото мнение е вярно или не е друг въпрос.

Пак ви казвам - елементарно възпитани и общуване.

Надявам се този път да сте разбрали. Ако не ще го кажа пак.

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
« Отговор #305 -: Януари 21, 2011, 23:15:19 pm »
Ти отговори на мой коментар, а аз никога не съм го нападал, дори напротив, смятам, че се държа абсолютно нормално и спазвам добрия тон. Това, че го критикувам за негови изказвания с които не съм съгласен си е мое право щом съм преценил. За мен не е нормално да дойде някой и да почне да зарибява хората да се втурнат, да стават членове на някакво общество, което уж било чисто като момина сълза. Живота ме е научил, че в момента, както и в цялата история на човечеството винаги превес е взимала тъмната страна и всичко лошо и не може един масон примерно 18-та степен да ми гарантира, че високите степени над 30-та примерно не са окупирани от злодеи. Склонен съм да повярвам, че е основано с добри намерения но нещата се променят като хората придобият власт, богатства и знания.
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 00:03:17 am от Mirotvorec »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #306 -: Януари 22, 2011, 14:01:29 pm »
А за мен темата бе, и е, сбор от диалози на тема масонството-тайна или не.Не съм я усетил като зарибявка или натякване да ходя някъде.Хубаво е да не се приемат нещата толкова навътре.Наистина непредубеденото и културно общуване са за предпочитане, за да не се навлиза в лично пространство, нещо, което не е приятно за никой ;)
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 14:03:31 pm от marhs »

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
« Отговор #307 -: Януари 22, 2011, 15:36:14 pm »

Най-малкото и ти се изказваш грешно в момента защото вярваш сляпо на човек който не познаваш......

Къде в поста съм си казвал, че вярвам сляпо на него? Не слагай думи в устата ми.

Говоря за елементарно възпитание и диалог, което пак твърдя - всеки 2-ри от Хнет не го притежава това качество.

Разберете го и другите, които биха ме критикували - Говоря за елементарно възпитание и диалог. Не за това дали вярвате на някой или не. Как може хора, твърдящи, че са нещо по-различно от масата, да не могат да общуват нормално. Ще потретя Алексиев - говоря за възпитание и елементарен диалог. Видно е на всички, че нашите хиени от Хнет нападнаха първи човека, когато той реши да си изкаже мнението. А вече дали неговото мнение е вярно или не е друг въпрос.

Пак ви казвам - елементарно възпитани и общуване.

Надявам се този път да сте разбрали. Ако не ще го кажа пак.

₪Eon₪, не се хаби да го повтаряш, не прави като мене ;) има хора, които просто не искат да водят диалог аз го казах над 20 пъти, няма смисъл. Доста хора ми писаха на лични съобщения и не пишат на форума редовно точно поради тази причина. Аз също няма да пиша заради това.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #308 -: Януари 22, 2011, 16:04:28 pm »
Цитат
Доста хора ми писаха на лични съобщения и не пишат на форума редовно точно поради тази причина. Аз също няма да пиша заради това.

Не е хубаво човек да се вживява като жертва, защото рано или късно това се връща и става жертва.

Edit: Или с други думи си идваме на старата българска приказка "Каквото ти си направиш и господ не може да ти го направи".  :)
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 16:31:10 pm от dragonn »

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
« Отговор #309 -: Януари 22, 2011, 17:19:35 pm »
Доста хора ми писаха на лични съобщения и не пишат на форума редовно точно поради тази причина.
Охоооооо! Плетем паралелна скрита комуникация във форума ли? Вербуваме "търсещите" за каузата? Страшни сте вие масоните, спор няма. Е, стойте си скрити, по-добре да не ви виждат хората. Който не се показва на светло, значи не му е чиста работата. ;)

Неактивен Alexiev

• Четящ
  • *
« Отговор #310 -: Януари 23, 2011, 07:28:02 am »

Ти не служиш ли на масонството? Ако някой "брат" по-висока степен ти каже "направи еди какво си" няма ли да го направиш или ще му отвърнеш аз съм свободен и ще вървя сам по пътя си който ми се отреди?

На всички хора искам да им кажа, обичайте се, бъдете добри, мечтайте и мислете положително :) всичко друго ще дойде само но няма да е случайно. ;) успех

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
« Отговор #311 -: Януари 23, 2011, 13:59:51 pm »

Ти не служиш ли на масонството? Ако някой "брат" по-висока степен ти каже "направи еди какво си" няма ли да го направиш или ще му отвърнеш аз съм свободен и ще вървя сам по пътя си който ми се отреди?

На всички хора искам да им кажа, обичайте се, бъдете добри, мечтайте и мислете положително :) всичко друго ще дойде само но няма да е случайно. ;) успех

Морфей харесва това.
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 14:14:35 pm от Морфей »

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
« Отговор #312 -: Януари 24, 2011, 08:23:37 am »
Доста хора ми писаха на лични съобщения и не пишат на форума редовно точно поради тази причина.
Охоооооо! Плетем паралелна скрита комуникация във форума ли? Вербуваме "търсещите" за каузата? Страшни сте вие масоните, спор няма. Е, стойте си скрити, по-добре да не ви виждат хората. Който не се показва на светло, значи не му е чиста работата. ;)

От от  началото на появата на розенкройцера във форума, бях сигурен че търси да вербува кандидати за масонската кауза.

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #313 -: Януари 24, 2011, 09:57:39 am »
Аз не знам дали е тайна или не, но за мен е очевидно като гледам снимки на масонски ложи, че в тази организация хората губят човешкия си облик. Това ще е в следствие на "духовните практики". Един висш масон не съм видял с благ вид от който да блика любовта, а напротив виждам в погледа им омраза и страх...

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #314 -: Януари 24, 2011, 13:11:20 pm »
Що бе?Пасито много го бива..Докарва влажният кравешки поглед,почти до нотката на истинскот състрадние,а и е много добър със сълзите..Или той не е масон? 8)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27